Online olmama

Kızlar bir insan whatsappa nadiren giriyor ve 1 dakika bile durmuyorsa

• 1-Sevgilisi yoktur

OY: 7 23,3%
  • 2-Evlidir

OY: 23 76,7%

• Ankete Katılan
    30
Yalan söyledi yani bekarım diye ne acayip bir insanmış

Adı soyadı yok mu?
Bi ad soyaddan sülalesini bulursun valla azcık stalkersan:)

Sosyal medyası yok çakma bir hesap yoksa
Facede mi yok?
Ya da mesela seni ararsa açma yarım saat sonra mesaj at "aa beni aramışsın telefon çantamdaydı biraz önce caddede seni gördüm selam verdim ama selamımı almadın şaşırdım yanında eşin var diye selam vermedin diye düşündüm bi an" de. Oda yoo ben değildim o ben işteyim/evdeyim derse hadi ya sen sandım o zaman ama çok benziyordu de bunun devamında zaten eşimi görmen mümkün değil çünkü evli değilim derse okey ama güler geçerse anla ki evli.

Ne kadar akıllıca :)

Bak sana söyle diyim; oyle evli erkekler gordumki karisinin yanimda gayet rahat mesajlasabiliyor. Balkona sigara icmeye diyerek telefonla komusuyor. Karisina telefonunu asla dokundurmuyor. Evde karisına kaplan, dışarıdaki kadınlara kedi kesilen tipler.
Yine bazı bekarlar var. Aksam ailesinden cekindigi icin telefonunu eline fazla almiyor.
Sen beni dinle. Wp üzerinden bir yere varamazsın. Baska yerlerden arastır. Facebook, instagram yok mu? 3. Kez soruyorum. Evliyim ben. Eklemem. Zaten isim soyisim istemiyorum yok mu başka mecrada bu şahsın hesapları. Hiç bulamazsan googledan arat ismini soyismini

Sosyal medyası yok bildiğim kadarıyla ama oladabilir mesela benim instagramımda adım soyadım yazmıyor daha doğrusu adım yazıyor sadece

Nickinin hakkını veriyorsun ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…