• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu Bir Türlü Anlayamıyorummm

Bence hiçte engel değil eskiden yaşadığın ilişki.
Onun sana ilgisi var bu bariz belli, ama çekinceleri olabilir.
Birilerinin laf söylemesinden endişe duyuyor olabilir.
Biraz zamana bırak, duygularını biraz daha belli ettiği zaman ona cesaret ver ve açıklasın hissettiklerini. :)
Birilerine güvenmek istiyor, ona destek ol önce güvenmesini sağla.
Böyle duygular çok özel gerçekten, hayırlısı olsun canım :112:

Bence hiçte engel değil eskiden yaşadığın ilişki.
Onun sana ilgisi var bu bariz belli, ama çekinceleri olabilir.
Birilerinin laf söylemesinden endişe duyuyor olabilir.
Biraz zamana bırak, duygularını biraz daha belli ettiği zaman ona cesaret ver ve açıklasın hissettiklerini. :)
Birilerine güvenmek istiyor, ona destek ol önce güvenmesini sağla.
Böyle duygular çok özel gerçekten, hayırlısı olsun canım :112:

tşk ederim canım yazdıkların bana büyük moral oldu gerçekten. umarım her şey güzel olur :)

İlişkiler konusunda çok tecrübeli değilim ama çocuğun ilgisi var bariz belli. :23:

Eski ilişkin de bitmiş gitmiş şimdikiyle alakası yok. :51:

Çocuğun tavırları benim çok hoşuma gitti umarım hayırlısı olur. :32:

bence o da hoşlanıyor. ama zamana bırakma olayını çok uygun görmedim. adı olmalı ilişkinin. arkadaşsa arkadaş, ilişkiyse ilişki çünkü sonradan dengeler değişebiliyor ben öyle demedim ima etmedim yanlış anladınlar olabiliyor. bu nedenle açık açık benim anladıklarım benim için geçerli sen ne düşünüyorsun diye sor. hangi sıfatla beni yanında gezdiriyorsun bunu bilmek istiyorum arkadaşınmıyım yoksa başka bişeyinmiyim de. ben olsam çatlardım :9:

bence o da hoşlanıyor. ama zamana bırakma olayını çok uygun görmedim. adı olmalı ilişkinin. arkadaşsa arkadaş, ilişkiyse ilişki çünkü sonradan dengeler değişebiliyor ben öyle demedim ima etmedim yanlış anladınlar olabiliyor. bu nedenle açık açık benim anladıklarım benim için geçerli sen ne düşünüyorsun diye sor. hangi sıfatla beni yanında gezdiriyorsun bunu bilmek istiyorum arkadaşınmıyım yoksa başka bişeyinmiyim de. ben olsam çatlardım :9:

ben o konusmayı bni öldürseler yapamam canım. öyle de bir huyum var
:51:

çok doğru söylüyorsun canım. tavsiyelerini dikkate alıcam. ama bni bu çocukta çeken bir şey varsa o da ayakları yere basıyor olması ve ne isediğini bilmesi. mesela eski sevgilsi ilişkinin ortalarında bakire olmadgını öğrenmiş ama bu konuda o kdr takılı kalmamış. bnden öncesi beni ilgilendirmez demiş. ailesi aşırı kapalılar ama eski sevgilsii açıkmış ve ailesi nasıl olur oğlm kız açık felan deselerde bu benim tercihim kmseyi ilgilendirmez demiş. o zamanlar sevdiğine sahip çıkmış yani, ne bileym bunları düşünen kişi belki onu da takmaz dicem de emin değilim. sanırım herşeyi zaman göstercek
madem eski sevgilisine bu kadar müsamaha tanıyıp her şeyini hoşgörmüş seninkini de hoşgörsün sonuçta hayat bu. yaşadıklarından ve eski seçimlerinden yargılanman adil olmaz. bence de hoşlanıyor ama çok da uzatmasa açılsa iyi olur, belki şu anda tereddütleri var ama içinde gerçekten sevgi varsa er ya da geç karşına dikilecektir, işte o zaman bu kritik kararı veren sen olacaksın. ne yaparsan yap senin ilgin onunkinin önüne geçmesin ki sen de zaten mesafeli davranıyormuşsun henüz. sen de hoşlandığını belli et biraz ve sadece bekle, bekleee...o şu anda emin olmaya çalışıyor bence :112:

Canım çocuk ciddi ciddi açılana kadar sen kendini çok kaptırma.
Bilirsin ki erkeklerin çoğu oynamayı çok sever.
Şöyle ki , senin hoşlandığını anlayıp bu duygularından daha da emin olmak için, ya da ona iyice bağlanman için de yapıyor olabilir.
Gerçekten hoşlandığı için de yapıyor olabilir.
Sana tavsiyem o açılmadan sakın sen açılma ve duygularını belli etme.
O tarz sorular sorma, konular açma.
Bırak o seni anlamaya çalışsın.
:24:

Bir ilişkinin en güzel zamanlarını yaşıyorsunuz bence:9:
Mesaj attı mı, aradı mı, böyle yazdı ama ne anlasam acaba, bugün şu buluşmaya gidecek ben de gideyim...:9:
Bunlar güzel heyecanlar ve beklentiler, madem ikiniz de ayrılınız ve aldatıldınız, bu sebeple güvensizsiniz bu güzel zamanların tadını çıkarın.

Canım çocuk ciddi ciddi açılana kadar sen kendini çok kaptırma.
Bilirsin ki erkeklerin çoğu oynamayı çok sever.
Şöyle ki , senin hoşlandığını anlayıp bu duygularından daha da emin olmak için, ya da ona iyice bağlanman için de yapıyor olabilir.
Gerçekten hoşlandığı için de yapıyor olabilir.
Sana tavsiyem o açılmadan sakın sen açılma ve duygularını belli etme.
O tarz sorular sorma, konular açma.
Bırak o seni anlamaya çalışsın.
:24:

yok canım ya daha öncede dediğim gbi öyle bir şey var yada yok kendi teşrif edip de konuşmazsa ben hayatta gdip birşey demem zaten. ama illa ki anlıyordur. geçenlerde oturuyorduk mesela bu zırt pırt msj atan bir arkdsm vardı benim. iyice bunaldm ne o öyle ergenler gbi her dk msj sıkıldm felan dedm. bu bozuldu. ( çünkü msj atan bir erkekti) yakın arkdsın mı msj atan dedi evet dedm. suratı değişti biraz. ama ona gelince her gün çatır çatır msjlaşıyoruz gıkım çıkmıyor :)

madem eski sevgilisine bu kadar müsamaha tanıyıp her şeyini hoşgörmüş seninkini de hoşgörsün sonuçta hayat bu. yaşadıklarından ve eski seçimlerinden yargılanman adil olmaz. bence de hoşlanıyor ama çok da uzatmasa açılsa iyi olur, belki şu anda tereddütleri var ama içinde gerçekten sevgi varsa er ya da geç karşına dikilecektir, işte o zaman bu kritik kararı veren sen olacaksın. ne yaparsan yap senin ilgin onunkinin önüne geçmesin ki sen de zaten mesafeli davranıyormuşsun henüz. sen de hoşlandığını belli et biraz ve sadece bekle, bekleee...o şu anda emin olmaya çalışıyor bence :112:

en iyi yaptıgım şeyi yapıyor ve bekliyorum zaten canım. yakın zamanda dgum günüm var hani belki o zaman birşey olur diyorum bir umut :) dn akşam da otururken tlfnum çaldı. gizli numaralara kapatmıştm ama hattımı geçiş yapınca açılmış tekrar. bunun gözü tlfna gittti direk. surat değişti. açsana dedi yok dedm. zaten bugn bir kaç defa aradı felan dedim. bu hemen aldı açtı tlfnu. biraz söylendi kapattı. sonra da bütün akşam o tlfn numaranı gizli aramalara kapt diye kafamın etini yedi :)

yok canım ya daha öncede dediğim gbi öyle bir şey var yada yok kendi teşrif edip de konuşmazsa ben hayatta gdip birşey demem zaten. ama illa ki anlıyordur. geçenlerde oturuyorduk mesela bu zırt pırt msj atan bir arkdsm vardı benim. iyice bunaldm ne o öyle ergenler gbi her dk msj sıkıldm felan dedm. bu bozuldu. ( çünkü msj atan bir erkekti) yakın arkdsın mı msj atan dedi evet dedm. suratı değişti biraz. ama ona gelince her gün çatır çatır msjlaşıyoruz gıkım çıkmıyor :)

Ohhh iyi olmuş.:37:
Biraz yanlış anlasında o seni kovalasın.
Bulmuş senin gibi hatunu hala daha erteleyecem diye uğraşıyor.
Açıll uleyyynn!! :27:

:9:

en iyi yaptıgım şeyi yapıyor ve bekliyorum zaten canım. yakın zamanda dgum günüm var hani belki o zaman birşey olur diyorum bir umut :) dn akşam da otururken tlfnum çaldı. gizli numaralara kapatmıştm ama hattımı geçiş yapınca açılmış tekrar. bunun gözü tlfna gittti direk. surat değişti. açsana dedi yok dedm. zaten bugn bir kaç defa aradı felan dedim. bu hemen aldı açtı tlfnu. biraz söylendi kapattı. sonra da bütün akşam o tlfn numaranı gizli aramalara kapt diye kafamın etini yedi :)

yani bu kadar bariz bir şekilde seni koruyup kolluyor, buluşuyorsunuz, kıskandığını da belli ediyor ama yine de yakın arkadaş modunda takılıyor. yemezler valla. bu belirsizlik insanı öldürür, umut etmek beklemek kolay bir şey. çoğu erkek hep bunu yapıyor ondan sonra da bir şey yokmuş gibi sessiz sedasız çekip gidiyor. önceliğinin o olmadığını farkettirmelisin ona. :36:

yani bu kadar bariz bir şekilde seni koruyup kolluyor, buluşuyorsunuz, kıskandığını da belli ediyor ama yine de yakın arkadaş modunda takılıyor. yemezler valla. bu belirsizlik insanı öldürür, umut etmek beklemek kolay bir şey. çoğu erkek hep bunu yapıyor ondan sonra da bir şey yokmuş gibi sessiz sedasız çekip gidiyor. önceliğinin o olmadığını farkettirmelisin ona. :36:

​o nasıl olcak peki :S

​o nasıl olcak peki :S

mesela sana imalı cümleler kuruyormuş ya hani neyim olduğuna sen karar ver gibi asla bu tuzaklara düşme topu senin üstüne atmaya çalışıyor olabilir. böyle imalı konuşunca bu muhabbetlerden hoşlanmadığını belli et, bu belirsizlikler seni çok yıpratır. başka arkadaşlarınla daha sık görüş ona vakit ayırmaktansa bu şekilde hem çok bağlanmamış olursun hem de biraz gayret eder belki beyefendi :ssz:

mesela sana imalı cümleler kuruyormuş ya hani neyim olduğuna sen karar ver gibi asla bu tuzaklara düşme topu senin üstüne atmaya çalışıyor olabilir. böyle imalı konuşunca bu muhabbetlerden hoşlanmadığını belli et, bu belirsizlikler seni çok yıpratır. başka arkadaşlarınla daha sık görüş ona vakit ayırmaktansa bu şekilde hem çok bağlanmamış olursun hem de biraz gayret eder belki beyefendi :ssz:

söylediklerini dikkate alıcam canım :5:

evett bugn doğum günüm. ve doğum günümü ilk kutlayan o oldu. saat 00,01 de geldi msjm. "farkında msın bir yıl daha yaşlandın ama olsun sen gördüğüm en tatlı ihtiyarsın" yazmş. bir kaç birşey daha var yazdgı. bnde o mutlu günler inş hep beraber olur yazdm o da "inş beraber yaşlnırız " yazmış. norml de de sanal ortam da çk fazla paylaşmda bulunan biri değilken çok güzl bir şarkı ve şiir paylaşmış. ne anlamalıyım ?

Ben böyle belirsizliklerden çok hoşlanmıyorum yani siyahsa siyah beyazsa beyaz.Neticede olgun insanlarsınız böyle sürekli emin olmadan söylediklerine anlamlar yükleyerek zaman geçmez.İnsanlar kötü, bir şey olur ben sana umut vermedim der çıkar işin içinden yani kaç yaşına gelmiş bir erkek hoşlandığı bayana duygularını açıkça söylemeli yok söyleyemiyorsa bu tarz jestlerden vazgeçmeli.Tabi bunlar benim düşüncelerim amacım sizi üzmek değil tekrar üzülmenizi hiç istemem ama dediğim gibi belirsizlik bana her zaman ağır gelmiştir. Birlikte yaşlanırız sözünü bence bir erkek sadece aşık olduğu kadın için kullanır eğer aşıksa bunu hissettirmeye çalışmak yerine açıkça söyler sizin için de her şey netleşir.Bu arada doğum gününüz kutlu olsun.

Back
X