Ne biçim insanlar var yaEvli erkeklerin bir bayana sarkintilik ettiğinde nasıl mesajlaştigini bilseniz bir şok olursunuz aynı dediğiniz gibi yazdı birisi bana bnm de evli olduğumu bile bile gerçekten çok irite olmuştum bence açık açık sorun zaten saklamayacaktir
Evlidir canım o şirket hattından gündüzleri yaziyordur akşamlari eve gitmeden mesajlari siliyor ve sana yazmiyordur ay yine sinirlerim hopladiDikkatimi çeken hep gündüz yazması araması
O da var tabievli olsa da soylemez, flort etmek istemis olabilir.
Ay herkes ne cevap yazdı bilmiyorum ama o kişi aynı yazdığım gibiydi öğrenmişsindir umarimNe biçim insanlar var ya
Evlidir canım o şirket hattından gündüzleri yaziyordur akşamlari eve gitmeden mesajlari siliyor ve sana yazmiyordur ay yine sinirlerim hopladi
Tam pislikmişAy herkes ne cevap yazdı bilmiyorum ama o kişi aynı yazdığım gibiydi öğrenmişsindir umarim
Evet maalesef ... Çok şükür ki işimden ayrıldım benden önce o çıktı işten zaten hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor mesleği ne beyin çok merak ettim çok benziyor çünkü tavırlarıSizin de mi iş dolayısıyla tanıştığınız biriydi
MühendisEvet maalesef ... Çok şükür ki işimden ayrıldım benden önce o çıktı işten zaten hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor mesleği ne beyin çok merak ettim çok benziyor çünkü tavırları
Kafa bile yormaya değmez diyorsunEvet maalesef ... Çok şükür ki işimden ayrıldım benden önce o çıktı işten zaten hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor mesleği ne beyin çok merak ettim çok benziyor çünkü tavırları
Ben bunu geç fark ettim maalesef az iş hayatına geç girip böyle şeyler görmeyince ... Ama bundan sonra asla özelden yazıp mesaj atana cevap vermem büyük ihtimalleTam pislikmiş
Ay mühendis diyorsun birdeMühendis
Sordun mu hiç medeni haliniKafa bile yormaya değmez diyorsun
Hayır sormadımSordun mu hiç medeni halini
Yazdıkça abarttı mı ben de cevap yazdım çünküBen bunu geç fark ettim maalesef az iş hayatına geç girip böyle şeyler görmeyince ... Ama bundan sonra asla özelden yazıp mesaj atana cevap vermem büyük ihtimalle
Online değilse çok iyi yemek yapıyordur hele emoji gonderdiyse sana çok aşık olmuş evlilik hayalleri kuruyor dur ne alakası var online olmakla emoji kullanmakla medeni durumun bağlantıyı yanlış kuruyorsunuz parmaaginda yüzük yok deseniz anlayacam ama çok alakasız şeyler kuruyorsunuzKızlar biriyke tanıştım ama özel hayatı hakkında bilgim yok mesajlaştık bir kaç kere ama evli mi vs hiçbir fikrim yok. Wp falan girmiyor ben bunu iyiye yordum aslımda kimseyle görüşmüyor demek ki diye. Ama arkadaşım da evli olabilir evliler pek aktif olmaz wp ta falan dedi. Sizce hangisi :) Evli olan biri gülen emojilerle mesajlaşır mı başkasıyla?
Ya emoji kullanmak ne alaka yaaa:))Online değilse çok iyi yemek yapıyordur hele emoji gonderdiyse sana çok aşık olmuş evlilik hayalleri kuruyor dur ne alakası var online olmakla emoji kullanmakla medeni durumun bağlantıyı yanlış kuruyorsunuz parmaaginda yüzük yok deseniz anlayacam ama çok alakasız şeyler kuruyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?