Onsuz mu dışarı çıksak?

Bizde benzer bir dönemden geçtik. Kızım 2 olacak yakında ve sendromu başladı bile. Benimki çocuğa kızmalar bağırmalar, afra tafra trip aynı senin koca. Sürekli telefonda, muhabbet yok, ben konuşunca da tersleme falan aynı. Dışardan geldik bir gün, sen kendini ne bok zannediyorsun lan ile başladım konuşmaya. Ciddi manada cinnet geçirdim. Yaptığı saçmalıkları söyledim, baba olmayı bilmediğini, koca bile olamadığını, o güne kadar hakkında ne düşündüysem hepsini. Ve dedim ki sana bir hafta senin gibi davranacağım. Davrandım da. 3. gün özür diledi. Gerçekten anladığını söyledi. Ona instadan çocuk psikoloğu postları atıyorum okuyor. Arada ayarı kaçınca aynen kendisi gibi davranıyorum, toparlıyor. Yani kısaca bir cinnet herşeyi halleder durumu.

Maç muhabbeti de mi yapmıyor eşiniz, ben baktım sus pus oturuyoruz maç muhabbetinden açarım konuyu 1 saat konuşur. Çocuk konusuna gelirsek bende 2 cadı var dışarıya çıkınca zincirinden boşanmış gibiler. Diyorum mağaradan dağdan mı indiniz bu ne hal. Her haftasonu da çıkarız halbuki. Haftada 1 gün dışarıda yeriz. Yok değişmiyorlar. Hala da inatla çıkıyoruz yalnız. Çocuklar sebebiyle çok kavga etmişizdir.

Bu cevabın alnı olsa öpülür helal olsun

Cok üzücü
Cocugun yaptiklariyla ilgili, yaşıyla ilgili pedagog videolari, makaleleri bulup gosterseniz. Bazen erkeklerin kafasi tam basmıyor tabiri caizse

Esin cok sinir. Sanki ailece olmaktan hoslanmiyor, oraya da zorla goturulmus gibi. Bir an once gitmek icin de cocugu bahane etmis. Sanki pazartesi olsun da ise gidiyim der gibi. Siz umurunda degilsiniz. Sizin nasil oldugunuz falan derdi degil. Sadece kendi duntmyasindakiler onemli. Onun dunyasinda siz yoksunuz sanki. Sen onun dunyasina girmeye ugrasmissin konu bulmaya calisarak ama adam buna izin vermemis telefonu eline alip oyalanarak bu muhabbetten kurtulmaya calismis. Cok totosu kalkmis bu adamin. Bence sen de kendine bir dunya yarat. Hafta sonu cocugu adama birakip arkadaslarinla gez. Adam baba oldugunu bir hatirlasin.

Tum mesajlari okuyamadim ama esi birakin cocukla cikin onerisine katilmiyorum zira boylesi isine gelir zatn adamin oh evde cock sesi yaramazligi yok esi yok ondan bi beklenti jcinde olan vs vs yatar kalkar gezer gelir hediye gbi bisey olur o baba icin.. tam tersi kesinlikle cockla dha fazla vakit gecirilip alismasini saglamalisiniz neden tek kadinlar cocugun yukunu tasisin zorlgnu yasasin ki yuzde 80 bizdr zaten cock buyutme skntisi sormlulugu bakimi... ve olaya dahjl edilmeyen erkek kolay zannediyor cockla ilgilenmeyi

Eski konulariniza bakinca görünen o ki eşiniz çocuğunuzun zor yıllarından ve yaşatacagi mahrumiyetlerden zorluklarindan sizden(çocuğunuz ve siz) tabiri caizse bile isteye kaçiyor.kaçabilmek icin can atiyor hatta, ve her durumu kendince fırsata cevirmeye çalışıyor.

Salt bu haftasonu olan olayla sınırlı değil size tahammülsüzlüğü.
Sanirim içten içe cocuksuz olmayı hatta hiç evlenmemiş olmayı arzuluyor.

İkinci çocugu yap ver eline görsün dünya kaç bucak :)

Yokluğu varliğindan iyi olan biri için şu emeklerinize, şu güzelim beyninizi yorduğunuza aşağı yukarı 2 yıl sonra falan epey bi pişman olacaksiniz.
Orası net...

Ayrica mevcut yaşantiniza göre çocuğu alıp herseferinde ikiniz çıkmanız bu herife ödül olur.siraya koyun madem bi haftasonu onunla çıksın siz tek takılın misler gibi...
diger haftasonu da evladinizla siz çıkın.

Bu kadar ilgisiz, alakasız biri çocuğu dışarı çıkarırsa ne olur onu bir düşündüm de çocuğa üzüldüm açıkçası

Bu kadar ilgisiz, alakasız biri çocuğu dışarı çıkarırsa ne olur onu bir düşündüm de çocuğa üzüldüm açıkçası

Yok iş basa düşünce do.uz gibi bakıyorlar.işin sonunda kadın çenesi var..

Mevzuyu bu aşamaya getirebilmek mühim olan.

Yok iş basa düşünce do.uz gibi bakıyorlar.işin sonunda kadın çenesi var..

Mevzuyu bu aşamaya getirebilmek mühim olan.

Elbette bakar, ne kadar verimli olur orası tartışılır
Anlamıyorum bazı insanları kadın da aynı erkek de, çocuğunla koşup oynayamayacaksan onunla onun yaşına inip eğlenemeyeceksen niye çocuk yaparsın ki. Yazık

Üreme içgüdüsü...
Digerlerinden geri kalmama..
Mahalle baskısı..
Oluyorken yapalım zihniyeti..
Doğan büyür zihniyeti..
Eskiden süper aileler mi vardı zihniyeti...
Bizim zamanımızda psikolojimi vardı çocuk işte zihniyeti..
...
...
Envai şey yazılabilir daha.

Keşke sadece anne ve baba olmayı gerçekten hakeden ve beceren insanların çocukları olsa.

Keşke sadece anne ve baba olmayı gerçekten hakeden ve beceren insanların çocukları olsa.

Değil mi ?

Keşke anne baba okulu tarzında birşeyler olsa, çocuk sahibi olmak isteyen aileler daha hamile kalmadan bilgilense birçok konu hakkında ve ona göre karar verip birçok kişinin hayatı mahvolmasa...

Çocuğun ailesi ile geçirdiği vakti değil, yediği azarları hatırlayacak üzgünüm. Ben 6 yaşında babamdan işittiğim çoğu şeyi hatırlarım. Bilinç altımı siz düşünün. Dışarda geçirilen güzel anılar böyle durumlarda hatırlanmıyor ve hatta zamanla babaya öfke de başlıyor

Burda mutsuz bir kadın grubu var hele bir kaç üye var ki biri evliliğinder bahsetse de saldırsak diyen.. onları ciddiye almıyorum. Üzülüyorum sadece..
O bir kaç üye olarak biz sizin adınıza daha çok üzüldük hanımefendi. Asla sizinki gibi benimle sohbet bile etmeyen, çocuğuyla ilgilenmeyip ona agresif davranan, ailemizde mutlu olmayan bir adamla evli olmak istemezdim. Yanlış tercih yapıp evlenseydim de zararın neresinden dönsem kardır derdim.
Tabi siz bu şekilde mutsuz mutsuz oraya buraya konu aça aça yıllarımı geçiririm diyorsanız sizin tercihiniz bize ne. Ama biz bunu dile getirdiğimiz için de 'yuva yıkmaya çalışan' değil 'kadınları, çocukları mutlu ve sevgi dolu ailede' görmek isteyen insanlar oluyoruz. Çünkü biz kendi hayatlarımızda sevgi kırıntısıyla doymuyoruz, doymaya da çalışmıyoruz.
Siz alışık olamayabilirsiniz ama böyle kadınlar var gerçek hayatta da.

Benim için niye üzülüyorsunuz, kendi hayatınızı zenginleştirmeye bakın. Mutsuz olduğumu nerden çıkardınız hay allahım ben de size akıl diliyorum gerçekten. Sizin gibi Bilgisi olmadan fikri olan kadınların da inanın fikrini merak etmiyorum. Bir insanın bazı günler başı ağrır mesela ama her ğün ağrımıyordur, tümörü yoktur kafasını mı koparsın bu ağrı için, allah aşkına artık biraz genişletin bakış açınızı..

Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı olmuş an kaba tabiriyle.. tebrik ediyorum sizi.. onun gibi davranmayı bi becerebilsem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…