- Konu Sahibi sibelhayat
-
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Sizle evlenmeden once samimi degildiler de evlenince mi birden samimiyet artti?
Bu insanlar sizden oncesinde de bu kadar samimiyse yapacak birsey yok bence. Sadece evlendi diye kimse kac yillik yakinlarini, sadece karsi cinsten diye silmek zorunda degil.
Sizin, esi oldugunuz icin silmesi mevzunda, kiz hakli. Iyi de cevap vermis, kusura bakmayin. Kadinlarin, kocalarinin etrafindaki eskiden kalan yakinlarini sildirme cabalarini sacma bulan biriyim. Bana biri bir erkek yakinima karsi boyle bir sey dese, ben de ayni o kizin verdigi cevabi verirdim. Siz baskasiniz, onlar baska. Esi de olsaniz, durmaniz gerektigi yeri bileceksiniz bence.
Kadinin kocasindan ayrildigini, digerinin de sevmedigi biriyle evlenmesini anlatacak kadar dolduysaniz, demek ki sizin bu insanlara karsi zaten gareziniz varmis, her yaptiklari batiyor gibi geldi bana. Yoksa kime ne milletin ayriligindan, evliliginden degil mi?
Bence çok abartıli düşünüyorsunuz. Eşiniz neden sırf karşı cins ve BOŞANMIŞ diye kuzeniyle iletişim kuramasın?
Abla dediği şahısa ben de kızardım bunu da eşime söylerdim. Kendisi dış kapının dış mandalı zaten.
Ama sırf BOŞANMIŞ ve bayan diye kuzeninin silmesini istemeniz sonucu hakli bir tepkiyle karşılasmışsınız.
Bunu yazarken eşimin beraber büyüdüğü kız erkek kuzenlerini düşündüm de böyle bir tepki gösterip basitleşemezdim.
Bence siz bu boşanma olayına çok kafayı takmışsınız. Herkes boşanabilir ne var bunda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?