İlginç son gözleminiz bizde de var, neden öyle oluyor acabaBende disarida cocuklarla hic rahat edemiyorum
Iki cocugum var,onlarla yemege gidince agzimdan burnumdan geliyor,yedigimi anlamiyorum o yuzden eve soyluyoruz yemegi disaridan yiyeceksek.
Onun disinda ailece disari cikarsak bu park bahce oluyor,oyle avm gezmek, kapali oyun parklari vs esim icinde benim icinde eziyet.
Haftada bir cocuklu arkadaslarimi oturmaya cagiriyorum, zaten haftaici ikisi de kreste, evde sIkilmiyorlar yani.
Benim su dikkatimi cekti, ben ortadayken esim cocuklarla aktif iletisime gecme hevesinde degil,ben olmayinca ise cok guzel ilgileniyor
Yaranmak ne çirkin bir kelime. Biz buna orta yol bulmak diyoruz,Cocugun ne gunahi var ki suratsiz nevale olan esiniz ???
Bence esinizi evde birakip cocugu gezdirin niye bu herife yaranmaya bu kadar ugrasiyorsunuz ki?
Yani aklıma bu geldi :)Hahaha
Yaranmak ne çirkin bir kelime. Biz buna orta yol bulmak diyoruz,
Burda mutsuz bir kadın grubu var hele bir kaç üye var ki biri evliliğinder bahsetse de saldırsak diyen.. onları ciddiye almıyorum. Üzülüyorum sadece..Şu konu bile ‘boşan bence’ yi gördü çok şükür.
Birsuru tavsiye verilebilir ama boşanmak cok ağır değil mi bu konu icin? Bu kadar kolay kurulmuyor ki
Gercekten bosanmalik milyon tane konu var o ayrı tabiki ama bu konu onlara dahil degil bence
Zorla yapışmak mı??? Sizin litaratürünüz ne kadar çirkin,hayat size hep kötü kelimeler öğretmiş üzüldüm adınıza.. düzgün kelimeler bulamıyormuşsunuz bile.Başka kelime bulamadım ki
Çocuğunuz bebek olabilir ama salak değil. Tahammülsüz, sinirli bir baba olamamış bir adamın etkisi altında vakit geçiriyor çocuk yazık değil mi ona? Bir anne için evladının psikolojisinden daha önemli bir şey olmamalı. Çocuğa baba olmak istemeyen birine zorla yapışmakta gerçekten anlam göremiyorum
Valla gerekirse onu da konuşurum her türlü :))))))Yani aklıma bu geldi :)
Bugün biraz bahsettim,etkilendi ğibi oldu ama dediğim ğibi hep hatırlatmam gerekiyorBen bambaşka bişey önereceğim.
Bence bir gün çocuğu aile büyüğüne birakip, başbaşa çıkın.
Yalnız kalıp konusun, çocuğa böyle davranmayacagini anlatin.
Tepkisine göre bakarsınız ne yapacağınıza.
Ben kendi evliligim adina konusayim,ikimiz yanyanayken derdi benimle muhabbet etmek oluyor,zaten birbirimizi az gorebiliyoruz.Bende disarida cocuklarla hic rahat edemiyorum
Iki cocugum var,onlarla yemege gidince agzimdan burnumdan geliyor,yedigimi anlamiyorum o yuzden eve soyluyoruz yemegi disaridan yiyeceksek.
Onun disinda ailece disari cikarsak bu park bahce oluyor,oyle avm gezmek, kapali oyun parklari vs esim icinde benim icinde eziyet.
Haftada bir cocuklu arkadaslarimi oturmaya cagiriyorum, zaten haftaici ikisi de kreste, evde sIkilmiyorlar yani.
Benim su dikkatimi cekti, ben ortadayken esim cocuklarla aktif iletisime gecme hevesinde degil,ben olmayinca ise cok guzel ilgileniyor
Hahaha bizi gördümBenim eşimde diyalog ozurludur. Çevresiyle değil benimle. Az önce kafeden geldik mesela. O telefonda maç izledi sigara içti. Biz kızımla oyun oynadık. Yine haksızlık etmiyim diyaloga da hiç girmedik değil. Karar verdin mi ne sipariş edeceğiz dedi birde kalkarken ben hesabı kasada ödeyim geliyorum dedi
Hahaha bizi gördüm
Muhtemelen sabirsiz anne babayla büyüdü. Belki de elinde olmadan yapiyor. Cocuga gore etkinlikler yapin bence. Kahvalti sirasinda durmayabilir, avmde sıkılır.Dışarıyı cok önemsiyor.. israf edilecek peçeteler,yere dökülen su,çocuk bağırtısından rahatsız olan elalem onu depresyona sokmaya yetiyor.. konuşunca etkileniyor aksine davranmaya çalışıyor ama o anlık,kalıcı olamıyor
Eşinizi evde bırakıp çocukla çıkın ohhh missssMerhabalar herkese,öncelikle kadınlar ğünümüz kutlu olsun..
Bir konuda fikrinizi almak isterim..
Eşim ben ve çocuğumuz(4 yaş) birlikte dışarda bir şeyler yaptığımızda eşim sürekli sinirli ve gergin oluyor. Çocuğun yaşının normal seyrinde yaptığı çocukluğuna verilecek tüm davranışları onu azarlayarak surat yaparak karşılıyor.. zatan yüzü hep asık zorla getirilmiş gibi ama gidelim çıkalım diyen de kendisi aslında..
Mesela bugünkü olayı anlatayım. Sabah gittik bir yerde kahvaltı yaptık,kahvaltı boyunca hiç konuşmadı,ben artık konuşacak konu bulmaktan bir yerde saçmalamaya başladım.. çocuk oyun alanına geçti,eşim hemen telefonunu çıkardı öyle bakınıyor internete.. “ sohbetine doyum olmuyor” dedim. “Napıyım fatma nın dedikodusunu mu yapayım” dedi alaycı gülerek.. ben de konu olsun diye konuşiyorum fatma yı başka şeyler de konuşabilirsin dedim..
Tanımadığım biriyle bile sohbet edecek daha çok şey buluyorum.. bununla böyle..
En son olayda şu: çocuk elindeki şişeyi denize attı, tabiki çok üzüldüm ve güzelce izah ettim ama eşimin tepkisi çok düşmancaydı tabi. “Ben daha fazla duramam burda” dedi ve Apar topar kalkmak zorunda kaldık..
Bir aklım artık bu adamla program yapma diyor öte yandan çocuğum ailesini bir arada görmemesi daha büyük kötülük ona diyor..
Gerçek bir önerisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?