Online Falcılar Anket

En beğendiğiniz ve çıkan falcılar kimler?

• Aylin

• Serkan Tek

• Fama

• Sema

• İlkay

• Medyum Cem

• Nurbanu

• Asiye

• Saraylıhanım

• Sezgi Candan

• Hüma Bal

• Hülya Demir

• Şevval Erdal

• Kemal Devrim

• Asenat Kılıç

• Elif Hanzade

• Nehir Ateşoğlu

• Benna Küçüker

• Nil Güneş

• Venüs Amber

• Müge Aydın

• Ayışığın

• Melek Yıldız

• Maya Demir

• Geysu

• Derin

• Yeşil çingene

• Akrepgöz

• Ecem23

• Taraca

• Selena

• Serüven

• Venceremos

• Banu Doğru

• Gizem Hatun

• Ester Kira

• Rezzan Abla

• Naira Şuman

• Dennis

• Nakta

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
binnaz ablada baktırdım adaya baktırdım mevcut durumu bilemedi geçmişten bir şeyi bildi o da genel hayat olayları herkes bilir yani pehhh diyorum

Teşekkür ederim cevabınız için selanaya nası ulaşabilirim ücreti nası biliyor musunuz?

ücreti sanirim 40 tl olmus bu aralar ulasmasi zor mail adresinden bakiyor. Derin ve Saraylida (saraylida emin degilim hala bakiyormu) maille bakiyorlar. Mail atiyorsun hesabina parayi yatirinca bakiyorlar

ben de aslında oylama yapmak için fal vadelerinin dolmasını bekliyordum ama nasılsa sonradan güncelleme yapabilirim diye şimdiden oy kullandım. 2 ayı geçkindir baktırıyorum. geleceklerinin tutup tutmamasıyla ilgili tekrar yazarım elbet. şimdilik oy verdiğim kişiler;

hüma bal hakkında ek bir şey yazmama gerek yok, sayfalarca yazı var zaten. ama pembeciliğiyle ilgili yorumda bulunamıyorum çünkü bana gelecek için söylediği şeyler diğer falcıların söylediklerinden pek farklı değil
geysu geçmiş muhteşemdi. ismi ve burcu bırak, ben yaşımı bile söylememiştim. buna rağmen falında yazdığı her şey doğruydu. çok güzel detaylar bildi. gerçekten özenli baktığını düşünüyorum
gizem hatun bu hatuna da performans/fiyat oranı çok iyi olduğu için oy verdim. geysuyla aynı kişi olabileceklerini düşünüyorum. geysunun falı bende daha iyiydi ama gizem hatun 17 tlye bakılabilecek en iyi falı baktı bence

Kızlar hiç oylama yapılmayanlardan bi iki isim çıkartıp yetmediği için ekleyemediğimiz ya da merak ettiğiniz isimleri ekleyebiliriz. Venüs Amber, Ayışığın vs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…