- 20 Eylül 2012
- 4.039
- 930
- 398
- Konu Sahibi ooomarlaaa
-
Bu çocuk senden bayağı bayağı hoşlanıyor.Orası malum da,çekinceleri var sanırım.Senin,ablasının kaynının eski nişanlısı olduğunu biliyor mu?
Gerçi bu durum çok önemli değil.Önemli olan iki insanın birbirini sevmesi anlaşması.Ama tanıman lazım.Bence kendini biraz geri çek.Çok duygularını belli etme.Varsa niyeti adam gibi açıklasın.Yoksa,sürümcemede bırakmasın.Zamana bırak.
Hissettikleriniz çok güzel, birinden hoşlanmak, birini sevmek çok güzel de şu eski sevgili ve yeni sevgili adayının akrabalığı hiç güzel değil. Yıpratıcı olabilir, onay görmeyebilir. Bunları göze alıyorsanız neden olmasın? mutlu olmak için ya kimseye kulak asmadan aşkınızı yaşayacaksınız ya da zorluğu baştan belli bir şeye hiç bulaşmayacaksınız. Tamamen cesaret ve kararlılık işi.
aBLAYLA ARAN NASILDI.vEYA BU ÇOCUKLA HİÇ ESKİ NİŞANLI MUHABBETİ YAPTINIZ MI?fİKİRLERİ NE.
O zaman akışına bırak.Bekle ve gör.Herşeyden önce tanıman lazım.Hee eski sevgili olayı sorun olur mu dersen,bu çocuğun karakteriyle alakalı bir durum o.Bunu da tanımadan anlayamazsın.Sorun eder mi,insanlara laf söylettirir mi,onun bunun ağzına bakar mı bilemeyiz.Tanıyacaksın.Ama bu süreçte de kendini kaptırma.Onun duygularından emin ol.Ve bu başlarda kullanılan fikirlere,senin her düşünceni onaylayan sözlere fazla itibar etme.İnsanlar baştan öyle oluyor.Hendeği geçene kadar.
Valla güzelim belli olmuyor işte.Bazen düşünceler,kişilerin olayların ve o an ki şartların doğrultusunda değişebiliyor.O yüzden dikkatli ol.Bak görüyorsun burda açılan konuları.Başlangıçlar hep iyidir,sorunsuzdur.Ama ilerleyen zamanlarda durum değişebiliyor.İnşallah hayırlısı olur.
kesinlikle kuruntu yapmıyorsun..çocuğun duyguları ne boyutta bilemem ama aranızda çekimden fazlası var..eski sevgilinle olan bağını ben engel görmüyorum..duyuracağınız ilk zaman şaşırırlar senin ve eski sevgilinin ailesi..sonra alışırlar bu kolay aşılacak bi mesele..en zoru çocuğun güvensizlikten dolayı adım atmaması ..şunu dese senden hoşlanıyorum ama birlikte olmaya cesaret edemem o zaman sende gel-git yaşayıp her söylediğinden yaptığından anlam çıkartmaya çalışmazsın..sen sakı çok hevesliymiş gibi davranma..bu sefer iyice ağırdan alır..sende aşka küstüğünden assssllaaa kimseyi istemediğinden bahsett...baktın yine ağırdan alıyor biraz daha zaman geçsin bu sefer yeni birinin aklını karıştırır gibi olduğunu felan söyle..bu onun (hangi karardaysa ) vereceği kararı hızlandırır
yazıklarını okurken gülüyorum çok güzel şeyler bunlar..:)) sizin biraz itilmeye ihtiyacınız var olmuşsunuz siz :)) benim eşimle hikayemde böyle böyle başlamıştı.. tek lazım olan biraz daha zaman geçirmeniz..zaten gelecek beyefendiben zaten kendimi sürekli çekiyorum canım. mesela msjlaşırken hiç bir şekilde ilk olarak ben yazmıyorum o yazmazsa hiç bir şekilde yazmam ne kdr merak etsem de. hatta geçenlerde şöyle birşey oldu. bir gün işe giderken acelyle tlfnunu evde bırakmış. doğal olarak o gn bni uyandırmadı. bnde nasılsa o uyandırıyor diye saati kurmayı unutmuşum işe geç kaldm. o gün neler neler kurdum kafamda.sonucta her sabah bni uyndırmak mecburiyetnde değil demk ki bnden hoşalnmıyor dedm. ve hiç msj felan atmadım. o gün arkdsımla konustum. onunla görüştüğünü laf arasında tlfnunu evde unuttugunu öğrendm içim rahatladı biraz ama ona yine de ilk msjı atmadım. mesai bitimi msj atmış. özellikle bu saate kdr bekledm hani belki merak eder msj atarsın diye ama sende tık yok. bir gün kldrmadım hemen kzıdn mı diyip açıklama yazmış uzuuunn uzuuunnn. biraz da kızmış. öğle arası sırf bn msj atmışımdır diye eve gdip almış tlfnunu. tbi bnden de birşey görmeynce kızmış.sonra da sen niye bana hiç msj atmıyorsun dedi. bilmem felan dedm.bn bilerek uyandrmadgını düşündüm dedm. trip attın yani dedi. güldüm. o zaman sen bana hep trip atıyorsun çünkü hiç bir zaman ben sana msj atmadan msj atmıyorsun. facede görüyorum açıksın özellikle yarım saat felan bekliyorum ama sen yine birşey yazmıyorsun yine ben yazıyorum felan dedi. koskoca insanlarız ne hallere düştük hey gidi heyyy =)
yazıklarını okurken gülüyorum çok güzel şeyler bunlar..:)) sizin biraz itilmeye ihtiyacınız var olmuşsunuz siz :)) benim eşimle hikayemde böyle böyle başlamıştı.. tek lazım olan biraz daha zaman geçirmeniz..zaten gelecek beyefendi
bence akışına bırak çocuk sana açılırsa sende bu eski ilkinin akrabalık ilşkilerinden dolayı çekincen olduğunu söylersin ve bence bu konuyu her boyutuyla halletmeden de ilşkiye başlamamalısın
gelicekse gelsin walla fıtık olucam az kaldı =) bu ne be. walla ben 2 sene de daha rahatmışım dert yok tasa yok. rahat battı bana rahat başka açıklaması yok bunun =)
aynı cümlelerle aynı serzenişleri bende yaptım..kendime çok kızdığım zamanlar oldu hatta beklerken..sonu selamet inşaallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?