online alışveriş nedense hiç güvenli gelmiyor bana.aslında armineden çok güzel bi eşarp beğendim,biri selametle alışveriş yapmış olsada bende cesaret edip alsam
canım bende bi cesaret üye oldum
ya baktımda fiyatlar çok uygun,biran tereddüt ettim acaba mallara mı bi sorun var diye :44:
ben şu indirimli pardesüyü çok beğendim almayı düşünüyorumda renk seçenekleri kafamı karıştırdı
vizon,mint ve rose tam olarak ne renkler
ben pudra rengi istiyorum
kumru o beğendğmzi alıcaz di miii
yok kız ne sorunu olucak sezon sonlarında yarı yarıya indirim bile yapıyolar
bak ben mesela armineden 100tl lik eteği mağazasında 50 tl ye aldım
inşallah alayım online sana yazarım cnm
ben ankarada yaşıyorum burda şubesi olmadığından netten alacağım mecbur,o pardesüyü alayım ben o zaman çok hoşuma gitti
vızon rengı pardesum var bu sene zaten vızon ve pudra moda...vızon,ıste toprak rengı cnm ama cok hos bı renk...al kız ben samsun a magazasına gıdıcem...bak orda ana sayfada ındırımdekıler gozukuo lacvert bı pardesu var 120 cıvarı ya cok hosuma gıttı ben de onu ıstıom aslında
işte ben onun pudrasını istiyorum
siparişi verdim bile: ))
daha geçen hafta 2 pardesü aldığım için arkadaşımın adresini verdim o teslim alacak: )
yoksa annem oyar beni: )
gizlice aldım: )
bu arada netten baktım o renkleri öğrendim: )
rose,pudra rengiymiş,mint te su yeşili gibi olan renkmiş.çok kararsız kaldım çünkü su yeşilide çok hoş duuyordu
bakalım ne zaman gelecek: )
gelince yazar mısın buraya merakla beklicem
ben 4-5 defa alışveriş yaptım, iki defa da değişim ve iade yaptım. herhangi bir sıkıntı olmadı, yardımcı oluyorlar.
[ben kaplarını kullanıyorum canım 38 bedenim ,38 beden tam oturuyor üstüme .
kumas kalitesi süper tavsiye ederim .
online arminede beğendiğim ürünler indirme girmediğinden almadım ben onun için yorumda bulunamıyacağım.
onun yerine mağazına gdiyorum peşin ödeyince zaten %20 indirim yapıyorlar haberin olsun .
güle güle kullan canım pardesünü .
[ben kaplarını kullanıyorum canım 38 bedenim ,38 beden tam oturuyor üstüme .
kumas kalitesi süper tavsiye ederim .
online arminede beğendiğim ürünler indirme girmediğinden almadım ben onun için yorumda bulunamıyacağım.
onun yerine mağazına gdiyorum peşin ödeyince zaten %20 indirim yapıyorlar haberin olsun .
güle güle kullan canım pardesünü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?