Online davetiye tasarlayalım hadi ;)

daphnelena

İyiye,güzele inanırım.
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2015
264
92
Kızlar ben hazırda olan düğün davetiyelerinden bastırmak istemiyorum. Orjinal olsun, herkesinkinden farklı olsun, bir köşeye atılsa bile davetlilerin aklına gelsin. Kıyıp tarihi geçtikten sonra çöpe atılmayacak bir davetiye tasarlamak istiyorum. An itibariyle araştırmaya ve üzerinde çalışmaya başlayacağım. İlgilenenlerle işbirliği yapabiliriz :KK66:

Kızlar ilgilenen olmadığı için kendi davetiyemle kendim ilgileniyorum. Çok tatlı oluyor...dışarıdan sıradan davetiye bastırmak istemiyorum Çok şey kaçırdınız :)

Kızlar sitede yeni olduğum için kim neyi nasıl ne zaman görür kestiremiyorum. 1 aydır falan sizlerleyim, çok güzel fikirler edindim. Bu davetiye tasarlama fikri de benim aklıma geldi paylaşmak istedim. Şimdilik online siteler üzerinden taslak hazırlıyorum. Bir de tlfnuma indirdiğim uygulamalar var. Ortaya çok keyifli şeyler çıkıyor. Deneyebilirsiniz. Mesela bu basit bir şey. Ama yine de görün. Sosyal paylaşım alanlarından bu şekilde düğünümüze ne kadar zaman kaldığını falan paylaşabilirsiniz arkadaşlarınızla. Davetiyeyi de oluşturduktan sonra sizlerle paylaşacağım. :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    86,7 KB · Görüntüleme: 435
Bir de bu var. Alt kısmına aile isimleri, tarih, saat, mekan falan eklenecek :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    196,4 KB · Görüntüleme: 415
Bir de bu var. Alt kısmına aile isimleri, tarih, saat, mekan falan eklenecek :)
canım ben photoshop biliyorum istersen yardımcı olurum
ama pazar günü sınavım var onu atlatmam lazım bana dua et olur mu:)
sınavdan sonra konuşup beraber de tasarlayabilirz bence ^_^

canım ben photoshop biliyorum istersen yardımcı olurum
ama pazar günü sınavım var onu atlatmam lazım bana dua et olur mu:)
sınavdan sonra konuşup beraber de tasarlayabilirz bence ^_^
Tamam canım olabilir. Benim bu ilk denemem. Aslında fotoğraflarımızdan yapmak istiyorum ben davetiyeyi. Öncelikle sana sınavında başarılar :KK66: Sonra bekliyorum :)

h

Kızlar sitede yeni olduğum için kim neyi nasıl ne zaman görür kestiremiyorum. 1 aydır falan sizlerleyim, çok güzel fikirler edindim. Bu davetiye tasarlama fikri de benim aklıma geldi paylaşmak istedim. Şimdilik online siteler üzerinden taslak hazırlıyorum. Bir de tlfnuma indirdiğim uygulamalar var. Ortaya çok keyifli şeyler çıkıyor. Deneyebilirsiniz. Mesela bu basit bir şey. Ama yine de görün. Sosyal paylaşım alanlarından bu şekilde düğünümüze ne kadar zaman kaldığını falan paylaşabilirsiniz arkadaşlarınızla. Davetiyeyi de oluşturduktan sonra sizlerle paylaşacağım. :)

hangi online siteleri kullanıyosun canım bende tasarlamak istiyorum

Bende istiyorum davetiye hazirlamak bana hangi programi kullandigini ozelden atabilir misin? Yada buradan sakincasi yoksa yazabilir misin?

kızlar ben grafikerlik yaptım böyle şeyler çok basit benim için ama bakıyorum herşeyin hazırı zaten var yorulmanın r anlamı yok beğenip bastırmak kalıyor işime gelen bu :KK54:

Canım selam :)) ...a bak bi olmadı senin istediğin gibi farklı ve değişik bi arkadaşım yapmıştı çok da güzel oldu ama klasik davetiyelerden farklı gerçekten farklı bişi istiyorsan bakmanı öneririm :))

Son düzenleyen: Moderatör:
X