S
silvio
Ziyaretçi
- Konu Sahibi silvio
-
kızlar benım amelıyatımıda dr.zuhtu demır yaptı ve annemın amelıyatınıda,,ben daha kalkık ve hokka bı burun ıstedıgım ıcın daha kucuk bısey yaptı bana ama annem daha dogal olsun dedı ve kımse estetık oldugunu anlamıyor cok harıka oldu benım amelıyat olalı 1 hafta oldu fotolarım var bakabılırsınız
arkadaşlar fotolarınız nerde ben neden göremiyorum yaaa
slm canım.Ben de onepten ünal beyle görüştüm. onep müthiş bir yer.bir kez gittim ama bana gereken güveni verdi açıkçası.İşlerini çok iyi biliyorlar.ayrıca forumda yazan birkaç kişiden, diğer doktorların da ameliyat esnasında orda olduğu gibi bişey duydum.ama tüm ameliyatlarda geçerli mi bilmiyorum.açıkçası bence doktor ayrımına çok takılmamak lazım onepte.Çünkü hepsi aynı ekolün devamı.Ve onep gibi bir yerde de başarısız bir cerrahı barındırmazlar diye düşünüyorum.Ahhh birazcık cesaret ve işten izin durumumu bir ayarlayayım 5 dk beklemiycem vallahi.delikafadulden
Doktorun en iyisini secmek isterim sonucta yuzumun ortasindaki burnum söz konusu. Herkes isini iyi bilir gibi yapar.
Bana baska doktorlari anlatmayin kizlar, Hifzi beye ameliyat olan yokmu ya? Hic mi yok????????
benimde zühtü demir yaptı onepte 1 yıl oldu benim olalı bende cok memnunum cok geçmiş olsun sizede bende burnumunda resimleri var sağlıkla kalın.
Peki niye dr Zuhtuyu tercih ettiniz, dr Hifzida varken? Ne kadar ödediniz? Doktordan doktora degisiyormu fiyatlar (onepte)?
Turkcemin kusuruna bakmayin bu arada.
slmm onep te 5 gün önce burun ameliyatı oldum bişey sorucam bu morlukları geçirecek kullamdığınız yada bildiğiniz bir krem var mı özleden ismini yazar mısınız see you
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?