Online olmama

Kızlar bir insan whatsappa nadiren giriyor ve 1 dakika bile durmuyorsa

• 1-Sevgilisi yoktur

OY: 7 23,3%
  • 2-Evlidir

OY: 23 76,7%

• Ankete Katılan
    30
Benim evli bir arkadaşım var doğrudürüst girmez wp a başka evli bir arkadaşım var o da hiç çıkmaz :)

İş dolayısı ile tanışmışsanız iş yerinden birisi mutlaka tanıyordur. Sorun soruşturun. Whats appten attığı mesajı bilerek açmayın geç vakitte görmüş gibi yapın ve “yanlışlıkla” whats appten geç bir vakitte arayın sonra da ya pardon elim değdi rahatsız ettim bu saatte rahatsızlık vermek istemedim dersin. Gidişata göre eşin rahatsız olur diye düşündüm vs dersin.

Var aslında ama yaşı çok büyük bir kadın ve dedikoducu ne diceğini bilemem seni sordu falan direkt yetiştirebilir
Oldu olacak adamın evinim önünde bekle nickin gibi tatammm deyip karşısına çık. Ortak arkadaşı şunun için sordum. Onun sosyal medya hesaplarındakk arkadaşları arasından bulman için. Off gece gece bana stalk dersi verdirme

Yok yok en iyisi sen bu sevdadan vazgec. Sen de o azmi o ışığı göremedim. Zaten hemen pes ediyosun evlidir diyerek. Ben şimdiye kadar 7. göbekten dedesini bulmuştum bile
Sen gelmissin KK'da arıyosun adamı. Erkek yasak burada

Çok tatlısınız güldüm baya :)

Vaz mı geçeyim ısınmıştım ama

Sorduğun soru çok saçma adamla nereden tanıştın ki hakkında hiçbir şey bilmiyorsun arkadaşı varsa git ona sor sosyal medyasını bul arattır internette illa ki bir yerden çıkacaktır en kötü kimliğini göstermesini rica et buluşunca ordan bakarsın ona da inanmazsan e devlet çıktısı iste hey allahım ya

Vaz mı geçeyim ısınmıştım ama
Acilen stalk yapmayı öğrenmelisin yoksa bu gidişle kısmetlerini tanıyamazsın. Ya evde kalırsın ya sapın birine tutulursun
Vazgeçmek istemiyorsan dişi Sherlock Holmes olacaksın. Araştır ortak çevrenden. Kimseye açıkca sorma. Evli ise insanlar önyargılı yaklaşır. ' Tatammm'ı görüyor musun evli adamı soruşturuyor' derler. Çaktırmadan gelmişini geçmisini öğren.
Sana bir örnek vereyim. İşyerinden bir arkadaşım ( erkek) sagolsun fikirlerimi önemsedigi icin hoslandigi kizin fotosunu attı bana. Dedi nasıl? Açilacam bugun.. Dedim söyle ismini az arastirayim. Kızın 1 aya dügünü varmıs megerse. Arkadasım cok minnettar kalmisti bana. Yoksa evlenme arifesindeki kıza ilanı aşk edecektı. Stalk önemli. Stalk iyidir.

İşte evet o kadına sormamamın amacı da bu biraz. Evli mevli çıkar rezil olurum

bence sohbet esnasında ee nerelisiniz ? evli misiniz ? gibisinden bir şeyler sorabilirsiniz

Açıkça sormadan olmayacak galiba çıkarım yapamıyorum zaten evliyse de iletişimi keseriz böyle içim huzursuz oldu çünkü muallakta
yok yok çıkarımlarla olacak iş değil bu.en temizi sohbet esnasında sormak.ayıp değil saçma değil sonuçta.

Son sorduğunuz soru çok safça olmuş gerçekten :) Neden mesajlasmasin ki ?

Hep havadan sudan mesajlaştık ama ben hiç yazmadım hep cevap verdim sadece evli falan olsa cesaret edebilir mi? Neticede aklıma esip bir gece aniden yazabilirim riskli değil mi? Gerçi burda neler okuyoruz
Evli erkeklerin bir bayana sarkintilik ettiğinde nasıl mesajlaştigini bilseniz bir şok olursunuz aynı dediğiniz gibi yazdı birisi bana bnm de evli olduğumu bile bile gerçekten çok irite olmuştum bence açık açık sorun zaten saklamayacaktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…