kızlar hepinize selamlar. benim bir sıkıntım var. çalışıyorum özel şirkette muhasebede maaşım 900 tl1,5 yıl oldu.. bekar oldugum için ailemle oturuyorum az çok aileme katkıda bulunayım diye çalışıyorum. aöf ögrencisiyim 1. sınıf. şimdi aileme 550 lira veriyorum heray. burda bi sıkıntım yok. geri kalan 350 tl yi nasıl değerlendirmeliyim ? yani birikim yapmaya çalıştım 540 lira para biriktirdim suanda 300 lira kaldı. okul masrafı, kredi kartı masrafı vs. derken bazen çok sıkışıyorum. :S nasıl birikim yapmam lazım para olunca hemen ihtiyacım olunca alıp harcıyorum :S öneride bulunursanız çok sevinirim ..
kızlar hepinize selamlar. benim bir sıkıntım var. çalışıyorum özel şirkette muhasebede maaşım 900 tl1,5 yıl oldu.. bekar oldugum için ailemle oturuyorum az çok aileme katkıda bulunayım diye çalışıyorum. aöf ögrencisiyim 1. sınıf. şimdi aileme 550 lira veriyorum heray. burda bi sıkıntım yok. geri kalan 350 tl yi nasıl değerlendirmeliyim ? yani birikim yapmaya çalıştım 540 lira para biriktirdim suanda 300 lira kaldı. okul masrafı, kredi kartı masrafı vs. derken bazen çok sıkışıyorum. :S nasıl birikim yapmam lazım para olunca hemen ihtiyacım olunca alıp harcıyorum :S öneride bulunursanız çok sevinirim ..
Seni takdir ettim tatlım..
Bencede her ay 1 çeyrek alıp kenara koy. Ama evdekilere bile haber verme yanlızca kendin bil...
ahh şu para bırıktırmek,afferın gene azda olsa atabılmışın kenara ama zor.Çalıştığın için kıyafet masrafı, okul masrafları, fılan derken 350 den gerıye pek bişey kalmaz.Ben yıllarca çalıştım senın gıbı aılemede verıyodum hiç bişeyım eksık değildi ama kuruş koyamadım kenera.İnsan sinir oluyo çalış çalış bişey yok ortada
e sen gelinlik kızsın ne diye ailene veriyosun ki? durumları kötü mü? 550 de çok yani..
o parayı verirsen elinde bişey kalmaz tabi, yemekti giyimdi gider o paranın kalanı zaten..
:):):) ah ah 4 sene öncesine döndum sankı :):):) bende aynı senın gıbıydım canım aılene yardımcı olman cok cok guzel bır sey. böyle yapmaya devam et ılerıde meyvelerını toplıycaksın emın ol. yatırım fıkrıne de söyle bır ornek verebılırım. her maasını aldıgında 1 tane ceyrek altın yapı kenara koyabılırsın. kalan paran da ay sonuna kadar senı ıdare eder dıye dusunuyorum sıgara falan kullanmıyorsan tabıkı. boyle byle ılerıde cok ısıne yarıyacak bır yatırım yapmıs olursun dıye dusunuyorum. tabıkı karar senın.
350 yle iyi geçiniyosunuz
kaç yaşında insansınız kendinize aldığınız hiçbişi ya da ne bilim en basitinden bi telefon faturanız da mı yok
nası yetiştiriyosunuz zaten maaşınız da çok çok az
ben olsam para vermem aileme verecek olsam da 550 değil yani 300 fln verirdim en çok
ay ne ayıp ya onlar da hiç acımayıp size her ay elinizden alıyolar
Lise mezunu musunuz yoksa 2. üniversite mi?
1.5 sene olmuş zam beklentiniz ya da talebiniz olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?