• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri istiyorum

doktora git o zamn sevgilisi olan birine bu kadar sevgi duymak kotu

duygularıma nasıl engel olabilirim bu duruma bayılmıyorum ama benim mizacım bu gri yoktur bende ortam yok değişmek istiyorum nasıl değişebilirim mi merak ediyorum tam bu noktada öneri istiyorum

"Allah, der ki; kimi benden çok seversen onu senden alırım... ve ekler , o'nsuz yaşayamam deme, seni o'nsuz da yaşatırım... ve mevsimler geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur.. aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya işte.. olmaz dediğin ne varsa hepsi olur.. düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.. en garibi de budur ya, öldüm der durur, yine de yaşarsın."

Yitik bir ezgisin sadece,
Tüketilmiş ve düşmüş gözden;
Düşlerinde bir çocuk hıçkırır
Gece camlara sürtünürken;
Çünkü hiçbir kelebek
Tek başına yaşamaz sevdasını,
Severken hiç bir böcek
Hiç bir kuş yalnız değildir;
Ölümdür yaşanan tek başına,
Aşk iki kişiliktir.

Demiş Ataol Behramoğlu,

Yaşadığınız şey aşk değil, takıntı, kendine eziyet etmek. Bir insanı diğerlerinden farklı bir yere koyabilirsiniz ama o da en nihayetinde mükemmellikten uzak bir insanoğlu, sizin sevmeye ihtiyacınız olan bir anda karşınıza çıkmamış olsa, belki gıcık bile olabilirdiniz ama hayatta herşey bir imtihan, Ne zaman onu görmek isteseniz, kendinize aman ne saçmalıyorum görünca başım göğe mi değecek, sanki bana gelse toz pembe dizilerdeki gibi mi yaşayacağım, 3 günde bir tartışma trip, kıskançlık vs, diye düşünün. Ayrıca sizin sevgiliniz olan birine başka biri böyle hisler beslesepek hoşlanmazdınız, Kalbi size ait olan birini Allah size göndersin diye dua edin. Aşk karşılıklı güzel şey.

kiz benim ki niye gecmedi? 2 yil oldu hala adam suan horlarken bile ben mucize izliyorum sanki.
Horlarken bile mucize izliyor gibiysen, sen büyük bir istisnasın.Mutluluğun da sevginiz de karşılıklı olarak artsın.
Eşimi çok severim ama horlamasını bayıla bayıla dinleyecek kadar değil:) uzun uzun horladığı bir gece yastığını düzelttin olmadı,dürtüm olmadı,yorganı üzerinden çektim olmadı bitmedi horultusu.sonunda şeytan dedi al şu yastığı bastır suratına bitsin bu horultu:KK62::halay: aldım yastığı elime bir derin nefes alıp salona kaçtım .

Horlarken bile mucize izliyor gibiysen, sen büyük bir istisnasın.Mutluluğun da sevginiz de karşılıklı olarak artsın.
Eşimi çok severim ama horlamasını bayıla bayıla dinleyecek kadar değil:) uzun uzun horladığı bir gece yastığını düzelttin olmadı,dürtüm olmadı,yorganı üzerinden çektim olmadı bitmedi horultusu.sonunda şeytan dedi al şu yastığı bastır suratına bitsin bu horultu:KK62::halay: aldım yastığı elime bir derin nefes alıp salona kaçtım .
evet galiba istisna bir manyagim:KK12:nasıl, ne ara bu yasta liseli asik moduna girdigimi ben bile hala anlayamadim. Hayır gecmiyor da... 3 senedir hergun is cikisini bekleyip mesai bitisinde kalbimin gümbürtusunu dindirmeye calisiyorum. Ask da zor is. Konu sahibi bir yolunu bulursa bana da soylesin. Kalbim catlayacak diye korkuyorum valla. Adam da hic eksiye düşmüyor masallah, hep üstüne koyuyor, e haliyle hormonlar tavan:nazar:

Merhabalar çok sevdiğim biri var ama çoooooook aşırı seviyorum bu bana zarar veriyor sevgimi normal doza indirsem süper olacak bunu nasıl yapabilirim yok mu bir çözümü:KK43: nolur bir şeyler yazın
başkalarına bir alıcı gözüyle bak

Kesin onu sevmemen için bir sürü sebep vardır. Ya kabadır ya anakuzusudur ya çapkındır ya inatçıdır ya küstahtır ya yalancıdır ya içine kapanıktır vs. Kusurlarını farkedersen daha az sevebilirsin.

Profilinde evli ve öğretmen yazıyor yanlış mı girdin bilgileri?

Ve insan platonik severken karşısındaki gözünde arşa çıkar kusursuz görünür, tanısan konuşsan normale döner. Büyük ihtmal sen çok büyütüyorsun gözünde.

Bir başkasıyla birlikte yani bir başka kadını seviyor. Bu bile sevginin bitmesine yeter. Hayat boyu onu izleyip platonik takilacagim dersen devam et sadece zavallı biri olarak hayatını mahveder sin. Hala çok seviyorsan devam et

Bir başkasıyla birlikte yani bir başka kadını seviyor. Bu bile sevginin bitmesine yeter. Hayat boyu onu izleyip platonik takilacagim dersen devam et sadece zavallı biri olarak hayatını mahveder sin. Hala çok seviyorsan devam et

elimde değil ki düzeltmeye çalışıyorum duygularımı engelleyemiyorum

Back
X