Önerilerinizi bekliyorum lütfen :(

Rinesmi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
38
6
286
İzmir
Ben daha önce de başka bir konu altında derdimi anlatmıştım. Erkek arkadaşımla yaş sorunu yüzünden ayrıldık(2 yıllık bir ilişkimiz vardı). ben 21 o 27 yaşında ve biran önce evlenmek istediği için benle devam etmek istemedi. okul biter bitmez evleniriz dedi,bende o daha erken en azından okul bittikten 1,5- 2 yıl sonra olsun dedim,yaşım geçiyor seni sevmeme rağmen,o kadar bekleyemem dedi ve 5 gün önce ayrıldık. Günlerdir arasın diye bekliyorum ama aramadı hala,benimde içimden çok aramak geçiyor ama rayamıyorum kendisi haksız çünkü,ona karşı hep çok iyi bir insan oldum,çok sevdim onu ama aynı karşılıpı ondan alamadım. Sırf yaş meselesi yüzünden beni terketti. Daha öce de bu konuda kaç kez anlaşamayıp ayrılmıştık ama hep geri dönen alttan alan ben olduğum için bu zamana kadar devam etti. Ve ilk bir yıl bana çok iyi davranmasına rağmen,son bir yıldır da bir o kadar ilgisiz ve soğuk davranmaya başlamıştı bana. Nedenini sorduğumda ise bana,sonu belirsiz bir ilşkide sahiplenmek olmuyor,o yğzden bağlanmamaya çalşıyorum diyordu,bunu ayrılırken de söyledi hatta. Netleşmediği sürece sana karşı ilgili davranıp seni sahiplenemezdim dedi. Çok üzüldüm bunları duyunca,ne kadar olsa ben onun kız arakadaşıydım,son anına kadar ayrılacak olsak bile bana sevgilim olduğunu hissettirmesi gerekmez miydi kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissettim kısacası ona bir ders vermek istiyorum,hem hatasını anlasın hem de beni geri kazanmaya çalışsın istiyorum şu ana kadar kendisi hiç alttan almadı haksız olsa bile üste çıkmaya çalıştı. Geri dönmese ile sadece hatasını anlması için ona bir ders vermek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım,bir fikir verin lütfen hep burnu havada,kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor ama benim gibi ona bu kadar sadık,bağlı birini bulacağını da sanmıyorum,ne yaparsa yapsın bütün kaprislerine dayandım,sesimi çıkardım. ona nasıl bir ders verebilrim sizce,ararsam yine onu haklı duruma getiricem çünkü değişen bişey olmaycak ??

Son düzenleme:

Sırf seni deniyor olabilir.
Senin asil ona tamam, dedigin o telefonu bekliyor olabilir.
Sakin arayıp sorma, ikna etmenin bir iki yoluda bu olabilir..

Eyer hic aramazsa, bilki o seni seviyorum diye kandirmiş..

bencede birbirinize uygun deilsiniz hala çocukça fikirlerin var çünkü :) yok üzülsün pişamn olsun dönsün diye ne yapabilirim. burnu havaada kendini bulunmaz sanıyor felan:)
arkadasım madem bu adam öyleyse nie birlikteydin olmasaydın... hemde o çocuğun yası gelmiş evet bende erkek olsam o yasta olsam beklemmem sonçta okulunu beklio birde okuldan sonra adam 30 yasına gelicek yuvaya özlem duyuyor.
hiç uğrasma derim... aamasınıda bekleme sanmıyorum arayacağını. arasada esksi gibi olamazsınız. o kendini senden çoktan soyutlamış soğutmuş... buyüzden ayrılırken zorluk çekmemiştir

resmen saçmalamış , 1. 27 yaş geç bi yaş değil , 2. gerçekten seven insan ayrılmak yerine orta yol bulmaya çalışır süreyi kısaltmaya çalışır ama bi çaba sarfeder direk gitmez ,

resmen evlenmek istiyor kimle olduğu önemli değil gibi gereksiz tavırlara girmiş ,

son zamanlarda sorunluymuşsunuz zaten hiç arama üstünde durma derim ,

Bağlanmamaya çalıyorum derken karşı taraftan nasıl bir motivasyon ve performans bekliyor ki? Ben de yaşı 40 falan sandım 27 imiş daha.. kaldı ki bu işler kısmet işidir kafandan verdiğin tarihler tutmuyor. Kaderi okuma özelliği var sanırım seninkinin. Sen de dur bakalım okul bitsin daha 2 yıl sonranın pazarlığını yapıyorsun. “anı” yaşayın her şey güzel gidiyorsa zaten ve de kısmetse kim geçebilir önüne, kısmet de değilse nikah tarihi alsanız olmaz.

Canım seni seviyor olsaydı zaten yaşı,başı sorun etmez beklerdi...Yaşı öyle çok büyük değil ki...Seven insan bunu bahane etmezdi...Ve seni gerçekten sevseydi bu 5 günlük zaman zarfında muhakkak arardı senden ayrı duramıyorum diye...Arkadaşın dediği gibi evleneyimde ne olursa olsun düşüncesi var erkek arkadaşında...Ben 20 yaşındayım nişanlım 30 yaşında çook şükür yaş sorunu yaşamadık...17 yaşında tanıştım 19 yaşımda nişanlandım ailesi hemen evlilik istediler oğullarının yaşı ilerlediğini söylediler...Ben de nişanlıma biraz bekleyip birbirimizi daha iyi tanımamız için zaman istedim...Bu süre zarfında ise sevgimizde hiç azalma olmadı şükür..Nişanlımda beni kırmadı sorun çıkarmadı...Eninde sonun da Allah nasip ettiyse benim olacaksın ha 1 sene önce ha 1 sene sonra diyor..Şimdi 2 haziranda düğünümüz var...Hakkında hayırlısı olur umarım..

yaş farkı bir anda cıkmadı ya tanıstıgınızdan berı olan birşey ayrıca 6 yaş cokta büyük fark sayılmaz,o baştan bazı seylerın olmayacagına kendını inandırdıgı için kendi doğrularına göre bir karar vermiş aptal yerinefalan konuldugunu düşünmüyorum ama ders vermek gibi bir cocukluk yapma bittiyse bitmiştir bu saatten sonra neyin mücadelesini vereceksin ki senin çabanla olmaz o kişide özverili davranmalıydı geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun

Yerinizde olsam bir daha aramazdim,pisman olsun falan diye de beklemezdim..uzerine duserseniz iyice degersiz gorur, zaten kendini sogutmus belli. Birakin gitsin baskasiyla evlensin bu kadar merakliysa. 21 yasindasiniz, daha dogru, size daha uygun insanlarla karsilasacaginizi dusunuyorum.

Çok çocukça yorumlar yapmışsın. Onun kendine göre mantıklı bir nedeni var, demek ki hemen yuva kurmak istiyor. Sen de kendine göre haklısın, henüz evliliğe hazır değilsin. O zaman şu anda yaşına ve beklentilerine uygun biri ile birliktelik düşünebilirsin. Seni geri kazanmaya çalışmasını istiyorsun ama onun beklentisini karşılayamayacağın sürece, onun düşüncesi de değişmez ki. Boşver bence onu artık

bence de sakın arama .ikinizinde kendinizce haklı olduğunuz yönler vardır.aramasını bekliyorsun ama aramaman gerekiyo bunu unutma.seviyosa seven insan öyle çekip gitmez hemen...her şey nasip işi ,bu gün olmaz dersin yarın oluverir.geri dönerse o konuda ısrarcı olma .akışına bırak ...:)

Olması gereken en doğru şey olmuş..Hiç aramayın.. adam okul bitince evleniriz umuduyla seni beklemiş.Sen de haklı olarak okul biter bitmez değil,işini hayatını yoluna sokunca evlenmek istiyorsun..

Sen pişman olsun sürünsün istiyorsun da farkında değilsin "bağlanmak istemiyorum" diyor.. yani bu ilişkiye karşı umudu bitmiş.. Evlenilecek birini bulduğu an sana yolu gösterecekti zaten...

Sırf gitmesin diye evlenmek gibi bir hata yapma sakın.Sana uygun,hayatına, isteklerine saygı duyan yaşına uygun birini bul canım

Terkedildigini düşünüyorsun ama aslında sana iyilik yaptı ta uzaklaştı düşün bence. Cezalandırmak Allahın işi. Senin için zor bir dönem olsada bunu yaşaman gerek bir daha asla sana ilgisiz birine emek harcamiyasın. Bırak istediğini yapsın senin onun için yaptıklarını bu güne kadar anlamayıp değer vermediyse bu gun den sonra verecegini hiç zanetmiyorum. Sen ilişkini kurtarmak için elinden geleni yapmışsın zaten, bırak yalnız kalsın düşünsün biraz. Hatalarını anlarsa zaten kendisi sana dönmek için adım atacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…