Önerilerinizzz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi kendine bile isteye evlenmişsin. Çocuk da yapmışsın. Her öneriye bir bahanen var. Ne diyebiliriz daha fazla? Biri kendini feda edip öldürsün mü kocanı? Sen elini taşın altına koymadan kurtulursun.
Hayret bir şey ya. Polisi arayıp ihbar edin. Torbacılık yapıyor deyin takibe alsınlar. Bütün gün dibinizde mi alın çocuğunuzu gidin.

tek düşünmeniz gereken çocuğunuz olsun şu saatten sonra. Bırakmak kişinin kafasında bitiyor siz ne deseniz de boş. yıllarınıza emeklerinize olabilir. çocuğunuzu madde ile aynı ortamda büyütmek istiyomusunuz bunu düşünün.. çocuğunuzun geleceğini düşünün artık :110:

Kendi kendine bile isteye evlenmişsin. Çocuk da yapmışsın. Her öneriye bir bahanen var. Ne diyebiliriz daha fazla? Biri kendini feda edip öldürsün mü kocanı? Sen elini taşın altına koymadan kurtulursun.
Hayret bir şey ya. Polisi arayıp ihbar edin. Torbacılık yapıyor deyin takibe alsınlar. Bütün gün dibinizde mi alın çocuğunuzu gidin.
Nasıl bir pislik olduğunu bilmiyorsunuz böyle konuşuyorsunuz. Çocuğumu alıp gidince evime gelecek. Beni rezil edecek burada. Beni babamla kardeşimle tehdit ediyor sürekli. Kürt’ler yaparlar biliyorum. İşte biri feda olmasın diye uğraşıyorum.

Bile bile lades olmuş. Yaşadıklarınız üzücü şeyler. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Nasıl bir pislik olduğunu bilmiyorsunuz böyle konuşuyorsunuz. Çocuğumu alıp gidince evime gelecek. Beni rezil edecek burada. Beni babamla kardeşimle tehdit ediyor sürekli. Kürt’ler yaparlar biliyorum. İşte biri feda olmasın diye uğraşıyorum.

Kürt olmasıyla ne alakası var? Sizin kocanız insan olamamış ırkıyla ilgisi yok bunun. Bu ülke muz cumhuriyeti değil madem öyle korkuyorsunuz bu kadar polise gidin diyoruz onu da kabul etmiyorsunuz? Her öneriye bir cevap vermişsiniz o olmaz, bu olmaz tamam çekin o zaman ne diyelim. O pislik dediğinizle bile isteye evlenmiş bile bile çocuk yapmışsınız siz kurtulmak istemiyorsunuz ki her şeye bir cevabınız var. Öneriler tükendi bizde

Bu konu daha önceden açılmış miydi ? 🤔
Aynı sözleri tekrar okur gibi oldum.

Madde kullandığını bildiğiniz biriyle,
isteyerek evleniyorsunuz.
Adamın 10 ay boyunca işe gitmeden,
evde,dibinizde oturmasından rahatsız olmuyorsunuz.
Geçiminizi nasıl sağladınız?
Madde kullanmıyor,bıraktı diye kendinizi kandırıp çocuk sahibi oluyorsunuz.
Ayrıca bundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Wc'ye,duşa birlikte mi girdiniz?
Kısaca yapılmaması gereken ne varsa yapıyorsunuz,şimdi de öneri bekliyorsunuz.
Verilen önerilere de çeşitli bahanelerle olumsuz yorum yapıyorsunuz.
Bence yazacak bir şey yok bu konuya.
Sadece bebeğiniz için üzüldüm.

Not:Kürt değilim bununla birlikte Kürtler hakkında yazdığınız cümleden çok rahatsız oldum.
Her milletin iyisi de var,kötüsü de.
Bu yorumunuz hem ırkçılık,hem de ayrımcılık içeriyor,o nedenle yönetime bildiriyorum.
Mune Mune

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X