arkadaşlar ayakkabı dünyasının internet sitesinden alışveriş yapan varmı sorun çıkıyormu kaç günde geliyor yardımcı olun lütfen
aaa öyle bir alışveriş sitesimi varmış? Hiç duymamışım, ne üzerine? Ne kadar arttı bu siteler böyle :)
canım paypalla alıyosun yurtdışı ürünü ama baksana bi elbiselere müthiş herkesde olmayan tarzdan :)
İlginç, trendyoldan ben de alışveriş yapıyorum, ben de 2 defa iade yaptım geri ödemede hiçbir sorun yaşamadım. İade ürün ellerine ulaştıktan sonra üstünden 1 gün geçmeden iadem yapıldı. En güvendiğim sitelerden biriydi şaşırdım. Sizin iadelerinizde acaba üründe bir sorun mu vardı? iade koşullarına uymayan bir durum olmasın?
Aynı rahatlığı markafoni ile yaşıyorum, tüm iade ücretlerini tak diye göndermişler. Trendyol ise sipariş ettiğim ayakkabıyı göndermedi ve bu konuda yardımcı da olmadı. İadelerde ise paketinden çıkarttığım gibi iade ettim, iadede sorun olacak bir şey kesinlikle yoktu. Parayı iade ettiklerini söylüyorlar ama bankada para yok.
Bir daha alışveriş etmem.
Wuuu harika elbiseler gerçekten deee, ne ararsan vaaar, nasıl istersen. Evet değişik modeller ve çok güzeller. Bayıldııııımmm! Ama yurtdışı, amerika herhalde??? nasıl olacak?
paypal yoluyla canım alan biri yokmu yardımcı olsun amam bize bizde alalımmmm :)
E peki kargo ücreti? epey tutar amerikadan buraya? ya bir de hadi bedeni uymadı iadesi? sen daha önce hiç yurtdışı sitelerden alışveriş yaptınmı? merak ettim çok...
kızlar ben internetten hiç alışveriş yapmadım artık yapmak istyrm acaba güvendiğiniz beğendiğiniz internet sitelerini buraya yazabilirmisiniz online alışveriş sitelerini:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?