kantinden disco bar gibi bahsetmisin.
kantine gitmesinde ne mahsur var anlamadim?
bizim kantin çok kalabalık oluyo kızlar bağırıyolar bide hocam gelirmisin bilmem ne masalara davet etmeler sohbet etmeye çalışmalar bende kaldıramıyorum bunları yani
üstteki arkadaşa katılıyorum alt tarafı bir kantin . bide benim anlayamadığım (diğer konunu da biliyorum ) sen nişanlına güvenmiyor musun ? ne bu mail kontrolleri falan. ben ömrümde bir kez olsun ne telefon ne de mail kontrolü yapmadım sevgilimin ters bir hareketini görmediğim güvendiğim için . yani bu adam sana ne yaptı da sen güvenmiyorsun bu kadar nişanlına? :44:
bizim kantin çok kalabalık oluyo kızlar bağırıyolar bide hocam gelirmisin bilmem ne masalara davet etmeler sohbet etmeye çalışmalar bende kaldıramıyorum bunları yani
eski konularinada göz attim ve darilma gücenme ama davranislarini normal bulmuyorum
elinden gelse sevgiline disi sinek konmasin diye dünyayi yikacaksin
kiskancligin ve kisitlamaninda bi siniri olmali, kizlar var diye kantini yasaklamak
normal bi piskolojiden dogacak bi istek degil.
zaten bi yüzden ayrilmisiniz gecmiste, neden hala bu davranislarinda israr ediyorsun?
Kantine gitmesini neden istemiyorsun???? Bu adam bi cay bile icmicekmi???bide arkadslarinin yaninda düsürdün duruma bak... Bence yaptin cok ayip
Ben olsam bu yasaklamayi kabul etmem,ne o ya bu adamin icinde varsa aldatma yada baskalarina sulanma her yerde yapar... Sen istersen altindan bi kafes al onun icine koy nisanlini ....ben bi bayan olarak bukadarina dayanamazdim....
bunu ondan istemeye hakkım yok mu yani gerçekten üzülüyorum
Bence o şu düşüncede, bugün kantine, yarın maça..vs vs derken iyice kısıtlarsın diye tepkisini koymuş
ki bence haklı da aslında.. Eğer hocaysa elbette öğrencileriyle iletişim halinde olmalı..
Sen bence bu duruma alışmalısın yoksa bunaltır kaçırırsın elinden...
üni. deyken biz de davet ederdik hocalarımızı bir yerlere, severdik onlarla sohbet etmeyi. hatta kimisine gider dert yanardık. şimdi okul bitti hangi biriyle görüşüyoruz Allah aşkına?
adamın içine varsa onu kafese koysan da yapar. ayrıca bence sen de katlanamazsın çay içmene bile laf etse. seni çok iyi anlıyorum aslında zamanında ben de yaptım bu tip şeyler. ama gerçekten üzülen sen oluyorsun. karşı taraf umursamıyor bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?