15 saniye girdiğini nerden biliyorsunuz?Akşamları bakıyorum :)
Yalan söyledi yani bekarım diye ne acayip bir insanmışEvli ve de iki çocuk babası birini tanıdım-bilmiyordum evli olduğunu baba olduğunu- bırakın gülücük atmayı kalpler öpücükler gönderiyordu ve sürekli çevrimiçi olabiliyordu.pek güven olmaz.samimiyet kurmayın hemen hakkında bilgi sahibi olmadan üzülürsünüz sonra.o kişiyle irtibatımı kesmiştim,evli,çoluklu çocuklu olduğunu kazada öldükten sonra yakın arkadaşı söyledi bana hakkını helal et diye başımdan aşağı kaynar sular döküldü o hissi anlatamam.o iki yavrusuna ve eşine çok acıdım.kadına baş sağlığı dilerken vicdan azabı çektim resmen
Girdiği zaman denk geliyorum15 saniye girdiğini nerden biliyorsunuz?
Konu konuyu açmıyorsa da evli olup olmamasının bir önemi kalmaz :)Açar dimi heralde konu konuyu
Evli olduğunu cenazesinde arkadaşından öğrendim hakkımı helal etmemi istedi çünkü kandırmıştı beni.Yalan söyledi yani bekarım diye ne acayip bir insanmış
Hoş biri :)Facebook, instagram hesaplarından araştır. Wp'tan ekmek çıkmaz.
Adama yürüyeceksin de önden kamoyu araştırması mı yapıyosun?
Tuhaf ya yazıkEvli olduğunu cenazesinde arkadaşından öğrendim hakkımı helal etmemi istedi çünkü kandırmıştı beni.
Yani ilerde üzülmemek adına dikkatli olun öğrenin mutlaka.sizde birazcık ilgi görmeleri bile yetiyor kandırmak için.hakkınızda hayırlısı olsun umarım iyi biridir ve bekardırTuhaf ya yazık
Dikkatimi çeken hep gündüz yazması aramasıYani ilerde üzülmemek adına dikkatli olun öğrenin mutlaka.sizde birazcık ilgi görmeleri bile yetiyor kandırmak için.hakkınızda hayırlısı olsun umarım iyi biridir ve bekardır
Yok mu facebook, instagramı? Ver adını soyadını sana soyağacını çıkarayımHoş biri :)
Sosyal medyası yok çakma bir hesap yoksaAdı soyadı yok mu?
Bi ad soyaddan sülalesini bulursun valla azcık stalkersan:)
Öyle kolaylaşırdı sanırım :) Ama neden hrp gündüz iletişim kuruyor dikkatimi çekti neden akşam değilYok mu facebook, instagramı? Ver adını soyadını sana soyağacını çıkarayım
Facede mi yok?Sosyal medyası yok çakma bir hesap yoksa
Ne kadar akıllıca :)Facede mi yok?
Ya da mesela seni ararsa açma yarım saat sonra mesaj at "aa beni aramışsın telefon çantamdaydı biraz önce caddede seni gördüm selam verdim ama selamımı almadın şaşırdım yanında eşin var diye selam vermedin diye düşündüm bi an" de. Oda yoo ben değildim o ben işteyim/evdeyim derse hadi ya sen sandım o zaman ama çok benziyordu de bunun devamında zaten eşimi görmen mümkün değil çünkü evli değilim derse okey ama güler geçerse anla ki evli.
Sosyal medyası yok bildiğim kadarıyla ama oladabilir mesela benim instagramımda adım soyadım yazmıyor daha doğrusu adım yazıyor sadeceBak sana söyle diyim; oyle evli erkekler gordumki karisinin yanimda gayet rahat mesajlasabiliyor. Balkona sigara icmeye diyerek telefonla komusuyor. Karisina telefonunu asla dokundurmuyor. Evde karisına kaplan, dışarıdaki kadınlara kedi kesilen tipler.
Yine bazı bekarlar var. Aksam ailesinden cekindigi icin telefonunu eline fazla almiyor.
Sen beni dinle. Wp üzerinden bor yere varamazsın. Baska yerlerden arastır. Facebook, instagram yok mu? 3. Kez soruyorum. Evliyim ben. Eklemem. Zaten isim soyisim istemiyorumyok mu başka mecrada bu şahsın hesapları. Hiç bulamazsan googledan arat ismini soyismini
Nickinin hakkını veriyorsun haFacede mi yok?
Ya da mesela seni ararsa açma yarım saat sonra mesaj at "aa beni aramışsın telefon çantamdaydı biraz önce caddede seni gördüm selam verdim ama selamımı almadın şaşırdım yanında eşin var diye selam vermedin diye düşündüm bi an" de. Oda yoo ben değildim o ben işteyim/evdeyim derse hadi ya sen sandım o zaman ama çok benziyordu de bunun devamında zaten eşimi görmen mümkün değil çünkü evli değilim derse okey ama güler geçerse anla ki evli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?