Hep havadan sudan mesajlaştık ama ben hiç yazmadım hep cevap verdim sadece evli falan olsa cesaret edebilir mi? Neticede aklıma esip bir gece aniden yazabilirim riskli değil mi? Gerçi burda neler okuyoruzKK kadınları çok zeki, illa çıkarımları olacaktır fakat bu kadar veri ile bunu tahmin etmek mümkün değil.
Soraman ben canım ya o da sormadı ama. Söyler miydi acaba evli olsa kendiliğindenBu kadar kafa yoracağınıza direkt soramıyor musunuz?Nereden tanıştınız? Ortak arkadaşlar var mı belki öyle öğrenebilirsiniz.
Ben erkek arkadaşımla instagram üzerinden konuşuyorum bu yüzden whatsappıma bakmayı unutuyorum bile pek aktif olmam telefon sürekli elimde de olsa. Whatsapptan anlamak zor bence.
Konuşmalarınıza, nasıl tanıştığınıza bağlı aslında. Flört ediyor gibi misiniz?Soraman ben canım ya o da sormadı ama. Söyler miydi acaba evli olsa kendiliğinden
direkt evli misin? diye değil de neler yapıyosun iş hayatın vs dersin. konu konuyu açınca rengini belli eder zatenSoraman ben canım ya o da sormadı ama. Söyler miydi acaba evli olsa kendiliğinden
İş dolayısıyla konuştuk aslında. Tanımıyoruz birbirimizi iş için konuşuyorduk sonra emojili mesajlar falan attı bilemedimKonuşmalarınıza, nasıl tanıştığınıza bağlı aslında. Flört ediyor gibi misiniz?
her dakika her saniye profili ekranda takip mi ediyorsunuz anlayamadım da?Bir de 20 30 saniye wp ta ne yapılabilir ki değil yazmak mesaj bile okunmaz garip geldi
Akşamları bakıyorum :)her dakika her saniye profili ekranda takip mi ediyorsunuz anlayamadım da?
Olabilir dimi sadece wp yok neticedeBelki başka uygulamayı aktif kullanıyordur. Bip filan gibi :)
Erkeklerin ne güzel klasik taktiği varİş dolayısıyla konuştuk aslında. Tanımıyoruz birbirimizi iş için konuşuyorduk sonra emojili mesajlar falan attı bilemedim
Ben aramadım hiç o arıyorEvlilik ile ilişkilendirmedim şahsen burada kendini tuvalete kapatıp saatlerce yazışanları okuduk .Film izliyordur ,başka şeylerle uğraşıyordur ,telefon elinde yaşamıyordur belkide .Aradığınızda açabiliyor mu ?Rahat konuşabiliyor mu?whtsapp la anlaması zor
Evli ve de iki çocuk babası birini tanıdım-bilmiyordum evli olduğunu baba olduğunu- bırakın gülücük atmayı kalpler öpücükler gönderiyordu ve sürekli çevrimiçi olabiliyordu.pek güven olmaz.samimiyet kurmayın hemen hakkında bilgi sahibi olmadan üzülürsünüz sonra.o kişiyle irtibatımı kesmiştim,evli,çoluklu çocuklu olduğunu kazada öldükten sonra yakın arkadaşı söyledi bana hakkını helal et diye başımdan aşağı kaynar sular döküldü o hissi anlatamam.o iki yavrusuna ve eşine çok acıdım.kadına baş sağlığı dilerken vicdan azabı çektim resmenKızlar biriyke tanıştım ama özel hayatı hakkında bilgim yok mesajlaştık bir kaç kere ama evli mi vs hiçbir fikrim yok. Wp falan girmiyor ben bunu iyiye yordum aslımda kimseyle görüşmüyor demek ki diye. Ama arkadaşım da evli olabilir evliler pek aktif olmaz wp ta falan dedi. Sizce hangisi :) Evli olan biri gülen emojilerle mesajlaşır mı başkasıyla?
Açar dimi heralde konu konuyuErkeklerin ne güzel klasik taktiği var“Biz böyle konuşuyoruz ama sevgilin kızmasın..”
Ben biraz düzüm direkt sorardım galiba ama sohbetin akışından konu konuyu açar öğrenebilirsiniz belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?