Onsuz mu dışarı çıksak?

Bende disarida cocuklarla hic rahat edemiyorum🙊
Iki cocugum var,onlarla yemege gidince agzimdan burnumdan geliyor,yedigimi anlamiyorum o yuzden eve soyluyoruz yemegi disaridan yiyeceksek.
Onun disinda ailece disari cikarsak bu park bahce oluyor,oyle avm gezmek, kapali oyun parklari vs esim icinde benim icinde eziyet.
Haftada bir cocuklu arkadaslarimi oturmaya cagiriyorum, zaten haftaici ikisi de kreste, evde sIkilmiyorlar yani.
Benim su dikkatimi cekti, ben ortadayken esim cocuklarla aktif iletisime gecme hevesinde degil,ben olmayinca ise cok guzel ilgileniyor 🤦🏻‍♀️
İlginç son gözleminiz bizde de var, neden öyle oluyor acaba

Cocugun ne gunahi var ki suratsiz nevale olan esiniz ???

Bence esinizi evde birakip cocugu gezdirin niye bu herife yaranmaya bu kadar ugrasiyorsunuz ki?
Yaranmak ne çirkin bir kelime. Biz buna orta yol bulmak diyoruz,

Çocuğunuz oyun alanına geçtikten sonra da sizle konuşmamış ki. Çocuksuz çıksanız da farketmez. Çocuğunuza yaklaşımı da çok kötü. Aile olmaktan mutlu değil sanırım.

Şu konu bile ‘boşan bence’ yi gördü çok şükür.
Birsuru tavsiye verilebilir ama boşanmak cok ağır değil mi bu konu icin? Bu kadar kolay kurulmuyor ki 🤷‍♀️
Gercekten bosanmalik milyon tane konu var o ayrı tabiki ama bu konu onlara dahil degil bence

Ben bambaşka bişey önereceğim.
Bence bir gün çocuğu aile büyüğüne birakip, başbaşa çıkın.
Yalnız kalıp konusun, çocuğa böyle davranmayacagini anlatin.

Tepkisine göre bakarsınız ne yapacağınıza.

Yaranmak ne çirkin bir kelime. Biz buna orta yol bulmak diyoruz,

Başka kelime bulamadım ki

Çocuğunuz bebek olabilir ama salak değil. Tahammülsüz, sinirli bir baba olamamış bir adamın etkisi altında vakit geçiriyor çocuk yazık değil mi ona? Bir anne için evladının psikolojisinden daha önemli bir şey olmamalı. Çocuğa baba olmak istemeyen birine zorla yapışmakta gerçekten anlam göremiyorum

Şu konu bile ‘boşan bence’ yi gördü çok şükür.
Birsuru tavsiye verilebilir ama boşanmak cok ağır değil mi bu konu icin? Bu kadar kolay kurulmuyor ki 🤷‍♀️
Gercekten bosanmalik milyon tane konu var o ayrı tabiki ama bu konu onlara dahil degil bence
Burda mutsuz bir kadın grubu var hele bir kaç üye var ki biri evliliğinder bahsetse de saldırsak diyen.. onları ciddiye almıyorum. Üzülüyorum sadece..

Başka kelime bulamadım ki

Çocuğunuz bebek olabilir ama salak değil. Tahammülsüz, sinirli bir baba olamamış bir adamın etkisi altında vakit geçiriyor çocuk yazık değil mi ona? Bir anne için evladının psikolojisinden daha önemli bir şey olmamalı. Çocuğa baba olmak istemeyen birine zorla yapışmakta gerçekten anlam göremiyorum
Zorla yapışmak mı??? Sizin litaratürünüz ne kadar çirkin,hayat size hep kötü kelimeler öğretmiş üzüldüm adınıza.. düzgün kelimeler bulamıyormuşsunuz bile.

Ben bambaşka bişey önereceğim.
Bence bir gün çocuğu aile büyüğüne birakip, başbaşa çıkın.
Yalnız kalıp konusun, çocuğa böyle davranmayacagini anlatin.

Tepkisine göre bakarsınız ne yapacağınıza.
Bugün biraz bahsettim,etkilendi ğibi oldu ama dediğim ğibi hep hatırlatmam gerekiyor

Benim eşimde diyalog ozurludur. Çevresiyle değil benimle. Az önce kafeden geldik mesela. O telefonda maç izledi sigara içti. Biz kızımla oyun oynadık. Yine haksızlık etmiyim diyaloga da hiç girmedik değil. Karar verdin mi ne sipariş edeceğiz dedi birde kalkarken ben hesabı kasada ödeyim geliyorum dedi 🤦‍♀️

Bende disarida cocuklarla hic rahat edemiyorum🙊
Iki cocugum var,onlarla yemege gidince agzimdan burnumdan geliyor,yedigimi anlamiyorum o yuzden eve soyluyoruz yemegi disaridan yiyeceksek.
Onun disinda ailece disari cikarsak bu park bahce oluyor,oyle avm gezmek, kapali oyun parklari vs esim icinde benim icinde eziyet.
Haftada bir cocuklu arkadaslarimi oturmaya cagiriyorum, zaten haftaici ikisi de kreste, evde sIkilmiyorlar yani.
Benim su dikkatimi cekti, ben ortadayken esim cocuklarla aktif iletisime gecme hevesinde degil,ben olmayinca ise cok guzel ilgileniyor 🤦🏻‍♀️
Ben kendi evliligim adina konusayim,ikimiz yanyanayken derdi benimle muhabbet etmek oluyor,zaten birbirimizi az gorebiliyoruz.
Ben ortadan kaybolunca hatta tuvalete dahi gitsem o arada kizimi omzuna almis ya da oglumla guresiyor oluyor. 🤗
Zaten cocuklar babalarini gorunce ciglik cigliga,bizdeki adrenalin seviyesini dusuren unsur benim🙊
Ama hep beraber disari ciksak bana daral geliyor, oyle park bahce disinda benim icin cocuklu gezmek eziyet..
Donusumlu olarak cocuklarimi teker teker goturuyorum tek basima oyle kapali mekanlara.
Bi gun anne kiz gunu, bigun anne ogul gunu gibi..

Benim eşimde diyalog ozurludur. Çevresiyle değil benimle. Az önce kafeden geldik mesela. O telefonda maç izledi sigara içti. Biz kızımla oyun oynadık. Yine haksızlık etmiyim diyaloga da hiç girmedik değil. Karar verdin mi ne sipariş edeceğiz dedi birde kalkarken ben hesabı kasada ödeyim geliyorum dedi 🤦‍♀️
Hahaha bizi gördüm

Hahaha bizi gördüm

Korona dan girin avusturalya yanginlarindan cikin..biz iki gundur birbirimizin icini sisirdik mesela..
Benim deneyimim erkekler boyle gundem ve nolacak bu dunyanin hali temalarini konusmaktan cok hoslaniyor.
Birde ortak dizi izleyin onu degerlendirin beraber,netflix de bir suru var.

Dışarıyı cok önemsiyor.. israf edilecek peçeteler,yere dökülen su,çocuk bağırtısından rahatsız olan elalem onu depresyona sokmaya yetiyor.. konuşunca etkileniyor aksine davranmaya çalışıyor ama o anlık,kalıcı olamıyor
Muhtemelen sabirsiz anne babayla büyüdü. Belki de elinde olmadan yapiyor. Cocuga gore etkinlikler yapin bence. Kahvalti sirasinda durmayabilir, avmde sıkılır.

Kocan mutsuz demektir. Müsait bir zamanda başbaşayken sor, nedir bu sınırının altında yatan öğrenmeye çalış.

Merhabalar herkese,öncelikle kadınlar ğünümüz kutlu olsun..
Bir konuda fikrinizi almak isterim..
Eşim ben ve çocuğumuz(4 yaş) birlikte dışarda bir şeyler yaptığımızda eşim sürekli sinirli ve gergin oluyor. Çocuğun yaşının normal seyrinde yaptığı çocukluğuna verilecek tüm davranışları onu azarlayarak surat yaparak karşılıyor.. zatan yüzü hep asık zorla getirilmiş gibi ama gidelim çıkalım diyen de kendisi aslında..
Mesela bugünkü olayı anlatayım. Sabah gittik bir yerde kahvaltı yaptık,kahvaltı boyunca hiç konuşmadı,ben artık konuşacak konu bulmaktan bir yerde saçmalamaya başladım.. çocuk oyun alanına geçti,eşim hemen telefonunu çıkardı öyle bakınıyor internete.. “ sohbetine doyum olmuyor” dedim. “Napıyım fatma nın dedikodusunu mu yapayım” dedi alaycı gülerek.. ben de konu olsun diye konuşiyorum fatma yı başka şeyler de konuşabilirsin dedim..
Tanımadığım biriyle bile sohbet edecek daha çok şey buluyorum.. bununla böyle..
En son olayda şu: çocuk elindeki şişeyi denize attı, tabiki çok üzüldüm ve güzelce izah ettim ama eşimin tepkisi çok düşmancaydı tabi. “Ben daha fazla duramam burda” dedi ve Apar topar kalkmak zorunda kaldık..
Bir aklım artık bu adamla program yapma diyor öte yandan çocuğum ailesini bir arada görmemesi daha büyük kötülük ona diyor..
Gerçek bir önerisi olan var mı?
Eşinizi evde bırakıp çocukla çıkın ohhh missss
Sizi geren fazlalıktan kurtulmuş olursunuz

Esinizle sohbet etmeye çalıştınız ama baktınız oralı olmuyor ,muhabbeti zorlamayın ,illa biseylerden konuşacagim diye saçma sapan konuşursanız daha çok itersiniz sohbetten,sessizlesip beklemek lazım ,isterse 1 saat oynasın telefonda siz de ilgilenin telefonla,çocuğunuzla ilgilenin ama lütfen karsidakine ne olur sohbet edelim havası vermemeye çalışın,çünkü bu sizi degersizlesir, bırakın o ugrassin.Trip bile atmayın ki dönsün kendi düşünsün ne oluyor diye ,inan ki paşa paşa konusacak şey arıyorlar

Ben de çocukları sevmiyorum bu konuda. Ağlayıp bağıranları özellikle. Toplu alanlarla bile tahammül edemiyorum. Lakin ben yabancıyım. Kendi yeğenim olunca kalben bakıyorum. Asla rahatsız olmuyorum. Bence eşinizin başka sorunları var. İstemeyerek mi gebe kaldınız?

Back
X