- 20 Ekim 2016
- 2.530
- 1.430
- 83
Canım o teknoloji harikası. Telefonunun datasını kullanarak yorum yapıyor..Ben Faladdin'i kullanıyorum ve gerçekten biliyor. Bütün sıkıntılarımı ve sorunlarımı bildi, hemde aklımdaki soru işaretinin sebebine kadar. İhtimal vermediğim birşey de ertesi gün oldu. Eşimin görüntüsüne kadar doğru bildi.
Canlı yorum yapmıyorlar ve yorumlayanın kim olduğunu bilmiyorsunuz. Fincan resmini yollayıp yorumlatıyorsunuz ve 1 saat geçmeden yorumunuz geliyor.
Fotoğraflar ve medya hariç bir bilgiye erişimi yok canım.Canım o teknoloji harikası. Telefonunun datasını kullanarak yorum yapıyor..
Onun sahibi Binnaz ın da sahibi bir videosu vardı röportaj gibi. Kullanıcıların verilerini topladık ona göre hazırladık diyordu. Benim de evcil hayvanımla yapacağım seyahati bilmesinden sonra dank etti araştırdım öyle maalesef..Fotoğraflar ve medya hariç bir bilgiye erişimi yok canım.
Ay ne kadar da şanslısınız aslında bir bilsenizBen bu ablaların hiçbirini bilmiyorum, ne kadan da cahilim
Neden şanslıyımAy ne kadar da şanslısınız aslında bir bilseniz
Nesibe bana cikmadi hic yanesibeyi sectim baktırmıstım birkaç kez güzeldi
Hepsi yok ki Umut Işık var meselaArkadaşlar merhaba,
Binnaz abladaki anket kalsın kalksın güncellensin derken çok fazla tartışmaya nail oldu o yüzden anket üzerine yeni konu açılmasında karar kıldık. Oylarsanız sevinirim
Oylama yapanlar sebepleriyle yazarsa herkes açısından daha faydalı bir konu olacağını düşünüyorum ♥
Merhaba yenı uyeyım de ne falı tam olarak anlamadım daArkadaşlar merhaba,
Binnaz abladaki anket kalsın kalksın güncellensin derken çok fazla tartışmaya nail oldu o yüzden anket üzerine yeni konu açılmasında karar kıldık. Oylarsanız sevinirim
Oylama yapanlar sebepleriyle yazarsa herkes açısından daha faydalı bir konu olacağını düşünüyorum ♥
Bende tanışmadan önce sevgilimin faladdin falında çıkmışım adımın baş harfine ve fiziksel özelliklerime kadar. Birlikte okuyup şaşırmıştık.Ben Faladdin'i kullanıyorum ve gerçekten biliyor. Bütün sıkıntılarımı ve sorunlarımı bildi, hemde aklımdaki soru işaretinin sebebine kadar. İhtimal vermediğim birşey de ertesi gün oldu. Eşimin görüntüsüne kadar doğru bildi.
Canlı yorum yapmıyorlar ve yorumlayanın kim olduğunu bilmiyorsunuz. Fincan resmini yollayıp yorumlatıyorsunuz ve 1 saat geçmeden yorumunuz geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?