Önerilerinizi Bekliyorum :(

burda kadınların suçu varsa da
en büyük suç eşinde
senin o kuzeni arayıp da uyarman çok çocukça olmuş
eşini uyarmalısın, dediğim gibi eşin en büyük suçlu

kocanızla halledeceğiniz durumlar için neden elin kadınlarını muhatap alıyorsunuz

Bu gidişle senden ayrılcan kocandan canım.Kuzeni siler-silmez o eşine kalmış sen müdahil olamazsın,olmamalısın.Bu davranışların kocanın kulagına farklı da gidebilir ve sonunda ayrılan cidden sen olursun.Bir insan hakkında zavallı diye konuşmakta neyin nesi. Nasıl bir egon varsa artık senin

Siz aynı şeyi yapsaydınız evet kıyamet kopabilirdi, ama eşinizi size söylerdi o arkadaş facebooktan çıkacak, ya da o arkadaş nasıl yüz buluyor da böyle yorum yapıyor diye. Eşinizin arkadaşınızı arayıp ya da mesaj atıp karımı listenden çıkaracaksın dediğini hayal edebiliyor musunuz? Eşiniz bu kadınları siz rahatsız olsanız bile çıkartmıyorsa arkadaşlıktan, size aşık eşiniz bunu yapmıyorsa, sizinle hiç bir ilişkisi olmayan bir kadın sizin bir lafınızla neden çıkarsın ki eşinizi arkadaşlıktan?

Kesinlikle ama kesinlikle face de karşılıklı yorum yazarak kendinizi millete rezil edip güldürmeyiniz. O hanımlar sizin kıskandığınızı anlamışlar ve sizi sinir etmek için bunu bilerek yapıyor olabilirler. Bu konuda ellerine koz vermissiniz ne yazik ki. Lütfen görmezden gelin. Siz müdahale ettikçe onlar zevkten daha fazlasını yapacaklardır. Unutmayın esiniz istemedikçe o hanımlar birşey yapamazlar RAhat olun. siz muhatap almadıkça kendilerini rezil ederler sadece.

Hata yapmışsınız. Eşinizle konuşmanız ve onun silmesini sağlamanız gerekiyordu. Siz kıza 'eşimi sil' derseniz o da öyle bir cevap verir. Kusura bakmayın ama direk kapak yapmış hatun. Siz adamın nikahlı eşisiniz niye bu tip mevzulara girip saçma tartışmalarla değerinizi düşürüyorsunuz ki. Dediğim gibi çok rahatsızsanız eşinizle konuşur bu işi o hanımlarla bu tip mahalle kavgasına girmeden hallederdiniz. Şimdi eşiniz o hatunları facebooktan silse de silmese de fark etmeyecek onlar açısından.

Bayanlar baya arsız anlaşılan ne demek senden önce vardık. Ama bayanlar ne kadar suçluysa kocanız daha suçlu. Hem hadı abla dediği kişiyi bi şekılde anladık diyelım ablanın kuzenıde kım oluyor ya? Evlenmiş bir adamın herkesle mesafesi olmalı bence. Siz silin o kuzen i faceden kocanızada hayatım canımı sıktılar sen silersin zaten biliyorum ama sinirlenip sildim diyin. Ne var bunda ya ben sevgilimin rehberıne bile el attım kaldı ki koca yani. Domuz etiyle beslenmiyoruz değil mi ?

Burda sorun kadınlarda değil eşinde.
Eşin neye nekadar taviz verirse karşıdaki öyle davranır.
Arkadaşları bu rahatlığı eşinden görüyorki bu kadar rahat davranıyorlar.
Eşimi sil vs demen sadece seni küçük düşürür ve kendine güveni olmayan kadın imajı çizer.
Eşin onlarla arasındaki mesafeyi bilmedikten sonra ne yapsan nafile.

Israrla kocasından ayrıldığını vurgulamanız hoş değil. Ama yazdığı yoruma verdiğiniz tepkiyi haklı buldum, hadsizlik etmiş.

eşinden ayrılan bayanlar potansiyel suçlu olarak görülüyor sanırım, oysa ki eşini aldatan bir çok evli bayan var buna ne demeli....insanın niyeti bozuksa medeni durumu buna engel olmuyor maalesef.

ben ısrarla kocasından ayrıldıgını vurgulamadım sadece durumunu belirttim.Bunu kınayacak kadarda aciz değilim bende ayrılabilirim ama görmüş geçirmiş bir kadının bu şekildeki tavırlarını anlayamadım buydu anlatmak istediğim.aranızdan bazıları sanırım olayı yanlış algıladılar.Kimiside çağdaş olmadığını hissetti bu konusmamın ben eşimin cevresine karısan bir kadın değilim zaten, benimde onun kadar cevrem ve erkek arkadasım var hanımlar eğer öyle bişey istersem önce benim arkadaslarımı silmem gerekir ama evlendikten sonra herşey bekarlıktaki gibi olmuyor malesef evet ben o kıza eşimi sil diyerek hata ettim kendimi düşürdüm ama evli adamada yazılacak şeyler değil bunlar ben okadar large değilim kusura bakmayın.herşeyin bir uslubu adabı vardır hiçbirzaman bana yapılmasını istemediğim bişeyi başkasına yapmadım.

İki konunuzu da okudum
Öyle eşten hayır gelmez
Bunu söylemenin ne kadar ağır olduğunu biliyorum ama boşanın lütfen
kendinize bu eziyeti yapmayın...

Aynen katılıyorum
Ben çok yakın erkek arkadaşlarıma evlendikten sonra bir nasılsın mesajı bile çekemiyorum ne faceten ne telefondan..Diyorum şimdi eşi görür de araları bozulur belki ya da tartışma çıkar belki diye hiç ses etmiyorum bile...Bunlarınki ne laçkalık ne laubalik..

kocanın agznını ortasına bi tane saglam patlat
salak mı ne
ne diye ilin kızlarıyla bu kadar samimi olurlar anlamam
ayrıca hemcinslerimiz bu ara
evli erkeklere taktılar bekarlar sarmıyor artık

çok sinir bozucu bir durum kendimi sizin yerinize koydum ben çıldırırdım heralde arkadaşı olabilir ama evli bir erkeğin bu kadar samimi kız arkadaşları olmaması gerekiyo bence ve siz eşisiniz ne demek senden önce vardım demek eşinizin o sözlere karşılık karşı tarafa lafını söylemesi gerekiyodu sizin yanınızda olması gerekiyodu trip atın yada alın karşınıza empati yapmasını söyleyin acaba sizin o şekilde erkek arkadaşlarınız olsa o nasıl tepki verirdi Allah yardımcının olsun canım

kocanın agznını ortasına bi tane saglam patlat
salak mı ne
ne diye ilin kızlarıyla bu kadar samimi olurlar anlamam
ayrıca hemcinslerimiz bu ara
evli erkeklere taktılar bekarlar sarmıyor artık

ilin ayy güldüm yorumunuza Ama diğer konusunuda okudum kocası aldatmış zaten. Yani adam muhtemelen bu yolda hala ilerlemekte çok yazık

canım bir de soyle bir durum var sen onlara rahatsız olduğunu belli etmişsin keşke onlara belli etmeden çözüm yolu bulsaydın..cunku anladığım ve hissettiğim kadarıyla senin onlara esinden uzak durmalarını söylemen onları daha bi teşvik etmiş gibi bazı kadınlar bunu cidden asıraya kaçırıyor hele ki karsıdaki kadının bundan hoşlanmadığını hissettikleri an:26: kesinlikle haklısınız ama burda haksız olan o iki kuzen deil sizin esiniz bu yüzü vermemiş olsa onlarda senin rahatsız olacağını bile bile ne böyle yorumları paylaşırlar ne de sana cevap verme lüksüne sahip olurlar

Canım ben kendi adıma söyleyeyim ben bu konuşmadan rahatsız olmanı anlıyorum; ama senin gidip o kadınla konuşman çok büyük bir hata. Bunu eşinle aranda halletmeliydin. Çünkü erkekler böyle durumlara 3. kişiler karıştığında geri adım atmayı, kadının isteğini yerine getirmeyi gururlarına yediremezler. Dışarıdan karısının her dediğini yapan, kılıbık erkek damgası yememek için inadına hatalarını anladılarsa da geri adım atmazlar karılarına itaat ediyor gibi görünmemek için. Eşinizin o mesajdan haberi varsa eğer, inadına Facebook'tan silmemesi yüksek ihtimal , erkeklik gururunun incineceğini düşünerek.
Kadınların niyeti ne bilmiyorum; ama iyi niyetli dahi olsalar o mesajla kadınlara bir nevi iftira atmışsınız. Sinirlenmesi çok normal. Şimdi yapmanız gereken k bu durumu eşinizle halletmek, rahatsızlığınızı dile getirmek. Silmeyi istemez gibime geliyor, bahsettiğim sebepten ;ama artık onlarla mesajlaşmayabilir ya da aralarına mesafe koyar. Dediğim gibi top kocanızda , diğer kadınlar bu sorunu çözemez.

Çok iyi anlıyorum seni. Kuzen konusunda bende bi kaç sıkıntı yaşadım ama tabi eşimin kuzenleri yaşça daha küçüktü ama öyle olmasına rağmen gayet sinir bozucu. Ben rahatsız olduğumu her fırsatta dile getiriyordum fakat eşim (o zaman nişanlımdı) abartıyorsun, sana öyle gelmiştir falan diye geçiştiriyordu. Farklı şehirde yaşıyorlardı ve 1 haftalığına falan 2 kardeş teyzelerine yani kv yanına gelmişlerdi onlara gittiğimde onlar benimle merabalaşmadı bende onlarla. Kendi şehirlerine döndüklerinde küçük olan bana facebook üzerinden mesaj atmış gördüm bütün cinlerim tepeme çıktı. Hiç bir şey yazmadan mesajı olduğu gibi eşime attım bak kuzenin bana yazmış diye. Tabi eşim çok sinirlendi sen kapat ben halledicem dedi ve direk teyzesini aramış bir daha asla onunla bu şekilde konuşmasınlar ya sen uyar yada ben gerektiği gibi uyarırım diye. O olaydan sonra eşimde eskisi gibi onlarla muhattap olmuyor ben zaten olmuyorum. Ben varken eşimin yanına dahi yaklaşamıyorlar

ilin ayy güldüm yorumunuza Ama diğer konusunuda okudum kocası aldatmış zaten. Yani adam muhtemelen bu yolda hala ilerlemekte çok yazık

sizin gülmenize sevindim
konu sahibinin aldatıldıgını bilmiyordum onada kızdım
daha napsın adam resmen sana beni boşa diye bagırıyor konu sahibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…