- Konu Sahibi Ogemibirgungelecekmi
Ya sus artık kezban teyzeHı hı tamam ufaklık![]()

Git kırışıklıklarını tedavi et
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya sus artık kezban teyzeHı hı tamam ufaklık![]()
Ya sus artık kezban teyze
Git kırışıklıklarını tedavi et
Önce bilişsel gelişim kezbanus:)Hı hı tamam ufaklık![]()
Ya kezbanus teyzenus nasıl bi istikrar buHı hı tamam ufaklık![]()
Ya kezbanus teyzenus nasıl bi istikrar bu![]()
Ehehehehehehehee valla ufaklık sende çok istikrarlısın![]()
Valla eger esin sana iyi olmuyorsa orda anne kardes aklina gidip sana farkli davranıyorsa bence gitmede bir sure tamam doldurabilirler ama esinde sonucta musmutlu gitmeyecek sensiz oraya hep eksikligini görecek orda baslarda kizsada sonra sanada hak vermeye baslayacak ama bence sen yinede cok uzatma eninde sonunda onun ailesi insanlar ne kadar yuz goz olsalarda yine gorusmek zorunda kalıyorlar sende biraz tavirdan sonra esinle git mesafeni koruHaklısın canım evlilik fedakarlık aslında. Ben ise sırf rahat etmek için yalnız bırakıyorum onu
Bir şey anlamadım. Siz onlarla vakit geçirmek istememeniz kadar, siz de onların umrunda değilsiniz ki, sizsiz de gayet mutlular, gezip eğlenip, foto da paylaşıyorlar. Yok halaya gitmişler, yok amcaya gitmişler. Bunlar sizi ilgilendirmez ki. Sorun ne... Kimseyi görmemek için kocanızla gitmediyseniz o tarafı düşünmeyi bırakın yani. Halası dediğiniz koskoca kadın sizin peşinize mi düşecekti... Görümce hanimin sizi umursadığını cidden sanmıyorum. Onun abisi ve ailesiyle fotoğraf paylaşmasının nedeni siz değilsiniz. Siz onları fazla fazla önemsemişsiniz de, o taraftan sizi takan olmamış anlaşılan. Sandınız ki gitmeyince millet huzursuz olacak, adamın anası danası sizinle iletişime geçecek filan ama sandığınız gibi olmamış. Madem gitmediniz, o zaman oturun evinizde keyfinize bakın yani. Sizle uğraşan eden yok so uçta. Bir arkadaşın dediği gibi, siz ya ne istediğinizi bilmiyorsunuz, ya da o tarafın dikkat ve ilgisini çekmeye çalışıp başaramamışsınız.
Bana gösterdiğin ilgiyi kaynanana gösterseydin şimdi baş tacıydın hey gidi![]()
Canim sen ciddi rahatsızsın. Yazık sana.
Belliki kimse tarafından ilgi görmediğin için bir iki cevap yazmam sende hemen heyecan uyandırmış ki sürekli yaziyorsun.
Senin gibi patavatsız insanlar hiçbir zaman baş tacı yapılmaz ki tatlımm işte böyle bir iki oynanılır sonra bırakılır![]()