- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
belki sizden yeteri kadar etkilenmemiştir. neden hemen olayı boğmaya bağladınız. belki başka bir sebebi vardırEvet ilk kez.
Gorusmeden sonra onun acisindan her seyin olumlu oldugunu soyledi. Bu konusmadan sonra da bozuk atti bana o yuzden.belki sizden yeteri kadar etkilenmemiştir. neden hemen olayı boğmaya bağladınız. belki başka bir sebebi vardır
nefret ediyorum gereksiz yere trip atan erkektenGorusmeden sonra onun acisindan her seyin olumlu oldugunu soyledi. Bu konusmadan sonra da bozuk atti bana o yuzden.
Eger boyle davranmaya devam ederse soracagim canim..nefret ediyorum gereksiz yere trip atan erkekten
bir sorun varsa otur konuş. kaçmak neden?
bence açık açık sormalısın. en azından nedenini öğrenir kendini yemekten kurtulursun.
Eger boyle davranmaya devam ederse soracagim canim..
Yani sirf bu sebepten boyle bozuk atarsa nereye kadar gider ki bu iliski? Tskler tavsiyeler icin..Hesap vermek ya da haber vermek yani suradayim , filanca kisiyle bulustuk tarzi seyler insanın icinden gelmeli
Bir de adam dengesizse onu anlamaya calisma, o kendini ifade edemiyorsa sorun sende değil ki
Yazarim.gelişmeleri yaz merak ettim sebebini bende
Iste insanlar cesit cesitYani sirf bu sebepten boyle bozuk atarsa nereye kadar gider ki bu iliski? Tskler tavsiyeler icin..
Bu da oyle :) adam olmus 30 yasinda is guc sahibi niye bu kadar ufak seylere takilir bilmem ki..Iste insanlar cesit cesit
Ben boyle tiplerden hoslanmam kizdin mi kizdim de cok mu zor di mi ama ?
Böyle trip atan ama naptigi da belli olmayan insanlarda hazzetmem sahsen
Ama siz tafsiyelere hiç uymuyorsunuz. O ne aşkım canım cicim bi akışına bırakın.Ben isten eve geldim canim. Evdeyim ben askim sen ne alemdesin diye msj cektim.
O da ben de cikcam ok gorusuruz yazmis.
Bu gece de daha yazmaz sanirim oyle yapiyor cunku adamin tarzi bu.
Kuzu kendini kaptirma yıllarca bildiklerimizden hayir cikmazken ,netteki bi insan ne kadar ciddiye alinir. Bence takilmaa boşver derim.Selam ben iki aydir nette bir cocukla cikiyorum gecen gun geldi gorustuk el ele gezdik normal bir sevgili gibi filan neyse.. Sevgili olduk yani kizceler.
Dun gece de arkadaslariyla cikmisti ben de yazdim filan bana 3 saat sonra eve geldim arkadaslarimlaydim yazmis. Tabi bnm niyetim bogmak degil kesinlikle kizlar.
Ben de sunu yazdim;
Bundan once senden boyle bisey istemedim ama artik "tam anlamiyla" sevgili isek bana haber vermeni isterim canim :) dedim.. O da tmm canim demis ama bugun bana oylesine soguk ki.. Kizlar kotu bisey mi yaptim ben?? Daha once hep bakiyodum buraya uye olup bi sorim dedim. Uslubum hos olmamis mi? Hyr haber vermesini istemem bu kadar sogutmus olabilir mi onu benden? Sorayim dedim size. Yoksa bu cocugun niyeti laylayloum mu?ben nasil davranayim simdi?
Tesekkurler kizceler.
Ben evdeyim diye yazmis. Haber ver diyince bunu anladi zaar... Hay allahim.. Ya bi de benim konusma seklim boyle :) hep cnm sekerim filan diye konusuyorum ama bu sefer kendimi tutmam gerekecek :)Ama siz tafsiyelere hiç uymuyorsunuz. O ne aşkım canım cicim bi akışına bırakın.
Tsk ederim cnm valla omru hayatimda bir kez gordum nasildir hic bilmem de cok kaptirmayacagim kendimi...Kuzu kendini kaptirma yıllarca bildiklerimizden hayir cikmazken ,netteki bi insan ne kadar ciddiye alinir. Bence takilmaa boşver derim.
Takintilidir ondanBu da oyle :) adam olmus 30 yasinda is guc sahibi niye bu kadar ufak seylere takilir bilmem ki..
Kendinizi tutmalısınız Bencede hem karşı tarafta da yanlış izlenim bırakabilir. Sonuçta 2 ay olmuş 1 kez görüşmüşsünüz ne bu samimiyet diyebilir. Hakkı'nızda hayırlısı. Ben netten tanışmaya çok soğuk bakmıyorum :)Ben evdeyim diye yazmis. Haber ver diyince bunu anladi zaar... Hay allahim.. Ya bi de benim konusma seklim boyle :) hep cnm sekerim filan diye konusuyorum ama bu sefer kendimi tutmam gerekecek :)
Sen kaç yaşındaşın cicimDi mi eskiden ilk soru bu olurdu chatte...Gençler bilmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?