Onep... Ankara

• Konu Sahibi Konu Sahibi silvio
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
4-5 yil önce ankara önepte hifzi beye ameliyat olduk, kuzenimde aynen öle...

paraalasini bidiler zamaninda 8-9000 tl) vermistik, hic de degmei, sonuc cok kötü. Hifzi bymi bizi ameliyat etti bilmiyorum, ama eger o yaptiysa tecrübeleriyle celiskili bir ameliyat olmus. Cünkü acemiler yapmis gibi bir burnumuz var, yada asistan doktorlara yaptirdi, böyle ise, ayiplar olsun yani...

merhaba,bende ankarada oturuyorum yorumlara göre onep te ünal şahin e olmak iyi fikir gibi geldi bu 2 gün içinde görüşmeye gidiyorum eve de cok yakın aslında buda cok iyi oldu.reha yavuzerde cok iyi yorumlar aldım herkesten,fiyat konusunda da bana yardımcı olabilir misiniz?

ankara onepte zühtü demire ameliyat oldum.2 sene dolacak tavsiye ederim ben cok memnunum

Cnm snn sölediklerinle gerçekten çelişkiye düştüm çünkü bende hıfzı beye ameliyat olmak istiyorum...bir de 4-5 yıl önce 8-9000 çok fazla ben ne kadara yaptığını biliyorum ama yani şimdi 15.000den aşağı yapmıyodur o zmn diğer doktorla arasında baya fark var bu durumda çok kararsızım....

sahara resmini koysana merak icinde birakma bizi nezamandir birtane resim ariyorum yardimci olun lutfen

arkadaşlar 4-5 yıl önce estteik fiyatları ne kadardı bilmiyorum ama.ben yeni görüştüm ve benim burnum revizyon olucak çok zor bir burun olduğu halde bile bu fiyatı vermediler.dedğim gibi eskiden nasıldı bilmiorum ama şuan öle değil abartılan fiyatlar yok.fiyat sölemek ne kadar etik bilmiyorum ama bilgilenin diye sölüyorum.çok zor bir burun olduğu halde baana 7milyar dendi ilk burun olsa dahada düşücek lütfen gidp karar verin.bende burdan duyduyklarımla şok içindeydim ama yiinede gideyim dedim bu fiyatı verdiler.gerçi ben hıfzı beyi düşünmüyorum ameliyat için ama başka sebbeplerim var benim ama fiyat konusu bu kadar abartılı 15 milyar filan değil

Kızlar Zühtü Beye oldum ben ameliyat kendisine çok güveniyorum burda yaptığı tüm burunları gördüm güzel burun orantılı burun nasıl olur en iyi bilen doktordur bana göre hoş daha sargılarım bile açılmadı ama inanın yaptığı burunların hepsi çok güzeldi, benimkide çok güzel olcak inşallah en kısa zamanda resimleri koyucam buraya

nehiyy geçmiş olsun cnm.fotolarını da dört gözle bekliyorum.ben de zühtü beye olmayı düşünüyorum.fiyatını bana özelden yazabilir misin?

Beni o kadar rahatlattınkiii bende öle çok yüksek meblalara çıkıcak diye açıkcası korkuyodum...a.s Teşekkür ederim.... Kızlarr aranızda hiç doktoruna resimle giden oldu mu yanii ben öle bişey düşnüyorum ama korkuyorumda doktorun tepkisinden benimki aynısını yap değil de istediğim burun bu şekilde diye olucak amaa tepkiden korkuyorum açıkçası

ben ünal beye ameliyat oldum valla şimdilik hiç pişman değilim.tavsiye de ederim.o kadar da pahalı değildi benim ameliyatım.doktoruna göre değişiodur belki:sm_confused:

ANKARA ONEP'te ameliyat olanlar bilgi verebilirmi..hem ücret hem doğallık nasıl...dik küçük ve yapmacık duran burun istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…