Online olmama

Kızlar bir insan whatsappa nadiren giriyor ve 1 dakika bile durmuyorsa

• 1-Sevgilisi yoktur

OY: 7 23,3%
  • 2-Evlidir

OY: 23 76,7%

• Ankete Katılan
    30
Ne biçim insanlar var ya

Sizin de mi iş dolayısıyla tanıştığınız biriydi
Evlidir canım o şirket hattından gündüzleri yaziyordur akşamlari eve gitmeden mesajlari siliyor ve sana yazmiyordur ay yine sinirlerim hopladi

Sizin de mi iş dolayısıyla tanıştığınız biriydi
Evet maalesef ... Çok şükür ki işimden ayrıldım benden önce o çıktı işten zaten hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme geliyor mesleği ne beyin çok merak ettim çok benziyor çünkü tavırları

Mühendis

Kafa bile yormaya değmez diyorsun

Ben bunu geç fark ettim maalesef az iş hayatına geç girip böyle şeyler görmeyince ... Ama bundan sonra asla özelden yazıp mesaj atana cevap vermem büyük ihtimalle
Yazdıkça abarttı mı ben de cevap yazdım çünkü

Evli olsa gulen emoji atmazdi demissiniz bem ona takildim:) evli olmayadabilir kuruntu yapiyorda olabilirsiniz ama bir kere icinize kurt.dusmus iyice bi arastirin.mesela telefon numarasini face de aratin bakin ne cikcak.nebilim icinizi rahatlatana kadar arastrn.evlide.olabilir olmayadabilir.

whatsapp ta online olmamasiyla evli olup olmadigini anlayamayiz sonucta. Benm esim evli ama surekli girer whatsappa is grubundan dolayi :) yani belliolmazzzzz

Ben evlidir e yorum yaptim ama kendimi dusunurek:) ama erkek olarak benim esim biz birlikteyken hic whatsupp a girmezdi . Hatta son gorulmesi bi onceki aksam falan olurdu ya da bizim en son meaajlastigimiz aksam.
Bir baska erkek arkadas da hic 2-3 gun wp a girmezdi ama evli falan degildi . Bazen bazi erkekler cok gereksizz goruyor

Online değilse çok iyi yemek yapıyordur hele emoji gonderdiyse sana çok aşık olmuş evlilik hayalleri kuruyor dur ne alakası var online olmakla emoji kullanmakla medeni durumun bağlantıyı yanlış kuruyorsunuz parmaaginda yüzük yok deseniz anlayacam ama çok alakasız şeyler kuruyorsunuz

Illa wp gerekmiyo konusmak icin. Gorusmek istesin insan yeterki bir suru olanak var:))

Ya emoji kullanmak ne alaka yaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…