onlardan neden kıskanayım?

bence esas surekli sen en guzelisin karıcım diyen korkmali...cunku her erkek mutlaka karisi disindaki guzel kadinlari da begenir dis gorunus olarak mutlaka daha guzeli olur herzaman disarilarda...ama bunu dile getiren samimidir sonucta, dile hic getirmeyenden korkun bence

eşim hiç bir yorumda bulunmaz ilgilenmez yani buna eminim dışarıdada aynı ama bazen ben güzel kız görürsemmm çaktırmadan kanal değiştiririm
kıskandıgımı asla belli etmem ona

Valla güzel görünce ben söylerim zaten aa ne güzel demi diye o da katılır bazen bazen de beğenmez, bu tür şeylerden kavga edeceğimizi hiç düşünmüyorum güzelse güzeldir kocam benim aynı zamanda en yakın arkadaşım o güzel bu çirkin diye sohbet ederim onunla nolcak ki...

Kıskanırım ama bunu ona asla belli etmem.
Normalmiş gibi davranır yorumuna bende yorum eklerim.
Ama gün gelir devran döner.Kötü Kazen
Aynısını bende ona yaparım beğenmesemde aaa çocuk çok tatlı derim.naniknanik
Eğer kıskançlığını belli ederse ehh sende aynısını yapıyorsun ben kıskanıyor muyum derim.:oklava:
Kısasa kısas
:kahve:

bn evli ddeğilimde...eski arkadaşım fatoş seğmen e takmıs durumdaydı baya posterler falan kafayı yemiş onunla bnde siinir etmiştim onu kiralık sevgiliyi 3kere izledim bi gecede diye (basrol oyuncusu dermot mulroney için) ben onu sinir ediyodum o beni...ama o zevk alıyodu benni kızdırmaktan ...

sonuç: kıskanırım tabe :)

Genellikle güzel kiz görüdügmde "aaa ne güzel bir kiz" diyorum
Benimkide "Öylemi ? " diyor :)))

Back
X