Onu aldattığımı ima eden eş

Nasıl ima etti ?
Bu ima etmek değil,açıkça söylemiş zaten.
Ayrıca bunun tepkisi anlık verilir.
Yani kadınlık gururu bır yerde,Güven meselesi.kocan seni en yakın arkadaşıyla kesismekle suçlayacak ve sen ne yapayım diyerek buraya mı geleceksin ?
Ben olsam çok sinirlendim.Kocam açıkça ahlaksız demis bana..Özür dilemesi gereken o iken sen neden endişe içerisindesin ?
Gelip buradan akıl alacak kadar planlı ve programlı olman şaşırttı beni.
Tuhaf
Mesele de burda başlıyor, dediğiniz gibi bu tip tepkiler anlık verilir o kadar zaman böyle birşey düşünüyorsa söylemesi gerekirdi. Dün güle oynaya eve geldi beni öptü ki arkaşlarla da görüşürken hiç tavır şu bu olmadı. Bir anda böyle şeyler söylemeye başladı

Ciddi ciddi boşanın diyorum,ya bir haltlar karıştırıyor,ya da psikolojik sorunları var.Herşey beklenir bu adamdan.

Ne yapacağımı bilmiyorum açıkçası
Nasıl bilmiyorsunuz bende bunu anlamıyorum yaa 🤷‍♀️öğretmenim diyorsunuz belli bir eğitiminiz bir mesleğiniz var, birine muhtaç değilsiniz.

Ha böyle derken koşarak boşan diyemem herkesin evlilik dinamiği kendine ama adam size aile dostumuza kur yaptın diyor, yetmiyor adama artık görüşmeyelim diye mesaj atıyor, böyle iğrenç bir durumun ortasında siz de kuzu kuzu ben ne yaptım ki diye düşünüp kendinizi sorguluyorsunuz ya pes🤦‍♀️

Nasıl böyle bir iftira sonrası sakin kalıp adamı bunu dediğine pişman etmeden durabiliyorsunuz ki 😳

Son düzenleme:
Mesele de burda başlıyor, dediğiniz gibi bu tip tepkiler anlık verilir o kadar zaman böyle birşey düşünüyorsa söylemesi gerekirdi. Dün güle oynaya eve geldi beni öptü ki arkaşlarla da görüşürken hiç tavır şu bu olmadı. Bir anda böyle şeyler söylemeye başladı
Ciddi söylüyorum sanrıları olabilir
Bir gün de kalkar sen ekmeği neden öyle adam doğruyor gibi doğruyorsun yoksa beni mi öldürmek istiyorsun diyebilir
Aha sonra ayıklayın pirincin taşını

Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz 😵‍💫
Eşiniz birinden etkileniyor size çamur atarak kendini gizliyor şu an buna kalıbımı basarım

Normal bir kadın o an tepkisini verirdi zaten. Ne yapacağımı düşüneceğim durumu değil
Şöyle bir durumda var, benim onu aldattığmı düşünecek ama hiçbişey yapmadan söylemeden beni hayatında tutmaya devam edecek. Ben böyle birşeyden emin olsam asla o insanla devam etmem . Eşim de devam etmez eminim. O anda kıyamet kopar. Benim aklıma takılan neden normal sakin sakin eve gelip beni öpüp koklayıp sonra Böyle birşey uyduruyor

Eşiniz birinden etkileniyor size çamur atarak kendini gizliyor şu an buna kalıbımı basarım
Eşiniz arkadaşının eşine birseyler hissetti, başka birşeyler oldu da, görüşmeme sebebini size baglamadıysa bende birşey bilmiyorum.
Ben bir adım daha ileriye gideyim sizin düşüncenizden. Eşi ayrılmak istiyor ve şu anda hukuki zemini hazırlıyor.
Yokkkk artıkkkk
ŞEytanın aklına gelmez🤣🤣🤣🤣

Yokkkk artıkkkk
ŞEytanın aklına gelmez🤣🤣🤣🤣
Nickimle uyumlu bir insanım demek ki 🤣🤣🤣 şaka bir yana benim aklıma ilk gelen bu olur kişi kendinden bilir işi yoksa durduk yere olmayan şeyden bana niye saldırsın kendi bir halt yaptı ki benden de şüpheleniyor demek ki derim

Kızlar merhaba . İçimi kemiren çok kötü bir durumun içindeyim. Şöyle başlayayım, eşimin arkadaşlarıyla sık görüşürüz onlar bize biz onlara eşleriyle de iyi anlaşırız. Dün eşim aniden arkadaşıyla bakıştığımı onun bana benim ona baktığımı ima etti. Yok saçlarımla oynuyormuşum çocuk durup beni izliyormuş bende onu. Asla öyle birşey yok aklımın ucundan bile geçmedi. Çok kötüyüm bu durumda ne yapmam gerek bi akıl verseniz 😵‍💫
Eşiniz her goz goze geldigi kiza kur yapmiş ya da ondan hoşlandigini sanmiş galiba. Başka açiklamasi olamaz

Nickimle uyumlu bir insanım demek ki 🤣🤣🤣 şaka bir yana benim aklıma ilk gelen bu olur kişi kendinden bilir işi yoksa durduk yere olmayan şeyden bana niye saldırsın kendi bir halt yaptı ki benden de şüpheleniyor demek ki derim

Umarım öyle değildir
Çok kötü biriyle evlidir demek oluyor bu

O arkadaşı ile kimbilir ne muhabbetler yapıyorlar ki aklına böyle sapıkça düşünceler geliyor. Sizden önce arkadaşı ve kendi ile ilgili güvensizliği var. Konu siz değilsiniz.

Şöyle bir durumda var, benim onu aldattığmı düşünecek ama hiçbişey yapmadan söylemeden beni hayatında tutmaya devam edecek. Ben böyle birşeyden emin olsam asla o insanla devam etmem . Eşim de devam etmez eminim. O anda kıyamet kopar. Benim aklıma takılan neden normal sakin sakin eve gelip beni öpüp koklayıp sonra Böyle birşey uyduruyor
Önceden nasıldı evliliğiniz? Hiç anormal bir şeyler hissettiniz mi? Bana yol yapıyor gibi geldi

Bende öyle düşündüm en başta demek kendi de yapıyor ki bende bişeyler bulmaya çalışıyor diye, ama o karaktere sahip bi insan da değil ne bileyim insan sonuçta olur mu oda olur
O karaktere sahip bi insan değil mi? O sizin "o" karaktere sahip olduğunuzu gayet kolay düşünmüş oysa ki.

Evet
Önceden nasıldı evliliğiniz? Hiç anormal bir şeyler hissettiniz mi? Bana yol yapıyor gibi geldi
ya evliliğimiz şöyle , her fırsatta seni boşarım boşanalım diyen biri. Kavgalarda ağzından asla eksik olmaz bu laf. Ben kabul ediyorum bağımlı bir kişiliğe sahibim boşanma cesaretimi toplayamıyırum bir türlü ve nefret ediyorum kendimden.

esının arkadasları akrabalarıyla tumden bagını kes. evıne gelmek ıstedıklerınde reddet . esın getırırse agırlasın sen cık gıt evden :))) boylece bakısamazsınız

Back
X