- Konu Sahibi elagozlum20
-
haklsınız ama bizim maddi durumumuz yok o yüzden ne bir kurs nede başka birşey olmuyor iştebence kendinize uğraşlar edinin..
belli ki yalnızlıktan çok sıkılmış ve bu yüzden de hayatınızın odak noktası olan sevgilinize çatıyorsunuz...
çeşitli uğraşlarınız hobileriniz olsa ?
kitap okuyun, yeniden üniversite sınavlarına hazırlanın, hazırlanmayacaksanız işe girip çalışın, spora yazılın...
bir şekilde sizi oyalayacak hayatınıza bir hareket getirecek işler edinin...
kendinize zaman geçireceğiniz, keyifle yapabileceğiniz bir iş bulmak;
hayata bakışınızı değiştirecek,sizi pozitif insan haline sokacaktır...
bunlarda sevgilinizle olan iletişiminize yansıyacaktır..
o yüzden bunu göz ardı etmeyin..
size bir uğraş şart bana kalırsa...
Çünkü bir uğraşınız yok ve çatıcak yer arıyorsunuz. Aynısı kuzenimde var ve okumadığına çok pişman şimdi kurslara gitmek istiyor.
Sende öyle yapabilirsin kendine uğraşcak birşeyler. Çünkü oda senin gibi sevgilisinden sıkılı sıkılıp ayrılıyodu tabi tekrar barışıyodu çünkü onsuz yapamıyodu.
Ayrılsan sende öyle olucaksın ayrılıpta birbirnizi üzmeyin uğraşçak şeyler bulun. Ve berabersiniz sonuçta niye devam etmediniz ki kim ne yapabilir.
bence kendinize uğraşlar edinin..
belli ki yalnızlıktan çok sıkılmış ve bu yüzden de hayatınızın odak noktası olan sevgilinize çatıyorsunuz...
çeşitli uğraşlarınız hobileriniz olsa ?
kitap okuyun, yeniden üniversite sınavlarına hazırlanın, hazırlanmayacaksanız işe girip çalışın, spora yazılın...
bir şekilde sizi oyalayacak hayatınıza bir hareket getirecek işler edinin...
kendinize zaman geçireceğiniz, keyifle yapabileceğiniz bir iş bulmak;
hayata bakışınızı değiştirecek,sizi pozitif insan haline sokacaktır...
bunlarda sevgilinizle olan iletişiminize yansıyacaktır..
o yüzden bunu göz ardı etmeyin..
size bir uğraş şart bana kalırsa...
ettirmedi canım işte ettirmedi yok onun sevdigi kıza hiç kimse bakamazmışta yok ben ün.v okuyamamşmda hiç birşey bilmiyormuşumda dellendi sinir oldu aldı geldi beni
neden böyle diyorsun ki ?Bence çocuğun sevgisini dibine kadar sömür hala bir şeyler mutlaka kalmıştır. En az 3 aylık doyumsuzluk, 20 günlük trip atma ve nerden baksan 1 hafta kadar büyük kavgalık bişeyler kalmıştır, bunları tüketmeden ayrılmayın ziyan olur, hep milli servet bunlar.
canım nasıl bir ugraş buluyum ki olmuyor işte olmuyor biliyorum aslında gercekten hayattan sıkıldım ondan degil böyle giderse onuda kaybeceğim zaten..Uğraş bulamadıkça birbrinize sarar durursun gerçi sanırım sen hep kavga çıkarıyosun engel ol kendine. Sıkıldım sanıyosun ondan ama ondan değil yaşadığın hayattan sıkıldın aslında. Ayrıldığında nasıl bir acı olcağını tahmin bile edemezsin.
canım nasıl bir ugraş buluyum ki olmuyor işte olmuyor biliyorum aslında gercekten hayattan sıkıldım ondan degil böyle giderse onuda kaybeceğim zaten..
Uğraş bulamadıkça birbrinize sarar durursun gerçi sanırım sen hep kavga çıkarıyosun engel ol kendine. Sıkıldım sanıyosun ondan ama ondan değil yaşadığın hayattan sıkıldın aslında. Ayrıldığında nasıl bir acı olcağını tahmin bile edemezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?