Onu aldattığımı ima eden eş

Kalabalık bir arkadaş buluşmasında, garsondan çay isterken ellerimle kahkülümü kıvırarak sipariş verdiğim için eski eşim eve dönüş yolunda bana bağırmıştı. Halbuki hiç farkında da değildim. Saçlarımı çok seviyorum ve hala da oynarım saçlarımla .

Neyse aldatıldım ve öğrendikten sonra 1.5 Ay içinde boşandım. 12 senelik ilişkimdi . Hayatimi kafese tıkmış bunca zaman. Özgür kalınca Anladim bazı şeyleri.

Değmez yani.

Birkaç defadır izliyorum hareketlerinden onu anlıyorum diyor . Saçlarınla oynayıp kur yapıyorsun bakıyorsun oysa aklımın ucundan bile asla geçmedi nasıl bişeyin içindeyim bilmiyorum
Koşarak uzaklaşın bence. Kendi kafasında kurduğu şeyleri size kibarca sorması bile çok tuhaf ve kırıcı olacakken bunu yapmayıp direk suçluyorsa bugün kafasında buna inanır yarında başka bir şeye.

partnerine böyle yakıştırmalar yapan tipler genelde kendileri gözü dışarda, başkasının karısına kızına sarkan tipler olur. o yüzden kocam bana böyle bir yakıştırma yapsa direk onun arkadaş grubundaki başka bir kadını kestiğini düşünürüm. bu konuda güven duymayacağınız kişilere nasıl arkadaşım diyebiliyor ve sık sık eşli ortamda görüşebiliyorsunuz ben de onu anlamıyorum. ayrıca adamın pis biir olmasından kastı çapkın olması mı? çapkın olmak başka, arkadaşının karısına sulanmak başka. bu hikayede pis fikirli olan eşiniz yüzde doksan dokuz. ne tepki vereyim diye sormanız da çok abes zira o tepkiyi ilk anda veremediyseniz şimdi anca eşinizden özür dilersiniz.

inşallah adam swinger a zemin hazırlamıyordur. zira ya sapık ya ruh hastası

E yok artık. Eşinizin tedavi görmesi gerekli, bunlar normal değil. Hani ne bileyim aldatma sonrası affetme durumlarında bu tarz hareketler olabilir ama hiçbir şey yokken bu denli iğrenç ithamlar asla normal değil. Konuşmaya kalkarsanız sizi suçlayıp muhtemelen kavga çıkaracaktır. Allah yardımcınız olsun ama önce bir şekilde bu durumu kabullenip tedavi görmesi gerekli... Tedaviyi kabul etmezse de boşanma dışında bir çözümünüz yok.

Olamaz, olmamalı çünkü insan arkadaşının da eşinin de zihniyetini bilir, arkadaş pis düşünceliyse öyle biriyle arkadaş kalınmaz eve davet edilmez, arkadaşın karakterini bile bile davet ettiyse, adamın pis bakışları için kadına iftira atılmaz.

Eğer bir insan eve davet edilen birine eşinin karşılık verebileceğini düşünüyorsa o onun ahlaksızlığıdır, pis bir arkadaşın bakışları için kadının namusundan şüphe duyulmaz.

Eşiniz arkadaşının karakterini biliyorsa o zaman eve niye davet ediyor? Hadi davet etti diyelim size niye iftira atıyor, hadi iftirasını sineye çektiniz diyelim, açıklamanıza neden inanmıyor?
Üstüne basa basa yazıyorum ki anlayın diye, umarım anlarsınız özür dilerim ama pis bir arkadaşa sahip eşiniz de en az arkadaşı kadar pis, kendini bilen hiçbir erkek kötü zihniyetli arkadaşlar edinmez onları evde ağırlamaz, hepsini geçtim eşine böyle bir iftira atmaz.

Madem kıskançlık var ki aldatmalar bir sürü oluyor görüyoruz erkekler başka odada kadinlar başka odada görusun böylece bu tip şeylerin önüne geçilir ..
Gerçi aldatan her türlü aldatır ama en azından iftira ile uğraşmazsiniz

Konunuzdaki bu gelişmeyi bilmiyordum, umarım her şey daha da çirkinleşmeden bir an önce boşanabilirsiniz.

Aynı evi paylaştığınız insanın ahlakla ilgili her imasını ciddiye almak gerekiyor aslında, sokaktaki herhangi bir insanın, arkadaş zannettiğiniz birinin imalarını önemsemeyip güler geçersiniz lakin insanın anne babası, kardeşleri veya aynı yastığa baş koyduğu kişi dil uzatıyorsa işte o noktada haddini bildirmek lazım.

Bugün arkadaşıyla bakıştığınızı aldattığınızı ima eden yarın maalesef çocuk kimden der, ne kadar ayıp, ne kadar çirkin.

Yok konu sahibi demiş uzun süredir boşanmak istiyor ama ben bağımlıyım diye. Muhtemelen böyle şeyler öne sürüp yıldırma politikası izliyor boşanabilmek için konu kıskançlık değil yani

Ne çirkin insanlarla aynı havayı soluyoruz yaa yazık o çocuğun yüzüne bidaha nasıl bakcak
Çok üzüldüm
Bizde eşimle şuan ayrıyız bana hala arada whatsapp durumlarımda bişiy paylaştığımda umarım benden sonra bulduğun değerini bilir falan yazıyor ruh hastası insanlar bunlar

Teşekkür ederim bşr an önce bu insan diyemeyeceğim ahlaksız yaratıktan kurtulmayı diliyorum . Zaten artık onu ne eş olarak ne yıl arkadaşı yani hiçbirşey olarak göremiyorum
Tiksiniyorum
Çocuğum içinde bitmesi en doğrusu

Sıkıntılı bir eş

Bu şüpheci tavrı eğer ilk kez değilse (bence bu tarz bi yakıştırma yada sorun haline gelmiş başka bişey vardır. ) malesef devamı da gelecek ve daha ileri seviyede olacaktır. Bu işler böyle ilerliyor.
Lütfen bağımlı olacağınız başka şeyler bulun kendinize. Daha güzel şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…