• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onlar ile vakit geçirmek istemiyorum

Haklısın canım evlilik fedakarlık aslında. Ben ise sırf rahat etmek için yalnız bırakıyorum onu
Valla eger esin sana iyi olmuyorsa orda anne kardes aklina gidip sana farkli davranıyorsa bence gitmede bir sure tamam doldurabilirler ama esinde sonucta musmutlu gitmeyecek sensiz oraya hep eksikligini görecek orda baslarda kizsada sonra sanada hak vermeye baslayacak ama bence sen yinede cok uzatma eninde sonunda onun ailesi insanlar ne kadar yuz goz olsalarda yine gorusmek zorunda kalıyorlar sende biraz tavirdan sonra esinle git mesafeni koru

Bir şey anlamadım. Siz onlarla vakit geçirmek istememeniz kadar, siz de onların umrunda değilsiniz ki, sizsiz de gayet mutlular, gezip eğlenip, foto da paylaşıyorlar. Yok halaya gitmişler, yok amcaya gitmişler. Bunlar sizi ilgilendirmez ki. Sorun ne... Kimseyi görmemek için kocanızla gitmediyseniz o tarafı düşünmeyi bırakın yani. Halası dediğiniz koskoca kadın sizin peşinize mi düşecekti... Görümce hanimin sizi umursadığını cidden sanmıyorum. Onun abisi ve ailesiyle fotoğraf paylaşmasının nedeni siz değilsiniz. Siz onları fazla fazla önemsemişsiniz de, o taraftan sizi takan olmamış anlaşılan. Sandınız ki gitmeyince millet huzursuz olacak, adamın anası danası sizinle iletişime geçecek filan ama sandığınız gibi olmamış. Madem gitmediniz, o zaman oturun evinizde keyfinize bakın yani. Sizle uğraşan eden yok so uçta. Bir arkadaşın dediği gibi, siz ya ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ya da o tarafın dikkat ve ilgisini çekmeye çalışıp başaramamışsınız.

Bir şey anlamadım. Siz onlarla vakit geçirmek istememeniz kadar, siz de onların umrunda değilsiniz ki, sizsiz de gayet mutlular, gezip eğlenip, foto da paylaşıyorlar. Yok halaya gitmişler, yok amcaya gitmişler. Bunlar sizi ilgilendirmez ki. Sorun ne... Kimseyi görmemek için kocanızla gitmediyseniz o tarafı düşünmeyi bırakın yani. Halası dediğiniz koskoca kadın sizin peşinize mi düşecekti... Görümce hanimin sizi umursadığını cidden sanmıyorum. Onun abisi ve ailesiyle fotoğraf paylaşmasının nedeni siz değilsiniz. Siz onları fazla fazla önemsemişsiniz de, o taraftan sizi takan olmamış anlaşılan. Sandınız ki gitmeyince millet huzursuz olacak, adamın anası danası sizinle iletişime geçecek filan ama sandığınız gibi olmamış. Madem gitmediniz, o zaman oturun evinizde keyfinize bakın yani. Sizle uğraşan eden yok so uçta. Bir arkadaşın dediği gibi, siz ya ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ya da o tarafın dikkat ve ilgisini çekmeye çalışıp başaramamışsınız.

Tatlım zaten olup biteni en son yazdım yorumuna gerek yok artık.
Yazımıda tam okumayip yorum yazmak için yazma lütfen. Anası danası ya da halasının araması değil zaten mevzu

Bana gösterdiğin ilgiyi kaynanana gösterseydin şimdi baş tacıydın hey gidi :KK70:

Canim sen ciddi rahatsızsın. Yazık sana. :KK70:
Belliki kimse tarafından ilgi görmediğin için bir iki cevap yazmam sende hemen heyecan uyandırmış ki sürekli yaziyorsun.:KK70:
Senin gibi patavatsız insanlar hiçbir zaman baş tacı yapılmaz ki tatlımm işte böyle bir iki oynanılır sonra bırakılır :KK70:

Canim sen ciddi rahatsızsın. Yazık sana. :KK70:
Belliki kimse tarafından ilgi görmediğin için bir iki cevap yazmam sende hemen heyecan uyandırmış ki sürekli yaziyorsun.:KK70:
Senin gibi patavatsız insanlar hiçbir zaman baş tacı yapılmaz ki tatlımm işte böyle bir iki oynanılır sonra bırakılır :KK70:

Asıl sen ciddi rahatsızsın
Eşinin ailesi seni kaile bile almamış sıkıntıdan bana sarmışsın
Ben de eğlendim senle kim kimle oynadılar belli yani
Sen ki görümce arkasından salak diyen bi tuhaf dilin var seni böyle kimse sevmiyor Kayın ailen ilgi göstermiyor sen de çıldırıyorsun
Bak seninle oynandı ve bırakıldın hehe tamam
Sen bi psikologa görün evlenmişsin ama nasıl davranacağını bile bilmiyorsun
Sonra kv ilgi göstermez laf sokar tabi
Sonra kızım sana söylüyorum gelinim sen anla
Rahatsız olmasan atanamadın da böylesindeyip bunları vurmaya kalkmazdın
Algılayamıyosun da bi ay sonra olacağını
Sürekli dilinde ilgisizlik demekki bilinç altına bu yerleşmiş ki dilinde istersen freud a sor :)
Sen papağan gibi tüm Yorumlara ufaklık yazıyosan cidden bi şeyler eksik sende
Bayram bayram kimsenin umrunda olmadın gelip bana sardın ben de eğlendim işte senle
Ya ben de ilgilenmeseydim kız nolurdu ha ufaklık :KK70:
Kafa bak ya yawrum dio bi de ay çıldırcam mahalle uslubuna
Cidden mühendis misin ya hangi üni bu bişey katmamış sana
Oynamış bide nuri alço musun kızım nasıl fbi dünyan var senin
Zaten kesinlikle erkrksin sen ve trolsun
Bi kadının ağzını bu kadar bozuk olamaz inanmam
Oynamış he ya sektirdim bn de Töbe Ya Allahın trolü
Git kv ne hizmet et :KK70:

Ah kocası köye gidince hiç ilgilenmemiş ya kıyamam
Sizce trip mi atayım
Hala da çağırmadı
Sevmiler beni
Uf uf :)

Yorumlarda sinirleriniz gerilebilir nahoş yorumlarla karşılaşabilirsiniz, bildirirsiniz yöneticiler inceler gerekli müdahaleyi yapar ama topik ergen muhabbetine dönerse kapatılır.

Back
X