Önerilerinizi Bekliyorum :(

Kendilerini seninle yarıştırıp egolarını tatmin ediyorlar. Klasik kadın rekabeti.Senden önce var olabilirler ama geçmiş geçmişte kalmış atı alan üsküdarı geçmiş. Çirkef ve kıskanç insanlarla karşı karşıyasın Eşin saatlerce onlarla facede konuşmuyorsa, yalap şap muhabbetleri yoksa o zaman çok ses çıkarma çünkü o şimdi onları silerse sen istiyorsun diye silmiş duruma düşecek. hem sanki ortada gerçekten birşey var da onun için silmiş gibi olur. Seni huzursuz ettiklerini fark ettiklerinde bunu sürdürürler çünkü. Hiç umrunda değil gibi davran ama takibi de elden bırakma...onlara eşimi sil demen de hata olmuş, zaman içinde politik davranarak onları uzaklaştırabilirdin.

Son düzenleme:

Arsızlığa vur , onun yorumlarına sen de yorum yap

"Bir Allah'ın kulu tanıyor, o da benim " falan yazıp saçma sapan gülen suratlar koy misal.

Kısacası safı oynayarak sinirlerini boz.

konu sahibinin eşinin kuzeni değil bahsettiği,abla denilen kişinin kuzeni

Hayatını tabii ki yok sayamayız arkadaşları dostları olabilir aynı şekilde kadının da. Ama bulaşık kompleksli niyeti bozuk kişiler vardır, sorunca da arkadaş ayağına yatarlar. Öyleleri erkek arkadaşları evlenince kıskançlık benzeri bir duyguya kapılıyor. Eşinden daha iyi tanıdığını iddia etmesi bunu gösterir.
Ayrıca aynı eve girmeden bir insanı tanıyamazsınız...aynı evde yaşamışlarsa orası ayrı tabii.

modern (?) dusuncelerle atıp tutmak kolay hiç yaşamadığınız böyle bır durum belli o açık belli ..

Eşinde bence hata... Arkadaş olabilir abla diyebilir... Ama öyle her şeye burnunu sokar gibi o kadının yorumlarıda çok saçma .. Eşin bu kadına neden bu kadar söz hakkı veriyorki ettiğin lafı bil demeli yani kadına.. Ki kadın sana o lafları ettikten sonra eşin konuşmadığı onunla?? Sen eşine bir şey deme ama.. Hoşuma gitmiyor bu kadın konuşmasan memnun olurum de.. Bakalım ne yapacak..

ee siz kuzenine eşimi sil demişsiniz, kim olsa benzer cevabı veririr.. neden sileyim dediğin de eşim olduğu için falan demişsiniz, bana da kuzenimi sil deseler "hadi yaaa" derim yani.. gereksiz kıskanmışsınız.. Şu seni benden iyi kimse tanıyamaz olayı evet düşüncesizce yazılmış bi söz ama söyleyen size laf çarpmak için mi söylemiş yoksa öylesine mi yazmış bundan emin olmanız gerek. Bence kasma bu kadar kendini, hayır olan senin moraline olur, eşinle tadını kaçırırsın. bırak konuşsunlar nolacak... Eşinin akrabası için diyorum, diğer kadını bilemem hali tavrı nasıldır...

ya da onla bunla sürtüşeceğine eşine söyle silsin... Hem diğer türlü adın kıskanca çıkar..

Eşinin, abla dediği kişinin kuzeniymiş. Yani aralarında hiç bir akrabalık bağı yok.

Çok haklısınız, ben böyle şeylere hiç gelemem. Tabi ki sizle evlendi diye bütün karşı cins dostlarından kopacak değil ama araya mesafe girecek,girmeli. Üstelik sizinle bu üslupla konuşan bayanlar. Eşiniz bence o kişileri uyarmalı, madem silmiyor, aradaki mesafe korunmalı. Seni benden iyi kimse tanıyamaz ne demek? Bana yapılsaydı bu kesinlikle üstüme alınırdım ve kavga çıkartırdım. İyi sabrediyorsunuz.. Allah sabır versin. Herkes yerini bilecek. Evli bir adamla nasıl konuşması gerektiğini de.

Niye tanımak için aynı evde yaşamak şartı olsun ki? Her insan kendini saklayacak, gizleyecek sadece evinde kendi gibi olacak diye bir şey yok. Mesela ben eşimin sarhoşluğunu görmedim hiç, çok içmez benim yanımda. Ama arkadaşları anlatır anlatır gülerler. Onun o halini ben bilmiyorum, tanımıyorum ama onlar biliyor, tanıyor. İnsanın arkadaşlarıyla olan diyaloğuyla eşiyle olan farklıdır. Herkes farklı bir yüÜnü tanır aynı insanın. Bilmem anlatabildim mi?

İnsanlara kompleksli yakıştırması yapmışsınız ama ne malum diğer tarafın kompleksli olmadığı? Bu arkadaş için değil genel konuşuyorum.

Esinle arani ii tut ama yaacagini yap bence mesela esinin face sifresini al ordan yorum yap ama politik cvplar olsun mesela artik esim daha ii tanir gibi onlar yuzunden sakin esinle tartisma istedikleri bu zaten onlarin yaninda esinin elini tut saril

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bazı insanlar seni kıskançlıkla suçlamış ama bence sen haklısın. normalde bende hoşlanmam, benim kocam dünya yakışıklısı triplerinden. ama sizin yazınızda öle bişey algılamadım.
kaldı ki o karşındakiler hiç te masum değil. benim de erkek arkadaşlarım var, evlenince 2 kat dikkat ederim. etmek zorundayım. o ne demek öle..
en iyi o tanırmış, ne sanıyor bu kadın kendini

En tahammül edemediğim konulardan biri.
Kocanız bu abla için sizinle kavga ediyor ama siz abla ve kuzenine sardırıyorsunuz.
Ortada anormal bir durum varsa sizi bu duruma sokana kocanız, size karşı sorumluluğu olanda kocanız.
Ablanın kuzenine kocamı sil diyerek kendinizi komik duruma düşürmüşsünüz ve verilen cevabıda haketmişsinşz.
Erkeklerin eşlerini takmamaları dönüp dolaşıp başka kadınları suçlu duruma düşürüyor ya, pes diyorum!

Evliliğinizdeki sorunları çözmek istiyorsanız sorunun kaynağına inin olmaz öyle kocaya toz kondurmayıp suçu kadına atmak. O kadınlarının size karşı bir sorumluluğu yok, davranışlarında problem olan kocanız, kadın milletinin bunu anlaması gerekiyor. Aman kocama laf atmayın, benim kocam melek ama diğer kadınlar hep peşinde, onu nasıl elimden kaçırmam anlayışınızı bir kenara bırakın artık. Siz kocanızla evlisiniz , asıl suç ilgisiz eşiniz. Tozu bir kere de kocalarınıza kondurun ey kadın milleti!...

Siz ya kendinize güvenmiyorsunuz ya kocanıza. Önce şu güven probleminizi bir çözün.

Bir de açık söyleyeyim kadının dul olduğunu belirtmeniz beni çoook rahatsız etti ,ne ima etmeye çalışıyorsunuz? Şimdi lütfen bana olur mu öyle şey demeyin 2 kez üstüne basa basa belirtmişsiniz, bir probleminiz var belli boşanmış kadınlarla.

Aralarında bir şey olursa bu kocanız istediği için olur bunu da unutmayın, dul kadınları da rahat bırakın. İşte tam da bu yüzden Türkiye'de kadınlar dayakçı kocalarından dahi boşanmaya korkuyorlar ya yazıklar olsun bizim millete!..

Ha bu arada kadınla yüzgöz olmasaydınız keşke, eşinizle konuşun rahatsızlığını belirtin, elin kadınından böyle bir şey isteyemezsiniz, eşiniz kabul etmedikçe.

Son düzenleme:
modern (?) dusuncelerle atıp tutmak kolay hiç yaşamadığınız böyle bır durum belli o açık belli ..

Yasadim veya yasamadim. Benim aklim fikrim var, beyin gelisimi bunlari yasayinca tamamlanmiyor merak etmeyin. Size atip tutmak gibi ucuk gelen dusunce, aslinda mantiktan geliyor.

Evet, kocayi eski cevresinden arindirmak istemek acizce ve guvensiz bir davranis. Ayrica bana gore sacmaliktir.

Benim anlatmak istediğimi anlayamamıssınız ben eşimin evlendikten sonra hayatını yok saymasını istemiyorum hanfendi öyle bişeye hakkım yok zaten tapıulu malımda değil ama biraz dikkat biraz itina herşey bekarlık hayatındaki gibi devam etmiyor düşünsene aynı şeyi benim bi erkek arkadasım yazmıs olsaydı sizce ne olurdu ben söleyim kıyamet kopardı ayrıca boşanmış olmasını sölememdeki amac durumunu belirtmek yoksa bende boşanabilirim bunlar gayet normal şeyler ama yaptıkları evlenmiş yaşamış bir kadına yakışmadığı için bunu söleme gereğinde bulundum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…