Bu cevabın alnı olsa öpülür helal olsunBizde benzer bir dönemden geçtik. Kızım 2 olacak yakında ve sendromu başladı bile. Benimki çocuğa kızmalar bağırmalar, afra tafra trip aynı senin koca. Sürekli telefonda, muhabbet yok, ben konuşunca da tersleme falan aynı. Dışardan geldik bir gün, sen kendini ne bok zannediyorsun lan ile başladım konuşmaya. Ciddi manada cinnet geçirdim. Yaptığı saçmalıkları söyledim, baba olmayı bilmediğini, koca bile olamadığını, o güne kadar hakkında ne düşündüysem hepsini. Ve dedim ki sana bir hafta senin gibi davranacağım. Davrandım da. 3. gün özür diledi. Gerçekten anladığını söyledi. Ona instadan çocuk psikoloğu postları atıyorum okuyor. Arada ayarı kaçınca aynen kendisi gibi davranıyorum, toparlıyor. Yani kısaca bir cinnet herşeyi halleder durumu.
Gercekden bende oyleyim cok sinir bozucu bir durun banakebdimi kotu ve degersiz hissettiriyorİnanın her konudan konuşmaya çalışıyorum.. monolog oluyor genelde.. bir süre sonra konu bulacağım diye ben de saçmalıyorum işte :))
Yokluğu varliğindan iyi olan biri için şu emeklerinize, şu güzelim beyninizi yorduğunuza aşağı yukarı 2 yıl sonra falan epey bi pişman olacaksiniz.
Orası net...
Ayrica mevcut yaşantiniza göre çocuğu alıp herseferinde ikiniz çıkmanız bu herife ödül olur.siraya koyun madem bi haftasonu onunla çıksın siz tek takılın misler gibi...
diger haftasonu da evladinizla siz çıkın.
Bu kadar ilgisiz, alakasız biri çocuğu dışarı çıkarırsa ne olur onu bir düşündüm de çocuğa üzüldüm açıkçası
Yok iş basa düşünce do.uz gibi bakıyorlar.işin sonunda kadın çenesi var..
Mevzuyu bu aşamaya getirebilmek mühim olan.
Elbette bakar, ne kadar verimli olur orası tartışılır
Anlamıyorum bazı insanları kadın da aynı erkek de, çocuğunla koşup oynayamayacaksan onunla onun yaşına inip eğlenemeyeceksen niye çocuk yaparsın ki. Yazık
Üreme içgüdüsü...
Digerlerinden geri kalmama..
Mahalle baskısı..
Oluyorken yapalım zihniyeti..
Doğan büyür zihniyeti..
Eskiden süper aileler mi vardı zihniyeti...
Bizim zamanımızda psikolojimi vardı çocuk işte zihniyeti..
...
...
Envai şey yazılabilir daha.
Keşke sadece anne ve baba olmayı gerçekten hakeden ve beceren insanların çocukları olsa.
Çocuğun ailesi ile geçirdiği vakti değil, yediği azarları hatırlayacak üzgünüm. Ben 6 yaşında babamdan işittiğim çoğu şeyi hatırlarım. Bilinç altımı siz düşünün. Dışarda geçirilen güzel anılar böyle durumlarda hatırlanmıyor ve hatta zamanla babaya öfke de başlıyorMerhabalar herkese,öncelikle kadınlar ğünümüz kutlu olsun..
Bir konuda fikrinizi almak isterim..
Eşim ben ve çocuğumuz(4 yaş) birlikte dışarda bir şeyler yaptığımızda eşim sürekli sinirli ve gergin oluyor. Çocuğun yaşının normal seyrinde yaptığı çocukluğuna verilecek tüm davranışları onu azarlayarak surat yaparak karşılıyor.. zatan yüzü hep asık zorla getirilmiş gibi ama gidelim çıkalım diyen de kendisi aslında..
Mesela bugünkü olayı anlatayım. Sabah gittik bir yerde kahvaltı yaptık,kahvaltı boyunca hiç konuşmadı,ben artık konuşacak konu bulmaktan bir yerde saçmalamaya başladım.. çocuk oyun alanına geçti,eşim hemen telefonunu çıkardı öyle bakınıyor internete.. “ sohbetine doyum olmuyor” dedim. “Napıyım fatma nın dedikodusunu mu yapayım” dedi alaycı gülerek.. ben de konu olsun diye konuşiyorum fatma yı başka şeyler de konuşabilirsin dedim..
Tanımadığım biriyle bile sohbet edecek daha çok şey buluyorum.. bununla böyle..
En son olayda şu: çocuk elindeki şişeyi denize attı, tabiki çok üzüldüm ve güzelce izah ettim ama eşimin tepkisi çok düşmancaydı tabi. “Ben daha fazla duramam burda” dedi ve Apar topar kalkmak zorunda kaldık..
Bir aklım artık bu adamla program yapma diyor öte yandan çocuğum ailesini bir arada görmemesi daha büyük kötülük ona diyor..
Gerçek bir önerisi olan var mı?
O bir kaç üye olarak biz sizin adınıza daha çok üzüldük hanımefendi. Asla sizinki gibi benimle sohbet bile etmeyen, çocuğuyla ilgilenmeyip ona agresif davranan, ailemizde mutlu olmayan bir adamla evli olmak istemezdim. Yanlış tercih yapıp evlenseydim de zararın neresinden dönsem kardır derdim.Burda mutsuz bir kadın grubu var hele bir kaç üye var ki biri evliliğinder bahsetse de saldırsak diyen.. onları ciddiye almıyorum. Üzülüyorum sadece..
Benim için niye üzülüyorsunuz, kendi hayatınızı zenginleştirmeye bakın. Mutsuz olduğumu nerden çıkardınız hay allahım ben de size akıl diliyorum gerçekten. Sizin gibi Bilgisi olmadan fikri olan kadınların da inanın fikrini merak etmiyorum. Bir insanın bazı günler başı ağrır mesela ama her ğün ağrımıyordur, tümörü yoktur kafasını mı koparsın bu ağrı için, allah aşkına artık biraz genişletin bakış açınızı..O bir kaç üye olarak biz sizin adınıza daha çok üzüldük hanımefendi. Asla sizinki gibi benimle sohbet bile etmeyen, çocuğuyla ilgilenmeyip ona agresif davranan, ailemizde mutlu olmayan bir adamla evli olmak istemezdim. Yanlış tercih yapıp evlenseydim de zararın neresinden dönsem kardır derdim.
Tabi siz bu şekilde mutsuz mutsuz oraya buraya konu aça aça yıllarımı geçiririm diyorsanız sizin tercihiniz bize ne. Ama biz bunu dile getirdiğimiz için de 'yuva yıkmaya çalışan' değil 'kadınları, çocukları mutlu ve sevgi dolu ailede' görmek isteyen insanlar oluyoruz. Çünkü biz kendi hayatlarımızda sevgi kırıntısıyla doymuyoruz, doymaya da çalışmıyoruz.
Siz alışık olamayabilirsiniz ama böyle kadınlar var gerçek hayatta da.
Dinsizin hakkından imansız gelir hesabı olmuş an kaba tabiriyle.. tebrik ediyorum sizi.. onun gibi davranmayı bi becerebilsem..Bizde benzer bir dönemden geçtik. Kızım 2 olacak yakında ve sendromu başladı bile. Benimki çocuğa kızmalar bağırmalar, afra tafra trip aynı senin koca. Sürekli telefonda, muhabbet yok, ben konuşunca da tersleme falan aynı. Dışardan geldik bir gün, sen kendini ne bok zannediyorsun lan ile başladım konuşmaya. Ciddi manada cinnet geçirdim. Yaptığı saçmalıkları söyledim, baba olmayı bilmediğini, koca bile olamadığını, o güne kadar hakkında ne düşündüysem hepsini. Ve dedim ki sana bir hafta senin gibi davranacağım. Davrandım da. 3. gün özür diledi. Gerçekten anladığını söyledi. Ona instadan çocuk psikoloğu postları atıyorum okuyor. Arada ayarı kaçınca aynen kendisi gibi davranıyorum, toparlıyor. Yani kısaca bir cinnet herşeyi halleder durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?