- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Ya aslında çıkan bi ton şey var ama çıkmayan tek bir şey var : ESAS KONUÇıkan bi falımız olsa yazıcam da çıkan bişey yok...
Olsun tatlim yaz ne ciktiysa da. Bende yazarimYa aslında çıkan bi ton şey var ama çıkmayan tek bir şey var : ESAS KONU
Canım bana çıkan tabiki de selena her zamanki gibi. He rezzan ablanın da tek tük dediği bir şeyler çıktı ama sonuç hangisinin dediği gibi olur bilmem zaman gösterecek.Olsun tatlim yaz ne ciktiysa da. Bende yazarim
Çıkan ufak tefek oluyor da Dediğin gibi Esas konu olmuyor...Ya aslında çıkan bi ton şey var ama çıkmayan tek bir şey var : ESAS KONU
Bende....Benim beklemede hala..
+1 ay uzatma koydum. Şubat'ta dökeceğim hepsini.
bende değiştirdim ve geysu dedim...anı çok iyi biliyor...oyumu değiştirdim kızlar, semanın yaptığı katakullilerden sonra onu çıkarıp yerine geysuyu koydum. ki falı daha sonra açıp baktığımda çok spesifik birkaç şey bildiğini gördüm.
ben de aslında oylama yapmak için fal vadelerinin dolmasını bekliyordum ama nasılsa sonradan güncelleme yapabilirim diye şimdiden oy kullandım. 2 ayı geçkindir baktırıyorum. geleceklerinin tutup tutmamasıyla ilgili tekrar yazarım elbet. şimdilik oy verdiğim kişiler;
hüma bal hakkında ek bir şey yazmama gerek yok, sayfalarca yazı var zaten. ama pembeciliğiyle ilgili yorumda bulunamıyorum çünkü bana gelecek için söylediği şeyler diğer falcıların söylediklerinden pek farklı değil
geysu geçmiş muhteşemdi. ismi ve burcu bırak, ben yaşımı bile söylememiştim. buna rağmen falında yazdığı her şey doğruydu. çok güzel detaylar bildi. gerçekten özenli baktığını düşünüyorum
gizem hatun bu hatuna da performans/fiyat oranı çok iyi olduğu için oy verdim. geysuyla aynı kişi olabileceklerini düşünüyorum. geysunun falı bende daha iyiydi ama gizem hatun 17 tlye bakılabilecek en iyi falı baktı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?