Ay ben olsam onlar gelene kadar bıktırmamak suretiyle eşimi hafiften hafiften harlardım.

O nasıl bir insan yahu düşman başına! Parası yetişmese de 10-20 TL açıkta kalsa; kardeşim öder, tanıdığınızmış diyerek güvence verse sadece kuaföre neyse diyeceğim. Bu insanlar çalışıp didinsinler, sen de parazit gibi iliş, gözlerini dik emeklerine. Başka? Rezil olmayı hak etmiş. Olur da gelince derse ki, param yoktu vesaire. Lütfen bu kuaför işlemlerinin keyfi olduğunu belirtin. Hastahane masrafları değil bunlar, kuaför masrafları.

Eşinizin sinirini onlar gelene kadar, arada sırada, size gard aldırmadan tazeleyin. Ve eşinize onlar gelince bu konuyu ona devredeceğinizi onun en iyi şekilde halledeceğine inandığınızı söyleyip sorumluluğu üzerine atın ki, onlar gelince konuşmadığınızı görünce, 'Bu konuyu bir tek ben mi böyle düşünüyorum ya?' demesin.

Bir de naçiz fikrim, onlar gelince size yönelik bir eylem olmazsa karışmayın, kardeşler barışır olan size olur...
Lütfen olanlardan haberdar etmeyi unutmayın.

Umarım bu davranışından vazgeçirebilirsiniz ve kayınvalideniz de artık bu duruma inanır...
Aa eltim demişsiniz meğerse nereden okumuşsam artık, kusura bakmayın.