Onu artık sevmiyorum

destiina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
25
0
36
İstanbul
Merhaba kızlar.
Birkaç gün önce alttaki konuyu açtım belki hatırlarsınız.

" "

Sorunum şu...
Artık daha fazla dayanamıyorum.
Hiçbir şey hissetmiyorum ona karşı eminim.
Haftaya buluşmak istiyor.
Ama ben kesinlikle istemiyorum... Hiçbir şey hissetmediğim birini nasıl öpüp, nasıl ona sarılacağım.
İkilemde kaldım.
Biran önce bitirmek istiyorum artık.
Attığı mesajları oflaya poflaya okuyup cevaplıyorum.
Çok soğudum çoooook...
Şimdi bitirirsem de vicdan azabı duyacağım eğer sınav çalışmalarını etkilerse diye...
Sizce kendi mi mi düşünmeliyim önce, yoksa onu mu...

Son düzenleyen: Moderatör:
canım ben kesinlikle sınavından sonra söyle derim bende kpss ye hazırlanırken sevgilim ayrılmıştı benden alt üst olmuştum ağlayarak girdiğimi biliyorum o sınava .. ve 70 almıştım hiç birşekilde hazırrlanamadım beni çok sarsmıştı açıkcası...

Artık çok az mesajlaşıyoruz.
Bir ayı geçkin bir süredir de buluşmadık hiç, 5 dakikalık bir görüşme dışında...
Ama yok özlemiyorum ben onu.
Aklıma gelmiyor bile.
Her sözü her cümlesi batıyor bana, rahatsızlık veriyor.
Hep yapış yapış, hep aynı konular...
Yeteeeer diyesim geliyor, fenalık basıyor...
Sınav zamanına kadar dayanmak istiyorum.

Asıl istemeyerek yapmacık olarak ilişkiye devam ettiğin için vicdan azabı duymalısın.

Bence de sınavın geçmesini bekleyin hem şurda ne kaldı ki.
Alt tarafı 1.5 ay var su gibi akar geçer.
Şimdi ayrılırsanız bir ömür size ah eder ki haklı da.

buluşmayın bahane bulun bundan kolay ne var. şunun şurasında sınava ne kaldı ki. tabiki sevmediğiniz halde hala onunla olmak onu boşyere oyalayıp umut vermek çok gaddarca ve yanlış ama şuan onu hayatı, geleceği bu durumdan daha önemli biraz daha dişinizi sıkıp sınavı bekleyin derim. ona iyilik yapmış olun. şimdilik düşünmemeye çalışın, hareketleri batıyorsa çok ilgilenmeyin mesaj atmayın attığı zmanlarda sınava çalış hadi oyalamak istemiyorum seni diye geçiştirin

bilemedim ki bilmemkin doğurdu beklenmiyodu acilen hastaneye gitmemiz lazım :s ya da bilmemnerden çat kapı akrabalarımız geldi gibi ama bu kadar ileri gitmek istemiyorsanız da ya buluşup zamanını çalmak istemiyorum bu sınav çok önemli zamanını sınava ayırman daha iyi kendimi suçlu hissediyorum seni engelliyomuş gibi falan deyin

cnm sevmiyo olabilir çok normal sonuçta sevmek bi insanla çıkıyorsun diye sevmek aşık olmak zorunda değilsin başlarsın baktın olmuyo durumu iza edersin anllayyış gösterir umarım madem vicdan azabı çekerim diyorsun sınavına kadar katlan sınavından sonra durumu iza edersin analyış gösterir umarım anlar seni çünkü sevmeyerek çıkmak daha kötü ona yazık sen devam erttikçe o dahada umutlanacak en iyisi sınavdan sonra bitir

Sınav sonrasını beklemeden ayrılmak. Kimse kendisine yapmacık olarak davranılmasını istemez.

Bu benim de tercih etmediğim birşey elbette, elimden geldiğince de normal davranıyorum ona...
Sınav sonrasını beklememek açıkçası pek mantıklı bir iş gibi görümüyor gözüme.
Mutsuz da olsam bekleyeceğim..

Peki . . .

canım çok olgunsun bi kere tebrik ediyorum seni,
bir arkadaşımın sevgilisi sınavdan 1 gün önce ayrıldı
kız össde kazanamadı bi kez daha hazırlandı eminim iyi anmıyordur onu.
şurda az bişey kalmış, bence sınavı bahane edin.
derslerine çalış sonra bol bol görüşürüz fln dersiniz
her saatin önemli sınavına kadar pek görüşmeyelim fln diyin
çok ısrar ederse de yarım saat 1 saat görüşün çok samimi olmayın arkadaş gibi muhabbet edin, bir an önce kalkıp derse oturmasını sağlayın.
sınavdan sonra da onu arkadaş gibi gördüğünüzü, onu artık arkadaş olarak sevdiğinizi, sevgili olmaya devam etmek istemediğinizi ama arkadaş olarak hayatınızda yer almasını istediğinizi, bunu sınavdan sonraya özellikle bıraktığınızı, üstelik (inş sınavı da iyi geçer) önünde üniversiite hayatına taze başlangıç yapmanın daha iyi olacağını fln güzel bir dille söylerseniz, üzülmektense sizi takdir edicektir bence. ki etmeli de. ben de ettim.. :)

çok teşekkür ederim. :)

Artık çok az mesajlaşıyoruz.
Bir ayı geçkin bir süredir de buluşmadık hiç, 5 dakikalık bir görüşme dışında...

Zaten sık mesajlaşmıyormuşsunuz... Bir aydan fazladır da görüşmüyormuşsunuz...

Peki ne yaparak uzak kalabilirim ondan o süreye kadar...
Buluşmaları ne diyerek erteleyebilirim...

Herhalde sınava odaklanması için bu kadar ender görüştünüz... :44: Yukarıdaki sıklıkta devam edin...

İnanır mısın aynısını ben de yaşadım. Bir seçim yapmam lazımdı. Ona aşık değildim ama iyiliğini istiyordum. Ve mecburen sınavın geçmesini bekledim. Fazla görüşmüyorduk zaten görüşünce de arkadaş gibiydik yapmacık değildim yani. Biri vicdan azabı duymalısın falan yazmış. Tam tersi olsa daha çok vizdan azabı çekerdim ben emin ol. Hayatını etkileyecek bir sınavın kötü geçirmesindense hayatının sadece bir dönemini kötü geçirmesi daha mantıklı.

Aslında işin aslı şu ki...
Deşifre olmamak için sevgilim lys'ye hazırlanıyor dedim...
Kpss'ye hazırlanıyordu aslında, lütfen kusura bakmayın size yanlış bilgi verdiğim için...
Lys olsa bir buçuk ay beklerim ne var ki onda... Ama şimdi sınavına daha çok var ve atanması zor gibi görünüyor...
Belki 2012ye kadar uzayabilir... :18:

bu zamanda sevgide , ilgide, askta, rahatta hersey batar oldu insanlara ...
Ne kadar uzucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…