Onu bunaltmışım....

LoreNa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
1.235
12
46
Diğer
kızlar mrb,önceden bi konu açmıştım hani sevgilimin mailine gelen bi mail e cevap vermiştim ayrılmştık v.s
o maili gönderen kadın yine göndermişti dün,bende sevgilime yapmasan olmaz mı dedim olmaz dedi aynı fakülteedeyiz ayıp hiç kariyerimi düşünmüyosun dedi bende ona ayıp olcak diye biz mi tartışalım dedim oda hocası arasa ne derim dedi kavga ettik çok kötü kadından nefret ettim kin var içimde resmen sevgilimede tabi..
sonra ben bundan kantine girmesini istemiyodum oda kabul etmişti hiç gitmiycem diye o konuda gün yüzüne çıktı hocalar hep gidiyo arkadaşlarım hep gidiyo beni çağırıyolar gidemiyorum dedi bende artık gidicem dedi.ya bi insan ne anlar kantindenn?niye gitmek ister?
onu çok bunaltmışım v.s (geçmişte beni bunların 10 katı bunalttı beni ama ben taviz verdim suçluyum)bende ne halin varsa gör dedim,artık ne ben sana nede sen bana karışamazsın dedim oda iyi dedi.
sonra demiş ki söz ver artık sorun çkarmayacağına bende dedim ki sen önce bi adım at

ya kızlar ben haksız mıyım nedir bu kantin sevdası çıldırcam benim için bunu bile yapamıyo bende böyle bi insanı seviyorum kafayı yicem bütün gece ağladım

kantinden disco bar gibi bahsetmisin.
kantine gitmesinde ne mahsur var anlamadim?

kantinden disco bar gibi bahsetmisin.
kantine gitmesinde ne mahsur var anlamadim?

bizim kantin çok kalabalık oluyo kızlar bağırıyolar bide hocam gelirmisin bilmem ne masalara davet etmeler sohbet etmeye çalışmalar bende kaldıramıyorum bunları yani

üstteki arkadaşa katılıyorum alt tarafı bir kantin . bide benim anlayamadığım (diğer konunu da biliyorum ) sen nişanlına güvenmiyor musun ? ne bu mail kontrolleri falan. ben ömrümde bir kez olsun ne telefon ne de mail kontrolü yapmadım sevgilimin ters bir hareketini görmediğim güvendiğim için . yani bu adam sana ne yaptı da sen güvenmiyorsun bu kadar nişanlına? :44:

bizim kantin çok kalabalık oluyo kızlar bağırıyolar bide hocam gelirmisin bilmem ne masalara davet etmeler sohbet etmeye çalışmalar bende kaldıramıyorum bunları yani

eski konularinada göz attim ve darilma gücenme ama davranislarini normal bulmuyorum
elinden gelse sevgiline disi sinek konmasin diye dünyayi yikacaksin
kiskancligin ve kisitlamaninda bi siniri olmali, kizlar var diye kantini yasaklamak
normal bi piskolojiden dogacak bi istek degil.
zaten bi yüzden ayrilmisiniz gecmiste, neden hala bu davranislarinda israr ediyorsun?

aslında güveniyorum ama kimseyi kıramayan geri çeviremeyen bi tip bu üzden benim korkum
bide bu kantin olayı gerçekten çok rahatsız ediyo beni nasıl anlattsam ona üzüldüğümü
keske konu başlığını kantin yapsaydım

canım asla yanlış anlamanı istemem ama bana abartıyorsun gibi geldi aşırı kıskançlığın var yani. bende üniversite öğrencisiyim bizde hocalarımızla muhabbet ediyoruz çay içiyoruz. kantinde onları görünce buyurun hocam gelin diye masaya davet ediyoruz. etrafındaki her kızdan sakınamazsın sevgilini. bunun otobüsü var metrosu var apartmanı var eve giderken yürümesi var marketi var. onun için biraz kendi haline bırak . eğer ki güveniyorsan o zaten bir yanlış yapmaz sana karşı

Kantine gitmesini neden istemiyorsun???? Bu adam bi cay bile icmicekmi???bide arkadslarinin yaninda düsürdün duruma bak... Bence yaptin cok ayip

evet çok sıktım ama karışmıycam artık dedim sadece benim için birşey yap kantine gitme dedim benim için bunu yapmaması garip değil mi

Kantinden ne mi anlar?

Yapmayın Allah aşkına birbirinize bu kadar karışmaya ne hakkınız var?

Ben olsam bu yasaklamayi kabul etmem,ne o ya bu adamin icinde varsa aldatma yada baskalarina sulanma her yerde yapar... Sen istersen altindan bi kafes al onun icine koy nisanlini ....ben bi bayan olarak bukadarina dayanamazdim....

Bence o şu düşüncede, bugün kantine, yarın maça..vs vs derken iyice kısıtlarsın diye tepkisini koymuş
ki bence haklı da aslında.. Eğer hocaysa elbette öğrencileriyle iletişim halinde olmalı..
Sen bence bu duruma alışmalısın yoksa bunaltır kaçırırsın elinden...

Ben olsam bu yasaklamayi kabul etmem,ne o ya bu adamin icinde varsa aldatma yada baskalarina sulanma her yerde yapar... Sen istersen altindan bi kafes al onun icine koy nisanlini ....ben bi bayan olarak bukadarina dayanamazdim....

oda kabul etmiyo zaten artık ama aynı şekilde alıcak karşılığını,bayanların ödevinide yapıcakmış böyle bi insanla beraberim ben işte üzülüyorum kendime

bunu ondan istemeye hakkım yok mu yani gerçekten üzülüyorum

Bırakın nefes alsın biraz.Benim sevgilim bana bu kadar karışsa açık net ayrılırdım ondan.Bu kadar kıskançlık çok fazla.Yine sevgiliniz seviyor ki sizi katlanmış bunlara.Eğer böyle devam ederseniz sonunuz iyi olmaz.

üni. deyken biz de davet ederdik hocalarımızı bir yerlere, severdik onlarla sohbet etmeyi. hatta kimisine gider dert yanardık. şimdi okul bitti hangi biriyle görüşüyoruz Allah aşkına?

adamın içine varsa onu kafese koysan da yapar. ayrıca bence sen de katlanamazsın çay içmene bile laf etse. seni çok iyi anlıyorum aslında zamanında ben de yaptım bu tip şeyler. ama gerçekten üzülen sen oluyorsun. karşı taraf umursamıyor bile.

sevgilinin de sosyalleşmeye insanlarla konuşmaya hakkı olduğunu düşünüyorum senin de olduğun gibi. sen üstüne gittikçe bi gün ters tepebilir dikkatli ol

malesef öyle nerden tanıştım onunla bazen öyle pişman oluyorum ki

aynen öyle valla üzülmekten ders çalışamıyorum yemek yiyemiyorum

Ya senin güvenin yokmu nisanlina????bu durumun onu gösteriyor...ya senin yaptin kabullencek gibi degilki.ben esime nisanlilik döneminde bu sekil davransaydim kesin yüzü firlatirdi kafama,seninki iyi dayaniyor vallahii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…