İnanın her konudan konuşmaya çalışıyorum.. monolog oluyor genelde.. bir süre sonra konu bulacağım diye ben de saçmalıyorum işte :))Eşiniz cocuklu hayata hala alisamamis galiba. Cocuklar ciddi manada sinir bozucu ve keyif kacirici olabiliyorlar ama neticede kendi cocugu, cekmek zorunda.
Bir de konu olsun diye fatmayi konuşmak yerine dedikodu olmayan genel konular konussaniz daha iyi olir sanki esinizin ilgi alanlari vardir illa
Belki bu daha da iyi gelir,deneyeceğim:)Çocuğu adama bırak kendin gez hafta sonu bir gün.
Yeterince gerçek mi bilmem ama size iyi gelir bence. O da azıcık baba olduğunun farkına varsın, sprem bahşetmekle yetinilecek bişey değil babalık sıfatı
çocuğun zaten aileyi bu şekilde görmesi daha büyük kötülük.kaldı ki çocuklar hissediyor ortamın gerginliğini, ve 4 yaşında artık sorunun kendinden kaynaklandığını hissedecek.Merhabalar herkese,öncelikle kadınlar ğünümüz kutlu olsun..
Bir konuda fikrinizi almak isterim..
Eşim ben ve çocuğumuz(4 yaş) birlikte dışarda bir şeyler yaptığımızda eşim sürekli sinirli ve gergin oluyor. Çocuğun yaşının normal seyrinde yaptığı çocukluğuna verilecek tüm davranışları onu azarlayarak surat yaparak karşılıyor.. zatan yüzü hep asık zorla getirilmiş gibi ama gidelim çıkalım diyen de kendisi aslında..
Mesela bugünkü olayı anlatayım. Sabah gittik bir yerde kahvaltı yaptık,kahvaltı boyunca hiç konuşmadı,ben artık konuşacak konu bulmaktan bir yerde saçmalamaya başladım.. çocuk oyun alanına geçti,eşim hemen telefonunu çıkardı öyle bakınıyor internete.. “ sohbetine doyum olmuyor” dedim. “Napıyım fatma nın dedikodusunu mu yapayım” dedi alaycı gülerek.. ben de konu olsun diye konuşiyorum fatma yı başka şeyler de konuşabilirsin dedim..
Tanımadığım biriyle bile sohbet edecek daha çok şey buluyorum.. bununla böyle..
En son olayda şu: çocuk elindeki şişeyi denize attı, tabiki çok üzüldüm ve güzelce izah ettim ama eşimin tepkisi çok düşmancaydı tabi. “Ben daha fazla duramam burda” dedi ve Apar topar kalkmak zorunda kaldık..
Bir aklım artık bu adamla program yapma diyor öte yandan çocuğum ailesini bir arada görmemesi daha büyük kötülük ona diyor..
Gerçek bir önerisi olan var mı?
Kesin gelir. Kozmetikde acayip indirimler var var mesela, rahat rahat şu zincir mağazaları dolaştıniz mı? Sonra şu odunun ağzından 2 çift laf almak için uğraşmak , onun büzüşük suratına bakmak yerine, rüzgarı yüzünüzde hissedip, denize bakarak çayınızı yudumlasaniz çok daha huzurlu eve dönerdiniz.Belki bu daha da iyi gelir,deneyeceğim:)
çocuğun zaten aileyi bu şekilde görmesi daha büyük kötülük.kaldı ki çocuklar hissediyor ortamın gerginliğini, ve 4 yaşında artık sorunun kendinden kaynaklandığını hissedecek.
Çocuğu adama bırak kendin gez hafta sonu bir gün.
Yeterince gerçek mi bilmem ama size iyi gelir bence. O da azıcık baba olduğunun farkına varsın, sprem bahşetmekle yetinilecek bişey değil babalık sıfatı
Merhabalar herkese,öncelikle kadınlar ğünümüz kutlu olsun..
Bir konuda fikrinizi almak isterim..
Eşim ben ve çocuğumuz(4 yaş) birlikte dışarda bir şeyler yaptığımızda eşim sürekli sinirli ve gergin oluyor. Çocuğun yaşının normal seyrinde yaptığı çocukluğuna verilecek tüm davranışları onu azarlayarak surat yaparak karşılıyor.. zatan yüzü hep asık zorla getirilmiş gibi ama gidelim çıkalım diyen de kendisi aslında..
Mesela bugünkü olayı anlatayım. Sabah gittik bir yerde kahvaltı yaptık,kahvaltı boyunca hiç konuşmadı,ben artık konuşacak konu bulmaktan bir yerde saçmalamaya başladım.. çocuk oyun alanına geçti,eşim hemen telefonunu çıkardı öyle bakınıyor internete.. “ sohbetine doyum olmuyor” dedim. “Napıyım fatma nın dedikodusunu mu yapayım” dedi alaycı gülerek.. ben de konu olsun diye konuşiyorum fatma yı başka şeyler de konuşabilirsin dedim..
Tanımadığım biriyle bile sohbet edecek daha çok şey buluyorum.. bununla böyle..
En son olayda şu: çocuk elindeki şişeyi denize attı, tabiki çok üzüldüm ve güzelce izah ettim ama eşimin tepkisi çok düşmancaydı tabi. “Ben daha fazla duramam burda” dedi ve Apar topar kalkmak zorunda kaldık..
Bir aklım artık bu adamla program yapma diyor öte yandan çocuğum ailesini bir arada görmemesi daha büyük kötülük ona diyor..
Gerçek bir önerisi olan var mı?
İnanın her konudan konuşmaya çalışıyorum.. monolog oluyor genelde.. bir süre sonra konu bulacağım diye ben de saçmalıyorum işte :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?