- Konu Sahibi Elif_ylmz11
-
Koşarak uzaklaşın bence. Kendi kafasında kurduğu şeyleri size kibarca sorması bile çok tuhaf ve kırıcı olacakken bunu yapmayıp direk suçluyorsa bugün kafasında buna inanır yarında başka bir şeye.Birkaç defadır izliyorum hareketlerinden onu anlıyorum diyor . Saçlarınla oynayıp kur yapıyorsun bakıyorsun oysa aklımın ucundan bile asla geçmedi nasıl bişeyin içindeyim bilmiyorum
inşallah adam swinger a zemin hazırlamıyordur. zira ya sapık ya ruh hastasıKızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz
E yok artık. Eşinizin tedavi görmesi gerekli, bunlar normal değil. Hani ne bileyim aldatma sonrası affetme durumlarında bu tarz hareketler olabilir ama hiçbir şey yokken bu denli iğrenç ithamlar asla normal değil. Konuşmaya kalkarsanız sizi suçlayıp muhtemelen kavga çıkaracaktır. Allah yardımcınız olsun ama önce bir şekilde bu durumu kabullenip tedavi görmesi gerekli... Tedaviyi kabul etmezse de boşanma dışında bir çözümünüz yok.O tarz güven sarsıcı hiçbirşey olmadı, aramızda şimdiye kadar öyle bir muhabbet asla geçmedi. Bir iki defa çalıştığım okul ters diye merkeze gelmek için bi arkadaşın aracına binmiştim. Güven sarsıcı olayı bu sürekli söylediği
Linçlenmeye geldimeşinizin arkadaşı size gerçekten farklı gözle bakmaya başlamış ve sizin istemsiz hareketinizi de eşiniz karşılıklı bir olay sanmış olamaz mı? İlla eşin aldatması mı gerekiyor bunu söylemesi için? İyi bir gözlemcidir eşi belki.
Ben fazla gözlemlerim insanları. Bir toplulukta konuşmaktan daha çok kişileri dinler ve hareketleri izlerim. Eğer biri ağıma takıldıysa bazen ufak mimiklerden birine karşına ilgisinin olduğunu anlayabiliyorum.
Diğer bir ihtimal de eşiniz sizi boğma modunu aktive etmiş. Geçmiş olsun.
Eşiniz arkadaşının karakterini biliyorsa o zaman eve niye davet ediyor? Hadi davet etti diyelim size niye iftira atıyor, hadi iftirasını sineye çektiniz diyelim, açıklamanıza neden inanmıyor?Söylediği şey şu, o çocuğun nasıl pis biri olduğunu biliyorum yarım saat gözlerini dilemeden durup sana baktı sende ona karşılık verdin. Ben bakmışsam da fark etmeden bakmışımdır o niyetle bakmadım ne alaka dedim de gözümle gördüm diyor
E ne olacak şimdi yani, çöpe mi gidecek o kadar embriyo?Zaten kafamı kurcalayan bir durumdu, bu olaydan sonra olmaması gerektiğini düşünüyorum. Eninde sonunda yine aynı yere gelecez
Konunuzdaki bu gelişmeyi bilmiyordum, umarım her şey daha da çirkinleşmeden bir an önce boşanabilirsiniz.İstersen konuma bak bi .
Böyle böyle başladı benim hikayem oralı olmadım ciddiye almadım şu an yüzde yüz babası olduğu çocuğun kendısınden olmadığını iddia ediyor.
Bu adamı boşa . Karısının yüzüne bunu diyen adam müsvettesinden bir b…k olmaz
Yok konu sahibi demiş uzun süredir boşanmak istiyor ama ben bağımlıyım diye. Muhtemelen böyle şeyler öne sürüp yıldırma politikası izliyor boşanabilmek için konu kıskançlık değil yani2 seçenek var.
1. Bir insan bir konuda yargıda bulunuyorsa, aynı şey onda da vardır. Onda bu niyet olmasa sizinkini görmezdi.
2. Özgüveni yerlerde. Sizi kendine layık göremediği ve kaybetme korkusuyla düşünüyor.
Ne çirkin insanlarla aynı havayı soluyoruz yaa yazık o çocuğun yüzüne bidaha nasıl bakcakİstersen konuma bak bi .
Böyle böyle başladı benim hikayem oralı olmadım ciddiye almadım şu an yüzde yüz babası olduğu çocuğun kendısınden olmadığını iddia ediyor.
Bu adamı boşa . Karısının yüzüne bunu diyen adam müsvettesinden bir b…k olmaz
Teşekkür ederim bşr an önce bu insan diyemeyeceğim ahlaksız yaratıktan kurtulmayı diliyorum . Zaten artık onu ne eş olarak ne yıl arkadaşı yani hiçbirşey olarak göremiyorumKonunuzdaki bu gelişmeyi bilmiyordum, umarım her şey daha da çirkinleşmeden bir an önce boşanabilirsiniz.
Aynı evi paylaştığınız insanın ahlakla ilgili her imasını ciddiye almak gerekiyor aslında, sokaktaki herhangi bir insanın, arkadaş zannettiğiniz birinin imalarını önemsemeyip güler geçersiniz lakin insanın anne babası, kardeşleri veya aynı yastığa baş koyduğu kişi dil uzatıyorsa işte o noktada haddini bildirmek lazım.
Bugün arkadaşıyla bakıştığınızı aldattığınızı ima eden yarın maalesef çocuk kimden der, ne kadar ayıp, ne kadar çirkin.
Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz
esının arkadasları akrabalarıyla tumden bagını kes. evıne gelmek ıstedıklerınde reddet . esın getırırse agırlasın sen cık gıt evden :))) boylece bakısamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?