ilk oy kullanan oldum böylece
Oyumu kullandım. Allah kabul etsinArkadaşlar merhaba,
Binnaz abladaki anket kalsın kalksın güncellensin derken çok fazla tartışmaya nail oldu o yüzden anket üzerine yeni konu açılmasında karar kıldık. Oylarsanız sevinirim
Kimleri ekleyecektiniz? Bana yazın eklemeye çalışayımAnket şıklarını eklerken birkaç isim daha kalmıştı ekleyeceğim ama ekleyemeden konu açıldı. Anket şıkkı sayısında sınır mı var acaba?Mune
Baktım şimdi başka şık eklenemezKimleri ekleyecektiniz? Bana yazın eklemeye çalışayım
Baktım şimdi başka şık eklenemez
Daha eskileri bul seçeneği çıkmıyor mu?Ah tamam tahmin ettiğim gibiymiş öyleyse sınır var sanırım. Olsun teşekkürler=) bir de geçenlerde de sormuştum ancak gözden kaçtı sanırım; forumda arama yaptığımızda maksimum 10 sayfa görüntülenebiliyor, daha eski mesajlara ulaşamıyoruz. Bunun düzelme imkanı var mı?
Daha eskileri bul seçeneği çıkmıyor mu?
Canım benimkinin hayatında biri vardı o zamanlar kimse bilememişti ceme çok sıradan bir soruyla fal atmama rağmen bilmişti bi oyu ben verdim ceme o yüzden he dedikleri daha çıkmadı o ayrıaa medyum cem şimdiden iyi almış. oylayan arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba? ben o da famagillerden diye uzak duruyordum
hayatında birinin olduğunu bilmesi bence büyük bir nokta atışı olmuş.Canım benimkinin hayatında biri vardı o zamanlar kimse bilememişti ceme çok sıradan bir soruyla fal atmama rağmen bilmişti bi oyu ben verdim ceme o yüzden he dedikleri daha çıkmadı o ayrı
Orası öyle de işte, o kdr fal baktırdım bi yılı geçti ne gelen vaar ne gidenhayatında birinin olduğunu bilmesi bence büyük bir nokta atışı olmuş.
o konu bende de tutmuyor. 1 sene önce geysu ya baktırmışım. her şeyi bilmiş ama karşına şöyle biri çıkacak demiş ama olamadı.Orası öyle de işte, o kdr fal baktırdım bi yılı geçti ne gelen vaar ne giden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?