Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar öneri almam gerek.

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Benimde dökülüyor bu aralar. Mevsim geçişi olduğu için diyorum bende. Argan yağını kullanmaya başladım bende iyi gelecek mi bakalım.
geçiş döneminde benimde dökülür her sene muhakkak doktora gidmemnun kalırsan bilgilendir
Benimde dökülüyor bu aralar. Mevsim geçişi olduğu için diyorum bende. Argan yağını kullanmaya başladım bende iyi gelecek mi bakalım.
memnun kalırsan yazburayada olurmu en azından bundan sonra saçımı gçlendirmeye çalışcam

onuda kullandım şampuanımda var şuan ama 20 gündr biotinli şampuan kullanıyom doktorun önerisi oda etkisini yitirdi 2 yıla yakın bi zamandır kullanıyom

geçiş döneminde benimde dökülür her sene muhakkak doktora gidmemnun kalırsan bilgilendir

memnun kalırsan yazburayada olurmu en azından bundan sonra saçımı gçlendirmeye çalışcam
Gideceğim doktora kansızlık olabilir bende. Argan yağı biraz sertleştirdi saçlarımı. Biraz daha deneyeyim bakalım.

senmi kullandın dökülmeyi durdurmaya yardımcı oluyomu saçlarım parlak canlıdır benim ama çok güzsüz
ben kullandım 6 ay boyunca.halada ayda 1 kullanırım.saçlarımda dökülme vardı çok işe yaradı ama benimkisi demir eksikliğindenmiş buna rağmen işe yaramıştı.çok güçlendiriyor saçı.netten bak özelliklerine harika bişey

kesinlikle bakcam çok tşkederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…