• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Online dating appler hakkında?

İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?

Tanışıp düzgün ilişki yaşamak için bence uygun değil. Online dating uygulaması kullananlar birden fazla kadına olta atıyor,seninle konuşurken o uygulamada yedeği olacak, senle ilişkisi eğer olursa bu uygulamayı ve o tanıştığı kadınları bıçak gibi kesmesi bana imkansız geliyor.

benim çevremde var ama nasıl; bir arkadaşım böyle tanıştı ama kız normalde de 10 erkekten 8 inin direk evlenmek isteyeceği bir kız fiziken kariyer ve kişilik olarak. tanıştığı çocuk söyle itiraf etmiş ben bu uygulamadan biriyle tanışırım arkadaş olurum gezerim diye düşünmüştüm ama senin gibi birini tanırım diye hiç düşünmemiştim.. yani çoğu erkek aynı kafayla yaklaşıyor sanırım
Eee böyle birinin normal hayattan bulamamış olması çok garip değil mi?

Güven vermiyor bana.
İmkanlar kısıtlı ne demek onu da anlamadım ama eskiden yoktu bu tip uygulamalar,insanlar tanışıp evleniyordu yine de,daha evveli aileler vesile oluyordu falan ama en güvenlik zaafı olan bu bahsettiğiniz bence.
Beklentinizi yüksek tutmayin derim. İllaki vardır tanışıp ilişkisi evliliğe evrilen ama nadirdir bence.
Ben bir kadın olarak uygulamadan kadın bulan birine çok o kadın ben bile olsam güvenemezdim.
Günlük hayatta yanaşan yokmuş yani.imkanlar kısıtlı o demek.

Ben tanışıp evlendim ama şöyle bir şeydi pandemi döneminde kısa bı sure kullanmistim . 2,5 yıl kadar önce tanışıp önce bulusmadik yasaklar vs arkadaş olmuştum sohbet muhabbet ediyorduk . Tanıştıktan 1 yıl kadar sonra buluşup görüştük, sonra sevgili olduk , geçen hafta evlendik . Bazi arkadaşlarım da kullanıyor düzgün insanlar da var ama sıkıntı insanlar da var . Kullanılan şehir de önemli büyük sehirlerde daha normal karşılanıyor benim gördüğüm.

Allah allah.ben de sana şaşırdım.
Neden yahu nesine şaşırdin.
Yani kimse bakmiyor ilgilenmiyor ondan mı oralarda arıyorsun demeye getirmen tuhaf.
Ben cidden sebebini merak ettim sordum konu sahibine. Sonucta evli bir kadinım,uzun zaman önce flört ediyordum,halihazırda bu işlerin yüzyüze ilerleyememesinin sebebini merak ettim sadece. Ne değişti de buna yöneliniyor onu anlamaya çalişiyorum sadece. Kişisel birşey sormadım anlayacağın,cirkin yüzüne bakilmaz biri oldugunu da düşünmedim.

artık çağ buna evrildi ama çoğu vasat bir kaç iyi örnek var işte

Düzgün insanlar da var,saçma sapan insanlar da.Belki güvenilir birine denk gelirsiniz, baktınız hemen cinsellik konusu açıyor zaten sırtlandır.Bu tür uygulamaların en güzel yanı bence karşı tarafla sohbet ettiğinde diğer hiçbir etikete bağlı olmadan onun sizin için uygun biri olup olmadığını anlamak.

Ayy sorma ya.ben günümüzdeki tanışma hikayelere şaşıp kalıyorum valla.gece klübünden tanışan mı ararsın, bu uygulamalardan tanışan mı ararsın, bilgisayar oyunundan tanışan mı ararsın.... gece klübünden evlenecek insan nasıl bulunur yaa.neler duyuyoruz valla.eskiden en azından bir genelleme yapabiliyorduk.bir üye yazmıştı cluba takılan adamla mı tutup evleneyip diye? Bir üye de beni cluptan çıkartıp evlendiler ne var yani yazmışti.üstelik o dönem hayatımda içki içip, sevişmekten başka düşündüğüm birşey yoktu, kendimi nikah masasında buldum dedi.
Annemin kuzeni bundan taaa 25 sene önce gece kulubunden tanışarak evlendi adam deli zengin ve kadın kraliçe hayatı yasiyor 😬😬olmaz olmaz dememek lazım.

Şu an dinlediğim evlilik hikayeleri arasında hiç ciddi niyetle başlayan yok ki.ilk buluşmada seks yapan evli insan dolmuş ortalik.kime sorsan günümü gün edeyim, sevişeyim diye başladik böyle oldu diyor.eskidenmiş o.
Yav he he kesin öyledir

İmkanlar kısıtlı ise online dating appler sizce güvenli midir, tanışıp düzgün bir ilişki yaşanabilir mi?

Ben öyle şeylerden korkarım aga :D

Bilseydim ben de seni muhattapnalmazdim zaten.çok merakliydim sana.git başimdan.adımı ağzina alma.
Ferhans sanırım farkında değilsin ama sen beni alıntıladın :KK51: Ben zaten forumda senle hiiiiç muhatap olmuyorum.

Bir de daha beni alıntılamadan 1 saat önce sanaldan tanışılır mı be hep çürük çarık var orda diye yorum yazmışsın. Şimdi ne var sanaldan da tanışılıp evlenilir diyosun. Kafalar pırıl pırıl :KK70:

Çer çöp.internetten tanişılır mı be ? Çoluk çocuk kandirin bunlarla.kanacak yaşı çoktan geçtim çünkü.yoksa bu acayip tipleri hangi kadın çeker.basbaya bunlara kalınıyor işte.sanalda herkes herkese atıyor alevi gitsin.git buluş desem 1 tane buluşacak insana benzeyen birini bulamazsin.anca bomboş kendini avutma.buram buram çaresizlik kokan konular açılır durur yıllar yılı.bir siz mi farklısınız milletten ?

Ben öyle şeylerden korkarım aga :KK70:

Biz bunu kişisel gelişim ve dil eğitimlerinde yapıyorduk. Hiç aklıma bunun için kullanmak gelmemişti 🤦‍♀️ İyi para götürülür.

Back
X