online armine den alışveriş yapan var mı

benim boyum 170 canım kap dizimin altına geliyor :)) sana özelden resim atılabiliniyorsaa göndereyim görüp fikir edinirsin

mail adresine attım bakarsın , bunun dışında 2 tane daha var onların resim yok malesef onlar biras daha uzun bundan.. modele göre değişiyor

karakumru,

arminede bedenler tam oluyor. fakat etek ve gömlek kalıpları bazen modele göre çok az farklılık gösteriyor. fakat kaplarda bir sıkıntı yok sanırım.

eğer kap alacaksan sana kayra veya tubanın ürünlerine bakmanı tavsiye ederim. arminenin klasik modellerine göre oldukça spor ve güzel modeller var ben de 1,65 boyundayım, kaplar modele göre dğeişmekle beraber genelde diz altıma geliyorlar ve çok rahatlar. altına pantolonla da çok şık oluyorlar zaten =)

tubanın ürünlerini bulman biraz daha kolay ama kayra her yerde satılmıyor. ben kendi şehrimde kayra satılan yerleri bulmak için netten kayranın sitesine girdim ve sordum nerelerde satılıyor diye. onlarda yardımcı oldular. bir iki modeli çok beğendim ama fiyatlar yüksek sezon sonunu bekleyecem artık kalırsa :84::84: ek olarak etekleri ve elbiseleri de çok hoş. mutlaka bak, bende de arminenin, tubanın kapları var ama kayranın ürünleri hepsinden güzel ve spor. ben çok beğendim, zaten sitesini aradığımda netten satış yapmayacak mısınız dedim, yakında yapabiliriz talep çok dediler. dört gözle bekliyorum o günü

onerın ıcın tesekkur ederım...kayranın magazasına gıttım ama cok kısalar altına pantolonla guzel oluyo ama ben etek gıydıgım ıcın hos olmuyo pek...Armıne cok klasık ama bıkac spor modelı var onlara bakıcam artık Zuhre ye bı goz atmayı dusunuyorum artık hayırlısı

pardesüm dün geldi
bayağı güzel...
ben 38 beden giyiniyorum,38 sipariş etmiştim çok güzel oldu,belinde hafif bolluk var ama o da benim belimin fazla inceliğinden,
yalnız boyu bayağı uzundu.benim boy 1.58.ama normalde aldığım hiç bi pardesünün boyunu kısaltmazdım,bunda aşırı bi uzunluk vardı,sanırım 1.80 lik hatunlara göre dikmişler
demin terziye gittim boyunu ayarladık.
ama gören herkes bayıldı...
bu arada kaplar için kayra hakikaten güzel ürünler üretiyor.
ben arminenin sitesinde bi etek gördüm,bahçıvan modeli ve içine mint rengi gömlek giymiş manken,bayıldım,sabırsızlıkla onun indirime girmesini bekliyorum

hangı pardesuyu aldın cnm

hangı pardesuyu aldın cnm

haftasonu indirimdeki bi pardesü vardıya mint rengi,sade?önü düğmeli fakat düğmenin dekoru omuza doğru çıkıyor
119 a aldım ve haftasonu bittikten sonra baktımki eski fiyatına koymuşlar 240 lira
iyiki almışım diyorum

hatırladım canım evet ya indirimleri günlük mü yapıyolar nedir bi gün düşen ertesi gün yükseliyo:)) benim beğendiğim 300tl düşmesini bekliyorum

hatırladım canım evet ya indirimleri günlük mü yapıyolar nedir bi gün düşen ertesi gün yükseliyo:)) benim beğendiğim 300tl düşmesini bekliyorum

bende bi kot etek beğendim bahçıvan modeli 104 lira,onun düşmesini bekliyorum
aslında bi pardesü daha beğendim,bordo renkli 100 liraya düşmüş ama onuda alırsam annem beni balkondan sallandırır
şmdilik takipteyim bi kaç aya fiyatlar düşerse alacağım bişeyler daha

ewet güzel o etel..ben de beyaz eteği beğendim lacivert düğmesi olanı..ayrıca eşarpları da güzel bu sene..

tabi 72 tl bayılamam onlara az düşsün de alıcam inşallah

İndirimler günlük müymüş yaa

şuanda gözüme çarpan iki ürün var keşke alabilsem ahh ahh :))

Gömleğin indirimli fiyatı 78,61tl
Pardesününde indirimli fiyatı 115,65 tl

Civcim güle güle kullan canım , çok dar olmasında hafif bolluk önemli değil . O bahsettiğin etek benimde favorim . Ama içindeki gömlekle beraber baya pahalı tutuyor . Belki bu hafta alırım sadece o eteği. .Online arminede bedeni kalmamış ama....

Karakumru
zevklerimiz ayni seninle :))) o üstteki pardesnün kapını denemiştim pudra rengini ama alttaki indio rengi olan kap daha yakıştığı için onu aldım.

ben altına etek giyeceğim için kararsıızım ama acaba tuhaf durar mı

zaten samsuna gideceğim haftaya o zaman hepsini deneyip yazarım buraya:))

kapta durabilir canım ama eteğin modeline de bağlı tabiki
Sen en iyisi mağazasına gidip de ne etekle ona göre karar ver.

Pardesüde etek görünmeyeceğinden kötü durmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…