- Konu Sahibi sibelhayat
-
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
''seni benden daha ii allahın bir kulu tanıyamaz'' bu nedemek ya bana eşimin
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Ben yaklaşık 2 yıldır evliyim severek evlendik şu sıralar eşimin dısarıdan kız arkadaşları bana batmaya başladı yani şöyle söyleyim bi ablası var öz değil ama abla diyerek konusuyorkızın tarzı hiç hoşuma gitmiyor evlenmiş ayrılmış zaten facede eşim
bişi paylaşınca altına hemen yorumu apaylaşıveriyor geçen gün ise yazdıgı yorum şu
üzerinden laf mı çarpıyor benden nekadar ii tanıyabilir.Kaç günlük insan yani öz ablası bile bu şekilde konusmazken o kimki.
yorum yapacaktım altına eşimle tartısırım die yapamadım ama o kız ve kuzeninde bişi var
bi çekememezlik.Bu bir değil iki değil bunaldım bu kızdan ve kuzeninden.Kuzeniylede daha önce msjla tartıstık ben ona eşimi silmesini söyledim neden dedi eşim olduğu için olabilirmi diyince cevabı şu oldu''bak kızım ben senden öncede vardım senden öncekilerden öncede çok rahatsız olduysan söyle kocana silsin diye mahalle azıyla konusan iki kuzen var karşımda biri kocasından ayrılmış diğeri almanyada kocasını sevmeyen zavallının biri eşimle defalarca konusup kavga etmemize ragmen bana bunları söleyen insanları silemedi.
Bence çok abartıli düşünüyorsunuz. Eşiniz neden sırf karşı cins ve BOŞANMIŞ diye kuzeniyle iletişim kuramasın?
Abla dediği şahısa ben de kızardım bunu da eşime söylerdim. Kendisi dış kapının dış mandalı zaten.
Ama sırf BOŞANMIŞ ve bayan diye kuzeninin silmesini istemeniz sonucu hakli bir tepkiyle karşılasmışsınız.
Bunu yazarken eşimin beraber büyüdüğü kız erkek kuzenlerini düşündüm de böyle bir tepki gösterip basitleşemezdim.
Bence siz bu boşanma olayına çok kafayı takmışsınız. Herkes boşanabilir ne var bunda?
%100 katılıyorum yorumunuza.
Evlendikten sonra eşlerinizin sizden önceki bütün hayatını yok saymasını istiyorsunuz. Nasıl bir mantıktır bu ben anlayamıyorum. Kadın söylediğinde çok haklı, sizin evliliğinizden önce bir arkadaşlık ilişkileri varmış, evlendiniz diye neden adamın o insanla ilişkisini kesmesini istiyorsunuz ki? Eşiniz akıllı adam belli ki, arkadaşlıklarıyla evliliğini ayrı tutmayı beceriyor.
Ben de 2 senelik evliyim, eşimin uzun süreli atkadaşlıkları var. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen insanlar. Eminim ki bazı konularda eşimi benden daha iyi tanıyorlardır. Neye nasıl tepki vereceğini daha iyi biliyorlardır. Ya da daha tuhaf, daha komik hallerini görmüşlerdir. Evlenince adamın tapusunu alıyor, kullanma klavuzu ve tüm özelliklerini de beyninize naklettiriyorsunuz heralde. Sizden daha iyi kimse tanıyamadığına göre.
Kusura bakmayın, kesinlikle hakaret değil görüştür bu. Ben eşlerinin arkadaşlıklarına, nereye gittiklerine, cartına curtuna karışan kadınları çok aciz buluyorum açıkçası.
O zaman siz eşinizi silin bakalım ne yapacak. Hiç konusmayin ta ki onları silene kadar ...
Sizle evlenmeden once samimi degildiler de evlenince mi birden samimiyet artti?
Bu insanlar sizden oncesinde de bu kadar samimiyse yapacak birsey yok bence. Sadece evlendi diye kimse kac yillik yakinlarini, sadece karsi cinsten diye silmek zorunda degil.
Sizin, esi oldugunuz icin silmesi mevzunda, kiz hakli. Iyi de cevap vermis, kusura bakmayin. Kadinlarin, kocalarinin etrafindaki eskiden kalan yakinlarini sildirme cabalarini sacma bulan biriyim. Bana biri bir erkek yakinima karsi boyle bir sey dese, ben de ayni o kizin verdigi cevabi verirdim. Siz baskasiniz, onlar baska. Esi de olsaniz, durmaniz gerektigi yeri bileceksiniz bence.
Kadinin kocasindan ayrildigini, digerinin de sevmedigi biriyle evlenmesini anlatacak kadar dolduysaniz, demek ki sizin bu insanlara karsi zaten gareziniz varmis, her yaptiklari batiyor gibi geldi bana. Yoksa kime ne milletin ayriligindan, evliliginden degil mi?
ee siz kuzenine eşimi sil demişsiniz, kim olsa benzer cevabı veririr.. neden sileyim dediğin de eşim olduğu için falan demişsiniz, bana da kuzenimi sil deseler "hadi yaaa" derim yani.. gereksiz kıskanmışsınız.. Şu seni benden iyi kimse tanıyamaz olayı evet düşüncesizce yazılmış bi söz ama söyleyen size laf çarpmak için mi söylemiş yoksa öylesine mi yazmış bundan emin olmanız gerek. Bence kasma bu kadar kendini, hayır olan senin moraline olur, eşinle tadını kaçırırsın. bırak konuşsunlar nolacak... Eşinin akrabası için diyorum, diğer kadını bilemem hali tavrı nasıldır...
ya da onla bunla sürtüşeceğine eşine söyle silsin... Hem diğer türlü adın kıskanca çıkar..
Eşinin, abla dediği kişinin kuzeniymiş. Yani aralarında hiç bir akrabalık bağı yok.
Hayatını tabii ki yok sayamayız arkadaşları dostları olabilir aynı şekilde kadının da. Ama bulaşık kompleksli niyeti bozuk kişiler vardır, sorunca da arkadaş ayağına yatarlar. Öyleleri erkek arkadaşları evlenince kıskançlık benzeri bir duyguya kapılıyor. Eşinden daha iyi tanıdığını iddia etmesi bunu gösterir.
Ayrıca aynı eve girmeden bir insanı tanıyamazsınız...aynı evde yaşamışlarsa orası ayrı tabii.
Eşinin kuzeni mi bahsedilen? Ben abla denilen kızın kuzeni sandım.
konu sahibinin eşinin kuzeni değil bahsettiği,abla denilen kişinin kuzeni
modern (?) dusuncelerle atıp tutmak kolay hiç yaşamadığınız böyle bır durum belli o açık belli ..
Esinle arani ii tut ama yaacagini yap bence mesela esinin face sifresini al ordan yorum yap ama politik cvplar olsun mesela artik esim daha ii tanir gibi onlar yuzunden sakin esinle tartisma istedikleri bu zaten onlarin yaninda esinin elini tut saril
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
%100 katılıyorum yorumunuza.
Evlendikten sonra eşlerinizin sizden önceki bütün hayatını yok saymasını istiyorsunuz. Nasıl bir mantıktır bu ben anlayamıyorum. Kadın söylediğinde çok haklı, sizin evliliğinizden önce bir arkadaşlık ilişkileri varmış, evlendiniz diye neden adamın o insanla ilişkisini kesmesini istiyorsunuz ki? Eşiniz akıllı adam belli ki, arkadaşlıklarıyla evliliğini ayrı tutmayı beceriyor.
Ben de 2 senelik evliyim, eşimin uzun süreli atkadaşlıkları var. Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen insanlar. Eminim ki bazı konularda eşimi benden daha iyi tanıyorlardır. Neye nasıl tepki vereceğini daha iyi biliyorlardır. Ya da daha tuhaf, daha komik hallerini görmüşlerdir. Evlenince adamın tapusunu alıyor, kullanma klavuzu ve tüm özelliklerini de beyninize naklettiriyorsunuz heralde. Sizden daha iyi kimse tanıyamadığına göre.
Kusura bakmayın, kesinlikle hakaret değil görüştür bu. Ben eşlerinin arkadaşlıklarına, nereye gittiklerine, cartına curtuna karışan kadınları çok aciz buluyorum açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?