Kimseye gelecek olmuyor demekki çünkü forumda yıllardır aynı kişiler bin farklı falcıya koşturup duruyoruzo konu bende de tutmuyor. 1 sene önce geysu ya baktırmışım. her şeyi bilmiş ama karşına şöyle biri çıkacak demiş ama olamadı.
Hep derim geysunun kişilik analizi geçmişi çok iyi amaaaa gelecek bommmmmb. Bende çok kötü patlamıştı,burdaki yorumlarda da patladığını görüyorum. Ama iyi biri ve özenlio konu bende de tutmuyor. 1 sene önce geysu ya baktırmışım. her şeyi bilmiş ama karşına şöyle biri çıkacak demiş ama olamadı.
Canım ya çok merak ediyorum sana geleceği tutturan azıcık da olsa dedikleri çıkan var mıHep derim geysunun kişilik analizi geçmişi çok iyi amaaaa gelecek bommmmmb. Bende çok kötü patlamıştı,burdaki yorumlarda da patladığını görüyorum. Ama iyi biri ve özenli
Hiçbiri için çıktı/çıkmadı diyemiyorum aslında. Ama;Canım ya çok merak ediyorum sana geleceği tutturan azıcık da olsa dedikleri çıkan var mı
Fama anda acayip detayları biliyor ya hayret:)
ne dediği daha rahat anlaşılsa iyi falcı aslında
Kızlar bana dürüst pembeci olmayan dedikleri biraz olsun çıkan bi falcı önerirmisiniz..Ester Kira Gizem Hatun...özellikle gerçekçi olanlardan olsun..hadicanimsendee özelliklede senin falcılarının enerjisiyle uyarım diye düşünüyorum canım boğa burcu olduğun için...
Kızlar bana dürüst pembeci olmayan dedikleri biraz olsun çıkan bi falcı önerirmisiniz..Ester Kira Gizem Hatun...özellikle gerçekçi olanlardan olsun..hadicanimsendee özelliklede senin falcılarının enerjisiyle uyarım diye düşünüyorum canım boğa burcu olduğun için...
sezgiye baktırdım canım derin nerde bakıyo ki??ben sezgiyi çok sevdim..Derine baktirdinmi sen? Bence derin gercekten gercekci bir yorumcudur. Ben sezgininde gercekci olduguna inaniyorum.
Ama bazi falcilarin pembeye yada olumsuza egilimleri var :)
gizem hatun geysuysa falalemde daha ucuz bilemiyorum.bende boga burcuyum ama benim enerjim ester kira ile hic uyusmadi. Gizem Hatunun Geysu oldugunu söyleniyor. Ben sadece geysuya baktirdigim icin bilemiycem ama geysu bana cok güzel bakiyor vallahi.
yeşilçingene bana enerjimiz tutmadı diye falı iade etmiş..ecem23 ü denemek istiyorum...offff bu fal işi off sen melekler kahvesindeki erenden memnundun dimi???Canım anda beğendiğim birkaç isim var, yeşilçingene Ecem gibi, akrepgöz de iyiydi bende pembeci olmadığını duymuştum. Ecem'in ilk falı yüksek oranda çıkmıştı bana. O da kesinlikle pembeci değil. Fama anda değişik detayları görür olumsuz da dahil. Şevval'in kahvesi fena değildi. Favorim Asenat aslında da aradığımız numara kapsama alanı dışında=)
yeşilçingene bana enerjimiz tutmadı diye falı iade etmiş..ecem23 ü denemek istiyorum...offff bu fal işi off sen melekler kahvesindeki erenden memnundun dimi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?