Online alışveriş siteler

arkadaşlar ayakkabı dünyasının internet sitesinden alışveriş yapan varmı sorun çıkıyormu kaç günde geliyor yardımcı olun lütfen

Ben iki kez ayakkabı aldım ayakkabı dünyasından. Siparişi verdikten sonra 1 hafta içinde geldi. Gelen ayakkabılarda da bir sorun çıkmadı. Ben güvenilir buldum.

tereddüt ettim ama aldım ayakkabı dünyasından sorunsuz bi şekilde 3.4 gnde geldi ayakkabıda gayet güzel

canım paypalla alıyosun yurtdışı ürünü ama baksana bi elbiselere müthiş herkesde olmayan tarzdan :)

Wuuu harika elbiseler gerçekten deee, ne ararsan vaaar, nasıl istersen. Evet değişik modeller ve çok güzeller. Bayıldııııımmm! Ama yurtdışı, amerika herhalde??? nasıl olacak?

Son düzenleme:

Aynı rahatlığı markafoni ile yaşıyorum, tüm iade ücretlerini tak diye göndermişler. Trendyol ise sipariş ettiğim ayakkabıyı göndermedi ve bu konuda yardımcı da olmadı. İadelerde ise paketinden çıkarttığım gibi iade ettim, iadede sorun olacak bir şey kesinlikle yoktu. Parayı iade ettiklerini söylüyorlar ama bankada para yok.

Bir daha alışveriş etmem.

Arkadaşlar, her alışveriş sitesinden yaşanılan alışveriş deneyimi farklı olduğu gibi, işin içine biraz da şans faktörü girince farklı kişilerin aynı alışveriş sitesinden edindikleri alışveriş deneyimi de farklı olabliiyor.

Size nacizane tavsiyem haklarınızı bilip, en kötü olasılığa kendinizi hazırlayarak alışveriş yapmanızdır. Mesele her online alışverişiniz size 30 günde teslim edilmek zorunda, taş çatlasa size 10 gün daha uzatacağını yazılı olarak belirtebilir firma. Yani maksimum 40 günü kötü bir alışveriş deneyimi adına gözden çıkarmalısınız. 40 günden sonra hakkınızı dilediğiniz gibi arayın(yani tüketici mahkemeleri yoluyla) Kesinlikle gözünüz korkmasın, bizim halkımız bazen çarpık yargı kararlarıyla bazen de medya tarafından çarpıtılmış yargı kararlarıyla, haktan,hukuktan, mahkemeden korkutulmuş bir millet. Ama emin olun tüketici mahkemelerinden bu süreç yorucu değil. Bir dilekçe verip bekliyosunuz, ekstrem durumlarda yapacaklarınız bir kaç madde artabilir ama sonuç alınıyor.

Haklarımızı bilelim, kimsenin parası kimsede kalmasın.

Son düzenleme:
Wuuu harika elbiseler gerçekten deee, ne ararsan vaaar, nasıl istersen. Evet değişik modeller ve çok güzeller. Bayıldııııımmm! Ama yurtdışı, amerika herhalde??? nasıl olacak?

paypal yoluyla canım alan biri yokmu yardımcı olsun amam bize bizde alalımmmm :)

trendyoldan aldığım tüm giyim ürünleri defolu
bir bambi bot almıştım o çok güzel çıktı
markafoni- limango gercekten çok iyi..

paypal yoluyla canım alan biri yokmu yardımcı olsun amam bize bizde alalımmmm :)

E peki kargo ücreti? epey tutar amerikadan buraya? ya bir de hadi bedeni uymadı iadesi? sen daha önce hiç yurtdışı sitelerden alışveriş yaptınmı? merak ettim çok...

Bu indirim siteleri yalan dolan arkadaşlar, indirimli alışverişin en mantıklı adresi outletler, hem denersiniz hem de indirilmiş fiyata saçma sapan eklemeler yapılmadan, kandırılmadan kanlı canlı ürününüzü alırsınız=)

Evet outlet'lerden güzel şeyler yakalamak mümkün ama daha fazla çeşitlilik internetten oldukça güzel alışveriş yapabileceğiniz siteler var.Hepsiburada.com, cimri.com, gittigidiyor.com var.Birkaç sene içerisinde inanıyorum ki çok daha güzel siteler kurulacak,biraz tüketicide çekinme de var bu da normal.Şimdi üstüme uymazsa bir daha geri göndermekle uğraşmıyım falan diye düşünülüyor,yurt dışında bazı web siteleri eve teslimi ücretsiz yaptığı gibi, evden tekrar almayı da ücretsiz gerçekleştiriyor ürünü beğenmemeniz durumunda.Onun dışında ürün çeşitliliği de çok zengin tabi,mesela venteprive.com ve asos.com'u tekstilde tek geçerim.Bir de tabi tüketicilerin aklına hep nasıl ödeme yapıcam gibi sorular da takılıyor, ben de onlardan biriyim.Kredi kartı bilgilerimi olur olmadık her siteye girmek istemiyorum,onun için online ödemelerde ön ödemeli kart olan paysafecard kullanıyorum.Kartın içindeki miktar belli olduğu için hem bütçeme göre ödüyorum hem de ah başıma birşey gelir mi derdi kalmıyor.Bir de amazon ile ebay var,zaten onu hepiniz biliyorsunuzdur.Amerika'dan çok şey getirten arkadaşlar oldu,kargoya rağmen yine de burdan ucuz diyorlardı.

Bayanlar cayma hakkını kullanırken alışveriş siteleri iade için size kargo ödetemez, bu yasal hakkınızdır. Ücretsiz değişim yaparsınız. Aklınızda bulunsun.

E peki kargo ücreti? epey tutar amerikadan buraya? ya bir de hadi bedeni uymadı iadesi? sen daha önce hiç yurtdışı sitelerden alışveriş yaptınmı? merak ettim çok...

canım geçen sene ebaydan almıştım..bu siteyi baya bi göz geçirdim 150 dolar üstü alışveriş yaptıgında kargo ücreti yokmuş..kullanım şartlarında iade ile bilgiler felan hepsi yazıyor bedenler standart çogunlukla

Ben geçen gün tarzimon diye bir yerden alışveriş yaptım. tasarımcıların ürünlerini satıyorlarmış, ürün direkt tasarımcıdan geldi. Pasaj gibi ama daha kaliteli ürünler var. Nihayet farklı ürünler satan bir yer çıktı kızlar
Öneriyorum, Tarzimon.com - Hayata Tasarım Katın

kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:

Ben Tarzimon.com - Hayata Tasarım Katın dan alışveriş yaptım geçen gün ilk defa, memnun kaldım. Deneyebilirsin. Güvenilirler, müşteri hizmetleri çok iyi.
Kızlardan biri hediye kazanmıştı, o sayede duydumm.

Arkadaşlar,

Trendyol.com 'da Levi's ürünleri kampanyada güzel seçenekler vardı, Lacoste parfümleri de cabası..
markafoni.com 'da Sarar ürünleri kampanyada..
indirimplus.com 'da Timberland 6 inc (199 tl) , Handy cam DV-21 kamera, Karda kaydırmayan ayakkabı altlığı fiyatları çok uygun 1 tl kampanyasında da 200 Mt Etkili Zoom'lu El Feneri
var.

Ben denk geldikçe güzel kampanyaları size bildiricem, sevgiler :))

Chicco ve kraft bebek ürünleri orjinal satıyorlar. Bu iki siteden de alışveriş yapıyorum. Zehrabebek.com'da bu aralar kargo bedava sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…