- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
- Konu Sahibi Mneozgurrr09
-
Büyük oğlumu babası yıkar genelde 6 yaşında. Tuvalete girince poposunu da yıkardı. Gece uyutur da. Çocuklar hem annenin hem babanındır. Görevler eşit olmalıdır. O anki duruma göre görevler paylaşılabilinir. Böyle o yapamaz derseniz elini birşeye sürmez. Yaşadığınız zorlukları görmesi için ona da iş verin. Herşeyi üstlenmeyinBilmem ilk defa duydum da o yuzden olabilir tabi herkezin ev duzeni sonucta hani derler ya kadin islerini erkekler beceremez die o yuzden dedim
Öncelikle hem size hem çocuğunuza geçmiş olsun, eşinize iş yaptırmak istemiyorsunuzdur buna saygı duyarım ama erkekler de kadınların yapabildiği tüm ev işlerini ve çocuk bakımını yapabiliyor, ben taharet musluğu değiştirebiliyor musluk contası takabiliyorsam eşim de çocuk bakıp yemek yapabilir, ki çok güzel hamur açıp çörek yaparBen korkarim kaydiri falan die yani hic hayatinda cocuk mu yikamis bu adam sanki. Ben yikarkende kayiyolar sonra kol bacak gider kim ugrasacak yine ben gerek yok yani buna!
Yok canim gostermedi yaşına hürmet ediyorum o yuzden fazla uzatmiycam he bu arada baskalrının hayatina burnunuzu sokmayın bence ister cocuklarimi ben isterde kocam yıkar banada uzulmeyin annem deilsiniz sonucta deil miKuzum benim ya sana kimse oku, kendini gelistir, dünyaya ayak uydur, hayatını yaşa falan diye yol gostermedi mi?
Tamam canim arada o evde kalicak cocuklara bakicak bende fabrikaya gidicem birbirimizn zorluklarini gorucezBüyük oğlumu babası yıkar genelde 6 yaşında. Tuvalete girince poposunu da yıkardı. Gece uyutur da. Çocuklar hem annenin hem babanındır. Görevler eşit olmalıdır. O anki duruma göre görevler paylaşılabilinir. Böyle o yapamaz derseniz elini birşeye sürmez. Yaşadığınız zorlukları görmesi için ona da iş verin. Herşeyi üstlenmeyin
Allah'a şükür değilim. Hayatına karisilmasinj istemiyorsan böyle bir platformda konu açmayacaksin.Yok canim gostermedi yaşına hürmet ediyorum o yuzden fazla uzatmiycam he bu arada baskalrının hayatina burnunuzu sokmayın bence ister cocuklarimi ben isterde kocam yıkar banada uzulmeyin annem deilsiniz sonucta deil mi
Tesekkr ediyorum saolunÖncelikle hem size hem çocuğunuza geçmiş olsun, eşinize iş yaptırmak istemiyorsunuzdur buna saygı duyarım ama erkekler de kadınların yapabildiği tüm ev işlerini ve çocuk bakımını yapabiliyor, ben taharet musluğu değiştirebiliyor musluk contası takabiliyorsam eşim de çocuk bakıp yemek yapabilir, ki çok güzel hamur açıp çörek yapar
Erkekler çocukları yıkayabilir, alt da değiştirebilir, yemek de yapabilirler, bir çocuk doğuramıyorlar onu da ileride teknoloji ilerlerse yapabilecekler
Siz konunun disina cikinca bole oluyo alakasz yorum yapiyosunuz ben misafr diyorum siz gelmis bana size yazik uzuluyorum gibi davranista bulunuyorsunuz bu kadr konu uzerinde durmayin bence kiziniz varsa eger ilerde ne olacagi belli olmayabilirAllah'a şükür değilim. Hayatına karisilmasinj istemiyorsan böyle bir platformda konu açmayacaksin.
Sizleri okudukça kızlarım için korkmuyor değilim.Siz konunun disina cikinca bole oluyo alakasz yorum yapiyosunuz ben misafr diyorum siz gelmis bana size yazik uzuluyorum gibi davranista bulunuyorsunuz bu kadr konu uzerinde durmayin bence kiziniz varsa eger ilerde ne olacagi belli olmayabilir
Bencede korkun katılıyorum daha neleri var dunyada benden beterleride var. MeselaSizleri okudukça kızlarım için korkmuyor değilim.
Ben sizin iyiliğiniz için söylemiştim. Hasta halinizle her işe koşmayın diye. Kendiniz bilirsinizTamam canim arada o evde kalicak cocuklara bakicak bende fabrikaya gidicem birbirimizn zorluklarini gorucez
Senden çok daha iyileri de var ama.Bencede korkun katılıyorum daha neleri var dunyada benden beterleride var. Mesela
Oylemi herkezin secimi iste ne yapalim o halde ? Bosanip cocuksuz koca bulalim mi degerimi bilsinlerSenden çok daha iyileri de var ama.
Ay en nefret ettiğim. Hizmet etmesem bile her tuvalete girmeden önce yıkayacağım hasta hasta büyük yük olurdu bana.Evet ev kucuk zaten birde ben tuvalti okdr insan kullansn istemiyorm
Aman naparsan yap, aileni dinlememişsin beni mi dinleyeceksin? İnşallah ben haksız çıkarım da cok mutlu olursun.Oylemi herkezin secimi iste ne yapalim o halde ? Bosanip cocuksuz koca bulalim mi degerimi bilsinler
Açık açık hastayım şimdi değil de daha sonra gelin de. benim de bu hafta kv kp gelecekti ki evlendiğimden beri ilk kez yatılı geleceklerdi açık açık sebebimi sundum ertelemelerini rica ettim gelmediler. Aslında açık olmak gerekli gerek yok öyle covid oldum falan demeye.Selam hanımlar 3 gündür baya bi hastayım boğaz enfeksiyonu geçiriyorum cok kotu durumda zaten kızımın kolu kırık durmuyo hep bi naz şimariklik 2 gün sonra kv kp ve kaynimla eşi gelecekmiş yatılı misafir olarak kimse yardım etmez yemek olsun o şu bu olsun biliyorum ama kolumu kaldıracak halim yok cocuklara yemek zor yapiyorum simdi arayıp nasıl gelmeyin die bilmiyorum uygun dille söylesem yine alınacaklar zaten onlar gelince benim çocuklar otomatik yüz çok değişiyor lar hiç lafimı dinlemezler e bende zaten uvey anneyim die bagirip cagiramiyorum kv yaninda hemen surat yapiyo cunku onlar dusunmuyo hic gelin hasta cocukta oylesine zaten gitmeyelim die gecen hafta 2 kere gelip gittiler zaten yani napicam bilmiyorum kovid oldum deyip gelmesler mi acabasiz olsaniz nasil davranirdiniz ?
Bu zaten hep boyle olur adi yapmasaydin olur evet bana tuhaf gelmiyo nedense onlarai sanki benimmis gibime geliyo annnelri gelmiyo aklima mesela sadece neden birakti veya nie hic aramiyo diorum bazen okadar. Yani butun bunlari ben yorgunlukla yapmiyorum cocuklarn butun islerini olsun icimden gelerek eglenerek yapiyorum onlarla esimde yardimci olur bana ama en cokta ben cocuklarla ilgilenirim yaniSevgili konu sahibi, yaşça bende epey küçüksün. Kardeşimle aynı yaştasın. İster 3 çocuklu adamla evlenirsin ister 5 .. kimsenin karışma hakkı elbette yok ama buradaki üyelere de abes geliyor (bana geldiği gibi).
Eşinin seni başının üstünde gezdirmesi lazım . Neden mi ?
Senin bile olmayan çocuklara baktığın için. Kolay mı 3 çocuk bakmak. Benim bir oğlum var bazen cıldırıyorum, kafam gelmiyor. Seni düşünemiyorum bile..
Çocuk sorumluluk demek. Sende durum x3 .
Sadece bu sorumluluğu sen üstlenme. Sana da yazık, bu genç yaşta tüm enerjini tüketme.
Bırak babası da yapsın üzerine düşeni.
Ne bileyim temizliğe yardımcı falan al. Kendi kıymetini bil . Bir çok fedakarlık yaparsın, adam sonra der ki “Yapmasaydın”…
O yüzden kendi kıymetini bil..
Ah su insanoglu yok mu iciniz kin dolu burda tabimadiginiz biriyle onun hayati adina vuruyosunuz da vuruyosunuz ya anlamiyorum gercekten sizi nyse bbyAman naparsan yap, aileni dinlememişsin beni mi dinleyeceksin? İnşallah ben haksız çıkarım da cok mutlu olursun.
ByeAh su insanoglu yok mu iciniz kin dolu burda tabimadiginiz biriyle onun hayati adina vuruyosunuz da vuruyosunuz ya anlamiyorum gercekten sizi nyse bby
Yok hasta oldugumu soledim zaten gelmiyorlarAçık açık hastayım şimdi değil de daha sonra gelin de. benim de bu hafta kv kp gelecekti ki evlendiğimden beri ilk kez yatılı geleceklerdi açık açık sebebimi sundum ertelemelerini rica ettim gelmediler. Aslında açık olmak gerekli gerek yok öyle covid oldum falan demeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?