beni niye kimse anlamıyo.kantin rahatsız edici bi ortam,bayanların konuyla ilgili analizini yapmasıda midesizce.benim için böyle tabi
lütfen bi akıl verin bana yemin etmişti kantine gitmeyeceğine bayanların ödevini yapmayacağına ne biçim insan bu
bu kadar kisitlarsan zaten kendin itersin onu yapmayacagi varsada yapar birseyler..
Bir profesyonelden yardım almayı düşünmez misin Lorena? Hiç iyi görünmüyorsun, böyle devam ederse akıl sağlığını yitireceksin.
kızlar bu arada söyledikleriniz bana çok iyi geliyo acımı yok etmiyo ama iyi geliyo sağolun
kızlar bu arada söyledikleriniz bana çok iyi geliyo acımı yok etmiyo ama iyi geliyo sağolun
çok düşünüyosun çok bunalıyosun , psikolojik destek almak istemiyorsan kendine bir uğraş bul kafanı yor , bu tarz şeyleri düşünücek vaktin olmasın yoksa bu çocuk kacıcak haberin ola kendinden uzaklaştırıyosun , bana biri böyle yapıcak arkama bakmadan kaçarım , maksadım kırmak değil ama durumu anlaman için yazıyorum biraz kendine güven sana da yazık sürekli bu psikolojiyle kendine yazık
"acı" ( Allah acı yaşatmasın da bunları acıdan say hep inşallah )
yapma güzelim, neredeyse her konuna benzer şeyler yazdım, o yüzden tekrarlamakta istemiyorum...
kendine zarar veriyorsun,ilişkine zarar veriyorsun...
o kadar basit geliyor ki bana yazdıkların, her defasında "ee ne var bunda" diyorum....
kız öğrenciler hocalarıyla sevgili olmak için sıraya girmezler... sadece şımarıklık yaparlar ve bu onları garip bir şekilde tatmin eder,sadece o kadar...
analiz konusu sevgilinin işi- bak tekrar oku "İŞ" .... bayan kuaförlerinin eşleri ölsün o zaman sinirden...
son olarak senin bu durumunda sevgilinin de payı var diye düşünüyorum, kaç yaş fark aranızda...
Lorenacım şu anlattıkların cidden mantık sınırlarını zorluyor ne demek kızları analiz ederken içime kaynar sular dökülüyor kantine çıkmasın kızlarla konusmasın v.s birde en başta karşı çıkmıyordu diyorsun
1.si en başta makul geliyordu fakat artık bu tarz baskılardan sıkıldı artık kaale almıyor dikkat et kopma yada patlama noktasında bu tavırlarınla da kaybeden sen olursun
2.si bende çalıştığım firmada tek bayanım iş arkadaşlarımın hepsi erkek çay kahve muhabbetlerimizde yemek yerken hep beraberiz ee o zaman benim sevgilim de beni kısıtlasın maazallah gülüşümden bişi anlarlar çay içerken başka manalara yorarlar allah korusun asılırlar falan eee bende o kadar acizim ki gerekli cevabı veremem aman yarabbim facia
canım az bi sakin ol allah aşkına dünyadaki tek erkek o değil bütün kızlar sevgilin elinden almak için sıraya girmiş de değil bence senin kıskançlık konusunda ciddi problemlerin var böle devam edersen adam resti çeker hoş bence iyi bile dayanmış ben olsam çoktan yeter diyip yoluma bakmıştım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?