"meraba kızlar. benim bi derdim var aslında tam olarak dert değil ama bilemiyorum işte kafam karışık biraz. bi ilişkim var 7 aydır sürüyor. başlarda herşey çok güzeldi. her mesaj atışında heycanlanıyordum, her hareketi beni çok etkiliyordu ama şimdi sanki birkaç aydır ona olan hislerim değişti. o ilişkinin ilk günlerindeki gibi davranıyor bana hala. çok üzerime düşüyor, çok sevdiğini her an her saniye belli ediyor.. bazen çok boğulduğumu hissediyorum bir de aylar geçtikçe aslında çok uyumlu olmadığımızı farkediyorum neredeyse her durumda. bir iki kez ayrılık kararı aldık, ama olmadı. çok üzülüyor diye geri döndüm. lys sınavına hazırlanıyor ve ona artık onu sevmediğimi söylersem çok kötü etkilenecek benim yüzümden sınavının kötü geçmesini istemiyorum. sizce sınavına kadar bekleyip sonra ondan ayrılmak doğru bir karar mı olur...
Asıl istemeyerek yapmacık olarak ilişkiye devam ettiğin için vicdan azabı duymalısın.
Bir öneriniz varsa duymak isterim o halde... :99:
Sınav sonrasını beklemeden ayrılmak. Kimse kendisine yapmacık olarak davranılmasını istemez.
Bu benim de tercih etmediğim birşey elbette, elimden geldiğince de normal davranıyorum ona...
Sınav sonrasını beklememek açıkçası pek mantıklı bir iş gibi görümüyor gözüme.
Mutsuz da olsam bekleyeceğim..
canım çok olgunsun bi kere tebrik ediyorum seni,
bir arkadaşımın sevgilisi sınavdan 1 gün önce ayrıldı
kız össde kazanamadı bi kez daha hazırlandı eminim iyi anmıyordur onu.
şurda az bişey kalmış, bence sınavı bahane edin.
derslerine çalış sonra bol bol görüşürüz fln dersiniz
her saatin önemli sınavına kadar pek görüşmeyelim fln diyin
çok ısrar ederse de yarım saat 1 saat görüşün çok samimi olmayın arkadaş gibi muhabbet edin, bir an önce kalkıp derse oturmasını sağlayın.
sınavdan sonra da onu arkadaş gibi gördüğünüzü, onu artık arkadaş olarak sevdiğinizi, sevgili olmaya devam etmek istemediğinizi ama arkadaş olarak hayatınızda yer almasını istediğinizi, bunu sınavdan sonraya özellikle bıraktığınızı, üstelik (inş sınavı da iyi geçer) önünde üniversiite hayatına taze başlangıç yapmanın daha iyi olacağını fln güzel bir dille söylerseniz, üzülmektense sizi takdir edicektir bence. ki etmeli de. ben de ettim.. :)
Artık çok az mesajlaşıyoruz.
Bir ayı geçkin bir süredir de buluşmadık hiç, 5 dakikalık bir görüşme dışında...
Peki ne yaparak uzak kalabilirim ondan o süreye kadar...
Buluşmaları ne diyerek erteleyebilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?