- 26 Aralık 2019
- 356
- 535
- 103
- 54
- Konu Sahibi mermaid2608
-
Kısa süreli 5 yada 7 günlük gruplar oluyo onlara katılıp deneyebilirsiniz.1 yıl oldu doğum yapalı, corona vs derken kendimden nefret ettiğim bir hal aldım. Diyet yapacak motivasyonu bulamıyorum. Acaba sizin bildiğiniz böyle online gaz verecek, motive edecek bir şey var mı? Online diyetisyen denedim olmadı, düşünce gücüyle vs ses kayıtlarını dinledim olmadı.
Aralıklı oruç ile ilgili bir uygulama. Adi da aralıklı oruç. Ben daha denemedim.bugun yükledim. Sporla ilgili uygulamalar da var. Bunu seversem onlardan da birini denerim diyorum.Adı ne? Herşeyi yaparım.
Çok beğendiğim iki pantolon aldım ve düğmelerini kapatamadım.Mayalı hamur gibi yanlardan fışkıran yağları görünce buna dur demem gerek dedim.Hedefimi o iki pantolona rahatça girmek olarak belirledim.Hatta çıtayı yükseltip bir de göbeği açıkta bırakan eşofman takımı aldım.Kendinizi içinde çok güzel hissedeceginiz bir kıyafetle hayal edin.Vücudunuz onda istediğiniz gibi durana kadar yılmayin.1 yıl oldu doğum yapalı, corona vs derken kendimden nefret ettiğim bir hal aldım. Diyet yapacak motivasyonu bulamıyorum. Acaba sizin bildiğiniz böyle online gaz verecek, motive edecek bir şey var mı? Online diyetisyen denedim olmadı, düşünce gücüyle vs ses kayıtlarını dinledim olmadı.
Farkında mısınız online psikolog arıyorum yazdım bir arkadaş önermiş. Diğer bir arkadaşın indirdiği programı indirdim. Gelen bütün tavsiyeler bana uygun olmak zorunda mı yada ben hepsine atlamak zorunda mıyım? Mesela instagramdan hesap açtım yazmış bir arkadaş, onu ben taaa 2010 da yaptım. İkinci bir diyet hesabı açtım, o zaman işe yaradı şimdi aynı etkiyi vermiyor. Ya da cuma yarışları yazılmış, tartılmadığım için bana uygun değil. Her hıyar diyene bir avuç tuzla koşmam mı bekleniyor acaba.Şimdi size birçok tavsiye gelecek, siz de hepsini kendinizce haklı bir gerekçeyle eleyeceksiniz. Ve yine diğer Tivoli konuları gibi sonuca asla bağlanmayacak.
Size tavsiyem en yoğun olduğunuz zaman dilimlerinde beslenme penceresi, boş kaldığınız zamanlarda ise oruç zamanı yapın. Aralıklı oruç 5 günde 3 kiloya yakın vermiştimYüzyüze gitmeye şu anda vaktim yok. Hem uzaktan eğitim var, hem küçük bebeğim var. İnanır mısınız akşam nasıl oluyor bilmiyorum. Diyeceksüniz ki ne ara yemek yiyorsun. Yemek yemiyor abur cubur tıkınıyorum. Aslında duygusal açlık. Özellikle çocuk dolayısıyla rahatlama gibi oluyor. Hani uyudu at bir gofret, sanki ödül gibi. Dolayısıyla benim ihtiyacım olan diyet listesi değil biliyorum. Benim ihtiyacım psikolojik bir motivasyon. Acaba benim bilmediğim ama sizlerin bildiği böyle bir hizmet var mı ki dedim.
Beslenme penceresi nedir.Size tavsiyem en yoğun olduğunuz zaman dilimlerinde beslenme penceresi, boş kaldığınız zamanlarda ise oruç zamanı yapın. Aralıklı oruç 5 günde 3 kiloya yakın vermiştim
14 saat ac kalip beslendigin 10 saat dilimi var ya ona beslenme penceresi deniliyor. Ama bunun yaninda çok dikkat ettim şekerli hiçbir şey yemedim. Beslendigim zamanlar dışında kendimi orucum diye telkin ettim. Ben 16-8 yaptim. Bir de program indirdim if diyeti ile ilgili ordan da takibini yapınca çok dikkatettim. Çok güzel uyuyordum. Ameliyat olmam gerekti bıraktım. Yeniden başlamam lazım ama erteliyorum.Beslenme penceresi nedir.
Aralıklı oruçicin hangisi uygun 14-10 sectim ben. İnş bende verebilirim.
Ben de yorum yazacaktım ama bu işin üstadı sensin. Aynı azimle başarırsın merak etme. Belki henüz zamanı değildir. Bu arada kilo ve boyun kaç?Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara
Zaten doğuştan şansım yok bu konuda. 4,5 kilo doğmuşum. İlkokul lise hep şişko. Kendi gayretlerimle 130 kilodan 58 kiloya indim. Hamilelikte kendimi şişko görünce motivasyon gitti. Doğum sonrası hepten sıvadım.Zayıflamanın yolunu biliyorum ama gaza gelemiyorum bu ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?