online armine den alışveriş yapan var mı

güle güle kullan kumrucuğum baya düşmüş fiyatlar

üstüne nasıl durdu beğendin mi ?

bende beyaz önleri kurdeleli olan kaptan aldım .. çok güzel duruyor üstte

güle güle kullan kumrucuğum baya düşmüş fiyatlar

üstüne nasıl durdu beğendin mi ?

bende beyaz önleri kurdeleli olan kaptan aldım .. çok güzel duruyor üstte

sağol cnm herkes çok yakıştırdı

ya lacivert ve beyaz ın zaten farklı bi havası var

iyiki almısım resimde biraz tereddüt ettim ama tam üstüme oturdu

bence çok hoş bu model,gerçektende epey indirmişler fiyatını.yaz başı baktığımda alamamıştım,indirimi bekledim şimdide stokta 40beden yok

hayırlı olsun güle güle kullan cnm

bence çok hoş bu model,gerçektende epey indirmişler fiyatını.yaz başı baktığımda alamamıştım,indirimi bekledim şimdide stokta 40beden yok

hayırlı olsun güle güle kullan cnm

canım müthiş duruyo üstte ama tükenmiş bu model malesef..

kızlar pardesümü arızaya vericem yarın gelişmeleri size yazarım...beyaz yakasına düğmelerin lekesi çıktı sarardı ayrıca ama kargo ücretini ben vericem sinir oldum...oysa polo dan bi gömlek almıştım büyük geldi onların hatası olmadığı halde kargoyu karşıladılar ve devamlı arıyolar çok ilgilendiler armine de o ilgiyi göremedim açıkcası hep benim aramamı istediler anlamıyorum ya boşuna mı kıyıp da o kadar para veriyoruz....

hadi ya bugün stokta bulmuştum o modelin bedenini,sipariş vermiştim bide. demek boyası çıkıyo:84: kendimi şanslı hissetmiştim,iptal ediyim bari.iyiki bilgilendirdin canım,ALLAH razı olsun.birbirine zıt renkli şeyleri alma derdi hep annem ,yine yanılmadı

cnm belki sadece benimkinde vardır bu arıza ama cidden sinir bozucu..kendi hataları sonuçta umarım geri alırlar

cnm belki sadece benimkinde vardır bu arıza ama cidden sinir bozucu..kendi hataları sonuçta umarım geri alırlar

facebooktaki sitelerine baktım,aynı sorunu yaşayanlar olmuş açıkcası korktum.birde müşteri hatası filan deyip almazlar filan,hevesim söndü.haki yeşili var o modelin,cepleri krem.o lacivert kadar koyu olmayınca sorun yaşatmaz diye düşündüm,hani ceplerde beyaz değil krem. bende siparişimi iptal edip ondan sipariş ettim.iade almayıp değişim yaparız derlerse sende bir düşün istersen

hafta sonu olduğu için p.tesi göndericem sana sonucunu yazarım cnm ayrıca yakaları sapsarı oldu yaka kiri değil farklı bişey ...

armine online sitesinden bir kaç kez alışveriş yaptım. ilk aldığım ceketin rengi yanlış geldi değişim istedim, bir müddet beklettikten sonra ceketin istediğim renginin ellerinde olmadığını söyleyip paramı iade ettiler.
en son aldığım 2 kap 1 etek ve bir ceket vardı. hepsini aynı gün aldım hatta eteği 2 gün öncesinden aldım ama sadece ceket geldi. müşteri hizmetlerini kargo gecikince aradım ve her aradığımda sorun yok hazırlanıyor dendi fakat teslim süresi dolduğu zmn aradığımda elimizde kaplar kalmamış dediler etek hazırlanıyor dediler yine. kapların para iadesini istedim, ödeme yaptılar. internet sitemizde sorun var dediler ve aynı gün etek için tekrar aradım sorun yok dedikleri eteğinde ellerinde kalmadığını söyleyip para iadesi yaptılar. fırtsatlar iyi hoş ama internette satışı beceremedikleri gibi müşteriyi bilgilendirme konusunda da çok çok zayıflar...

aman uzak durun kızlar hiç bir şekilde ilgilenmiyorlar ben 21 eylülde sipariş verdim satış sözleşmelerinde 7 iş günü içerisinde teslim edilir yazdığı halde siparişlerimde hala tedarik sürecinde yazıyor. ne internetten maillerime cevap veriyorlar ne de müşteri hizmetleri telefonlara bakıyor hiç bir şekilde ulaşamıyorum, bayrama memlekete gideceğim aldıklarımı bayram hediyesi olrak götürecektim artık bir anlamı kalmadı benim için siparişimi iptal bile edemiyorum düşünün.. şikayet sitelerine her yere yazdım hala ne bir arayan var ne soran madem elinizde ürün yok niye internetten satış yapıyorsunuz bu ne biçim bir firmadır anlamadım kimse bulaşmasın arminenin internet sitesinden uzak durun arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…