- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Ortak arkadaşınız yok mu?O da mı öyle acaba bilemedim ki açıkçası
Var aslında ama yaşı çok büyük bir kadın ve dedikoducu ne diceğini bilemem seni sordu falan direkt yetiştirebilirOrtak arkadaşınız yok mu?
Oldu olacak adamın evinim önünde bekle nickin gibi tatammm deyip karşısına çık. Ortak arkadaşı şunun için sordum. Onun sosyal medya hesaplarındakk arkadaşları arasından bulman için. Off gece gece bana stalk dersi verdirmeVar aslında ama yaşı çok büyük bir kadın ve dedikoducu ne diceğini bilemem seni sordu falan direkt yetiştirebilir
Çok tatlısınız güldüm baya :)İş dolayısı ile tanışmışsanız iş yerinden birisi mutlaka tanıyordur. Sorun soruşturun. Whats appten attığı mesajı bilerek açmayın geç vakitte görmüş gibi yapın ve “yanlışlıkla” whats appten geç bir vakitte arayın sonra da ya pardon elim değdi rahatsız ettim bu saatte rahatsızlık vermek istemedim dersin. Gidişata göre eşin rahatsız olur diye düşündüm vs dersin.
Vaz mı geçeyim ısınmıştım amaOldu olacak adamın evinim önünde bekle nickin gibi tatammm deyip karşısına çık. Ortak arkadaşı şunun için sordum. Onun sosyal medya hesaplarındakk arkadaşları arasından bulman için. Off gece gece bana stalk dersi verdirme
Yok yok en iyisi sen bu sevdadan vazgec. Sen de o azmi o ışığı göremedim. Zaten hemen pes ediyosun evlidir diyerek. Ben şimdiye kadar 7. göbekten dedesini bulmuştum bile
Sen gelmissin KK'da arıyosun adamı. Erkek yasak burada
Acilen stalk yapmayı öğrenmelisin yoksa bu gidişle kısmetlerini tanıyamazsın. Ya evde kalırsın ya sapın birine tutulursunVaz mı geçeyim ısınmıştım ama
İşte evet o kadına sormamamın amacı da bu biraz. Evli mevli çıkar rezil olurumAcilen stalk yapmayı öğrenmelisin yoksa bu gidişle kısmetlerini tanıyamazsın. Ya evde kalırsın ya sapın birine tutulursun
Vazgeçmek istemiyorsan dişi Sherlock Holmes olacaksın. Araştır ortak çevrenden. Kimseye açıkca sorma. Evli ise insanlar önyargılı yaklaşır. ' Tatammm'ı görüyor musun evli adamı soruşturuyor' derler. Çaktırmadan gelmişini geçmisini öğren.
Sana bir örnek vereyim. İşyerinden bir arkadaşım ( erkek) sagolsun fikirlerimi önemsedigi icin hoslandigi kizin fotosunu attı bana. Dedi nasıl? Açilacam bugun.. Dedim söyle ismini az arastirayim. Kızın 1 aya dügünü varmıs megerse. Arkadasım cok minnettar kalmisti bana. Yoksa evlenme arifesindeki kıza ilanı aşk edecektı. Stalk önemli. Stalk iyidir.
Sana öyle gaz verip duruyorum ama ben oyumu 'evlidir' şıkkından yana kullandım.İşte evet o kadına sormamamın amacı da bu biraz. Evli mevli çıkar rezil olurum
Çok tatlısın ama sen :)Sana öyle gaz verip duruyorum ama ben oyumu 'evlidir' şıkkından yana kullandım.
Açıkça sormadan olmayacak galiba çıkarım yapamıyorum zaten evliyse de iletişimi keseriz böyle içim huzursuz oldu çünkü muallaktabence sohbet esnasında ee nerelisiniz ? evli misiniz ? gibisinden bir şeyler sorabilirsiniz
yok yok çıkarımlarla olacak iş değil bu.en temizi sohbet esnasında sormak.ayıp değil saçma değil sonuçta.Açıkça sormadan olmayacak galiba çıkarım yapamıyorum zaten evliyse de iletişimi keseriz böyle içim huzursuz oldu çünkü muallakta
Yani evliyse zaten saçma olan onun yaptığıyok yok çıkarımlarla olacak iş değil bu.en temizi sohbet esnasında sormak.ayıp değil saçma değil sonuçta.
Bilmem evli olsam eşimin bir kadınla mesajlaşması hiç hoşuma gitmezdiSon sorduğunuz soru çok safça olmuş gerçekten :) Neden mesajlasmasin ki ?
Evli erkeklerin bir bayana sarkintilik ettiğinde nasıl mesajlaştigini bilseniz bir şok olursunuz aynı dediğiniz gibi yazdı birisi bana bnm de evli olduğumu bile bile gerçekten çok irite olmuştum bence açık açık sorun zaten saklamayacaktirHep havadan sudan mesajlaştık ama ben hiç yazmadım hep cevap verdim sadece evli falan olsa cesaret edebilir mi? Neticede aklıma esip bir gece aniden yazabilirim riskli değil mi? Gerçi burda neler okuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?