- 27 Nisan 2012
- 15.827
- 19.091
- 498
- Konu Sahibi sibelhayat
-
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Benim anlatmak istediğimi anlayamamıssınız ben eşimin evlendikten sonra hayatını yok saymasını istemiyorum hanfendi öyle bişeye hakkım yok zaten tapıulu malımda değil ama biraz dikkat biraz itina herşey bekarlık hayatındaki gibi devam etmiyor düşünsene aynı şeyi benim bi erkek arkadasım yazmıs olsaydı sizce ne olurdu ben söleyim kıyamet kopardı ayrıca boşanmış olmasını sölememdeki amac durumunu belirtmek yoksa bende boşanabilirim bunlar gayet normal şeyler ama yaptıkları evlenmiş yaşamış bir kadına yakışmadığı için bunu söleme gereğinde bulundum.
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Israrla kocasından ayrıldığını vurgulamanız hoş değil. Ama yazdığı yoruma verdiğiniz tepkiyi haklı buldum, hadsizlik etmiş.
Bayanlar baya arsız anlaşılan ne demek senden önce vardık. Ama bayanlar ne kadar suçluysa kocanız daha suçlu. Hem hadı abla dediği kişiyi bi şekılde anladık diyelım ablanın kuzenıde kım oluyor ya? Evlenmiş bir adamın herkesle mesafesi olmalı bence. Siz silin o kuzen i faceden kocanızada hayatım canımı sıktılar sen silersin zaten biliyorum ama sinirlenip sildim diyin. Ne var bunda ya ben sevgilimin rehberıne bile el attım kaldı ki koca yani. Domuz etiyle beslenmiyoruz değil mi ?
kocanın agznını ortasına bi tane saglam patlat
salak mı ne
ne diye ilin kızlarıyla bu kadar samimi olurlar anlamam
ayrıca hemcinslerimiz bu ara
evli erkeklere taktılar bekarlar sarmıyor artık
ben ısrarla kocasından ayrıldıgını vurgulamadım sadece durumunu belirttim.Bunu kınayacak kadarda aciz değilim bende ayrılabilirim ama görmüş geçirmiş bir kadının bu şekildeki tavırlarını anlayamadım buydu anlatmak istediğim.aranızdan bazıları sanırım olayı yanlış algıladılar.Kimiside çağdaş olmadığını hissetti bu konusmamın ben eşimin cevresine karısan bir kadın değilim zaten, benimde onun kadar cevrem ve erkek arkadasım var hanımlar eğer öyle bişey istersem önce benim arkadaslarımı silmem gerekir ama evlendikten sonra herşey bekarlıktaki gibi olmuyor malesef evet ben o kıza eşimi sil diyerek hata ettim kendimi düşürdüm ama evli adamada yazılacak şeyler değil bunlar ben okadar large değilim kusura bakmayın.herşeyin bir uslubu adabı vardır hiçbirzaman bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmadım.
ilinayy güldüm yorumunuza Ama diğer konusunuda okudum kocası aldatmış zaten. Yani adam muhtemelen bu yolda hala ilerlemekte çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?