Onu bogdugumu mu hissetti acaba? :( Bi bakin kizlar...

Gorusmeden sonra onun acisindan her seyin olumlu oldugunu soyledi. Bu konusmadan sonra da bozuk atti bana o yuzden.
nefret ediyorum gereksiz yere trip atan erkekten
bir sorun varsa otur konuş. kaçmak neden?
bence açık açık sormalısın. en azından nedenini öğrenir kendini yemekten kurtulursun.

Hesap vermek ya da haber vermek yani suradayim , filanca kisiyle bulustuk tarzi seyler insanın icinden gelmeli
Bir de adam dengesizse onu anlamaya calisma, o kendini ifade edemiyorsa sorun sende değil ki

Hesap vermek ya da haber vermek yani suradayim , filanca kisiyle bulustuk tarzi seyler insanın icinden gelmeli
Bir de adam dengesizse onu anlamaya calisma, o kendini ifade edemiyorsa sorun sende değil ki
Yani sirf bu sebepten boyle bozuk atarsa nereye kadar gider ki bu iliski? Tskler tavsiyeler icin..

Yani sirf bu sebepten boyle bozuk atarsa nereye kadar gider ki bu iliski? Tskler tavsiyeler icin..
Iste insanlar cesit cesit
Ben boyle tiplerden hoslanmam kizdin mi kizdim de cok mu zor di mi ama ?
Böyle trip atan ama naptigi da belli olmayan insanlarda hazzetmem sahsen

Iste insanlar cesit cesit
Ben boyle tiplerden hoslanmam kizdin mi kizdim de cok mu zor di mi ama ?
Böyle trip atan ama naptigi da belli olmayan insanlarda hazzetmem sahsen
Bu da oyle :) adam olmus 30 yasinda is guc sahibi niye bu kadar ufak seylere takilir bilmem ki..

Ben isten eve geldim canim. Evdeyim ben askim sen ne alemdesin diye msj cektim.
O da ben de cikcam ok gorusuruz yazmis.
Bu gece de daha yazmaz sanirim oyle yapiyor cunku adamin tarzi bu.
Ama siz tafsiyelere hiç uymuyorsunuz. O ne aşkım canım cicim bi akışına bırakın.

Kuzu kendini kaptirma yıllarca bildiklerimizden hayir cikmazken ,netteki bi insan ne kadar ciddiye alinir. Bence takilmaa boşver derim.

Ama siz tafsiyelere hiç uymuyorsunuz. O ne aşkım canım cicim bi akışına bırakın.
Ben evdeyim diye yazmis. Haber ver diyince bunu anladi zaar... Hay allahim.. Ya bi de benim konusma seklim boyle :) hep cnm sekerim filan diye konusuyorum ama bu sefer kendimi tutmam gerekecek :)

Kuzu kendini kaptirma yıllarca bildiklerimizden hayir cikmazken ,netteki bi insan ne kadar ciddiye alinir. Bence takilmaa boşver derim.
Tsk ederim cnm valla omru hayatimda bir kez gordum nasildir hic bilmem de cok kaptirmayacagim kendimi...

Ben evdeyim diye yazmis. Haber ver diyince bunu anladi zaar... Hay allahim.. Ya bi de benim konusma seklim boyle :) hep cnm sekerim filan diye konusuyorum ama bu sefer kendimi tutmam gerekecek :)
Kendinizi tutmalısınız Bencede hem karşı tarafta da yanlış izlenim bırakabilir. Sonuçta 2 ay olmuş 1 kez görüşmüşsünüz ne bu samimiyet diyebilir. Hakkı'nızda hayırlısı. Ben netten tanışmaya çok soğuk bakmıyorum :)

Bu kadar aklında kurana kadar bir sorun mu var yazsaydın ya Birşey yok yazıp devam ederse aynı duruma açıklama bile yapmadan yazmazsın geçer gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…