Önerilerinizzz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Flnfiln

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
11
7
1
30
1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum

1 buçuk yıllık evliyim. Eşim ile sürekli kavga ediyoruz. Eşim madde kullanıyor kavgalarımızın nedenleri hep bu yüzden. Hemen hemen her gün ediyoruz. Evlenmeden önce de kullanıyordu fakat evlenince bırakacağım dedi. Bıraktı 10 ay boyunca. Hamile olduğumu öğrenince tekrar başladı. O ne kadar bununla ilgisi yok desede ben buna bağlıyorum. Çünkü çocuğu kendine güvence bildi. Her kavga ettiğimizde topla eşyalarını git küfürler hakaretler aşşağılamalar aileme küfür. Gideceğim zaman ailesi çıkıyor durduruyor bırakmıyor. Hamileliğimi berbat geçirtti lohusalığımı aynı şekilde eve geç geliyor sürekli geziyor. Çocuğum oldu hala aynı. Şimdi gitmek istiyorum çocuğu alıyor. Ne yaptıysam olmadı ne yapacağım bilmiyorum
cocugu aliyor mu? o evde yokken alin cocugu cikin.
ailesi sizi durduracagina cocuklarina efendi olmayi ogretsinler.

Eğer arkanızda kimseniz yoksa alın çocuğunuzu bir kadın sığınma evine gidin. Sonrasında kendi hayatınızı kurmaya bakın.
Madde bağımlısı bir insanla evlenip kendinize büyük kötülük etmişsiniz zaten, bir de üzerine çocuk yapmışsınız, o çocuğun da hayatını karartacaksınız bu gidişle.

Hiç mi o çocuğun psikolijisini düşünmüyosunuz ? Bağımlı bir babadan çocuk yapmak nedir ya sonra o çocuklar yıllarca kendilerini toparlamak için sıkıntı çekiyorlar insan olarak ne kadar da benciliz bence çocuk yaparken bunu düşünmeliydiniz.

Hiç mi o çocuğun psikolijisini düşünmüyosunuz ? Bağımlı bir babadan çocuk yapmak nedir ya sonra o çocuklar yıllarca kendilerini toparlamak için sıkıntı çekiyorlar insan olarak ne kadar da benciliz bence çocuk yaparken bunu düşünmeliydiniz.
Çocuk olacağı zaman kullanmıyordu. Böyle olacağını bilsem yaparmıydım

Eğer arkanızda kimseniz yoksa alın çocuğunuzu bir kadın sığınma evine gidin. Sonrasında kendi hayatınızı kurmaya bakın.
Madde bağımlısı bir insanla evlenip kendinize büyük kötülük etmişsiniz zaten, bir de üzerine çocuk yapmışsınız, o çocuğun da hayatını karartacaksınız bu gidişle.
Ailem arkamda çok şükür.

İyide evlenmeden öncede yapıyomuş sen bile bile lades olmuşsun,birde çocuk yapmışsın üstüne daha biz ne diyelim,bırakana kadar bi yere yatırman gerek yapabilirsen ordan dönüncede emin olana kadar kontrol etmen gerek sürekli.
Yatırmaya gerek yok. Kendisi istese bırakıyor tamamen kafasında olan bişey bu.

Madde bağımlılığını kanıtlarla tespit edin . Sonra polisi arayın sizi o evden çıkarsın ailenizin yanına gidin ve boşanma davası açın . Bağımlı biriyle çocuk buyutulmez

bak benim eski nişanlım da böyle bağımlı bir ebeveynden dünyaya gelip öyle yetişmiş sonuç olarak kendi de bağımlıydı ve onlar bu olaya çok "normal" bakıyorlar.Öyle kendi istese bırakır gibi basitleştirilecek bir durum değil bu.Kendini avutma çok iyi biliyorum bağımlılık hayatını ben.Kendini düşünmüyorsan çocuğu düşün.Çocuğu alıyor ne demek? Ailen arkandaymış madem çağır eve gelsinler , ara polisi de polis de gelsin.Çıkın gidin o evden polis nezaretinde.O çocuğa bunları yapmaya hakkınız yok.

Polise şikayet edin. Aylık falan kontrole çağırıyorlar sanırım. En temizi. Siz uğraşmayın polis uğraşsın...

bak benim eski nişanlım da böyle bağımlı bir ebeveynden dünyaya gelip öyle yetişmiş sonuç olarak kendi de bağımlıydı ve onlar bu olaya çok "normal" bakıyorlar.Öyle kendi istese bırakır gibi basitleştirilecek bir durum değil bu.Kendini avutma çok iyi biliyorum bağımlılık hayatını ben.Kendini düşünmüyorsan çocuğu düşün.Çocuğu alıyor ne demek? Ailen arkandaymış madem çağır eve gelsinler , ara polisi de polis de gelsin.Çıkın gidin o evden polis nezaretinde.O çocuğa bunları yapmaya hakkınız yok.
Çok pislik bir aile. Polisi falan karıştırırsam benim kardeşime babama falan bir şey yaparlar biliyorum

Hiçbir maddenin bağımlılığı sadece psikolojik olamaz. Kullanmıyorum dediği zamanlarda da gizli kullanıyor olma olasılığı yüksek. Sigarayı bile bırakmak ilaçsız,bantsız,sakızsız neredeyse imkansız. Polis çağırıp uzaklaştırma isteyin. Çocuğa bilinci yerinde değilken zarar da verebilir :(

Hiçbir maddenin bağımlılığı sadece psikolojik olamaz. Kullanmıyorum dediği zamanlarda da gizli kullanıyor olma olasılığı yüksek. Sigarayı bile bırakmak ilaçsız,bantsız,sakızsız neredeyse imkansız. Polis çağırıp uzaklaştırma isteyin. Çocuğa bilinci yerinde değilken zarar da verebilir :KK43:
O 10 aylık sürede hep yanyanaydık hiç evden çıkmazdı. İçmesi imkansız yani. Aksine içtiğinde kedi gibi oluyor normal haldeyken hayvan gibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X