Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kovmasinida bilirim de esim kirimasin diye.. ayip etmemek icin saygimdan. Esimin bu yazismayi gordugumden haberi var. Oyuzden sorun yok. Kaynanam anlatsin esime isterse. Bemde son dediklerini de derim esime ve sana duyurmak aylinin yada senim yaninda tartismak istemedigim icin yazdim diyicrm. Sabah kalkicaz acaba yuzume nasil bakicak. Cok merak ediyorum
Bana her kosulda inanmicak kocayi yemisim ben. Ben diyorsam dogru diyorumdur tanimaditsa beni eyvallah. Eeimin yazismadanhaberi var. Bugunki olandan ve oabi meselesinden haberi yok. Gostersim yazsimayi isterse esime sorun drgil. Ben sadece oyuz ifadesini gormek istiyorum cok merak ediyorum yarin ne olucak simdi..
Bana her kosulda inanmicak kocayi yemisim ben. Ben diyorsam dogru diyorumdur tanimaditsa beni eyvallah. Eeimin yazismadanhaberi var. Bugunki olandan ve oabi meselesinden haberi yok. Gostersim yazsimayi isterse esime sorun drgil. Ben sadece oyuz ifadesini gormek istiyorum cok merak ediyorum yarin ne olucak simdi..
Ya ben seye taktim, abim gelicek diyince sizin esinizi aldattiginizdan suphelenmesi; ne igrenc bi durum.
Ve anneniz kaza gecirmis hatta olumden donmusken , boyle dalga gecer gibi mesajlar görmek....
Her sey ust uste gelmis valla..... allah sabir versin
Eşin de mesafeyi koymuş. Zaten problemli diyorsun. Ne beklenir ki bu insanlardan. Karakterlerini değiştirecek değiller ya heleki bu yaştan sonra. Birde evliliğinizi bile istememişler. Son mesajı kapak yapıp yollamışsınız iyi olmuş. Görüşmezsiniz bundan sonra da. Kafanız rahat olsun yormayın kendinizi bu kadar.