- 9 Eylül 2013
- 12.129
- 27.930
- 798
- Konu Sahibi Umudunukaybetme30
Hayırdır fahriyenin avukati mısınFahriye Evcen'le Burak özçivit hayatımızdan bu kadar uzak ve aslında hayatları da normalken bu kadar "kıskanç ve fesatlık" dolu sözler sarfedilmesine şaşırdım.
Normal hayatta biri bizi aşağı çekmek için fesatlık yapıp kötü laf etse, burada konu açsak, şok içinde yorumlanır ama şimdi aynısını biz yapıyoruz.
Bu insanlar çalışıyor, kazanıyor. Devlet hak vermiş yöse girip Boğaziçi'nde okumuş. Millete de burada çekiştirmek kalıyor. Kendi hayatlarınıza bakıp siz de adım atsanız mutlu olursunuz. Çoğu ev hanımı "kocam para vermiyor, beni dövüyor" diye yakınıp yine de sabah sıcak yatağından kalkıp çalışmaz. Bazısına dayak yemek bile daha kolay gelir çünkü.
Suratında müdahale vardır yoktur bilemem ama Eminim yapılan müdahalelerin on katı da yapılsa yarısı kadar güzel olamayacak insan dolu etrafta. Bu Da ayrı bir kıskançlık bence.
Bu bahsettiğiniz ünlü insanlar çalışıyor. Ben saygı duyuyorum çalışan üreten kadına. Fahriye evcen de çalışan, üreten bir kadın. Bence millete fesatlanacagınıza kendi hayatınıza bakın.
Estetikli olduğu herkesçe bilinen gerçek gözü olan görüyor
Yosle girdiği okul tabiki söylenir başarı mi bu bizim insanımızin bir tarafindan ter akıtarak girdiği bölümlere ortaokul teog düzeyinde bir sinavla girmesine kim olsa başarı saymaz
Buradaki insanların koca parası yeyip dayak yediklerini nerden bildin ben bekarim ve çalışıyorum ve fahriyenin estetikli olduğunu söylüyorum
Konu sahibi onda her seyin var olduğunu kıskandığını soylemis insanlarda öyle olmadığını şu özelliklerinde olduğunu söylemiş
Sen beğeniyorsan bize ne
Elalemin yorumu da seni ne ilgilendiriyor