güle güle kullan kumrucuğum baya düşmüş fiyatlar
üstüne nasıl durdu beğendin mi ?
bende beyaz önleri kurdeleli olan kaptan aldım .. çok güzel duruyor üstte
arkadaslar hepinizi alisveris ve modayla ilgili tuyolar bulabileceginiz yeni bloguma bekliyorum... TESETTURSTYLE
Eki Görüntüle 218668 kızlar 102 tl idi bunu sipariş ettim online armineden..çok ahım şahım değil ama acilen koyu pardesüye ihtiyacım vardı..benim beğendiğim pardesü 200 tl idi ve mağazanın birini aradım kuruş inmedi ben de bunu aldım
bence çok hoş bu model,gerçektende epey indirmişler fiyatını.yaz başı baktığımda alamamıştım,indirimi bekledim şimdide stokta 40beden yok
hayırlı olsun güle güle kullan cnm
canım müthiş duruyo üstte ama tükenmiş bu model malesef..
kızlar pardesümü arızaya vericem yarın gelişmeleri size yazarım...beyaz yakasına düğmelerin lekesi çıktı sarardı ayrıca ama kargo ücretini ben vericem sinir oldum...oysa polo dan bi gömlek almıştım büyük geldi onların hatası olmadığı halde kargoyu karşıladılar ve devamlı arıyolar çok ilgilendiler armine de o ilgiyi göremedim açıkcası hep benim aramamı istediler anlamıyorum ya boşuna mı kıyıp da o kadar para veriyoruz....
hadi yabugün stokta bulmuştum o modelin bedenini,sipariş vermiştim bide. demek boyası çıkıyo:84: kendimi şanslı hissetmiştim,iptal ediyim bari.iyiki bilgilendirdin canım,ALLAH razı olsun.birbirine zıt renkli şeyleri alma derdi hep annem ,yine yanılmadı
cnm belki sadece benimkinde vardır bu arıza ama cidden sinir bozucu..kendi hataları sonuçta umarım geri alırlar
facebooktaki sitelerine baktım,aynı sorunu yaşayanlar olmuş açıkcası korktum.birde müşteri hatası filan deyip almazlar filan,hevesim söndü.haki yeşili var o modelin,cepleri krem.o lacivert kadar koyu olmayınca sorun yaşatmaz diye düşündüm,hani ceplerde beyaz değil krem. bende siparişimi iptal edip ondan sipariş ettim.iade almayıp değişim yaparız derlerse sende bir düşün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?