• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onu çok özlüyorum.

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Sevgilim askeri eğitimde ve tam 3 aydır görüşemiyoruz. Sadece sesli konuşabiliyoruz 3-4 günde bir. O da 10 dakika. Ve gün içinde ne kadar mesajlaşabiliyorsak bu. Demin yine konuşuyorduk. Kapatayım canım artık, tıraş olacam, annemleri de aramadım dedi. Yine mi bıktım artık dedim ama tepkim ona değildi. Zoruma gitti, gözlerim doldu, sesim titremeye başladı. Napayım hayatım ancak bu kadar. Hiçbir şeye fırsatım olmuyor ki elimde değil dedi. Sana çıkışmıyorum zaten ama seni çok özlüyorum, doya doya konuşmak istiyorum artık dedim. Ben de özlüyorum, az kaldı, 2 hafta sonra 1 hafta da olsa vaktimiz olacak dedi. Orada olan birisine bu şekilde konuşmak da çok doğru değil ama gerçekten çok özlüyorum, göremiyorum. Zor geliyor. Ve daha 8 ayımız var... Ona da destek olmak istiyorum ama onunla bu kadar hassas konuşmak da istemiyorum. Nasıl davranabilirim?

Tabiki özlemek de haklısın tedirgindin bol dua et canımsın üzme kendini Allah'a emanet edilen şeyler geri döner gelir 8 ay sonra kavuşacaksınız insallah

Sevgili dost, eminim asker beklemek çok zordur. Ama bu zorluk sadece bekleyene değil. Askerde ailesini sevdiklerini göremeyen bir adamdan bahsediyoruz. Kim bilir nasıl bir psikolojide. Biraz bencilce davranmışsınız. Elbette siz de hasret çekiyorsunuz özlem duyuyorsunuz. Lütfen empati yapın ve olabildiğince anlayışlı davranın. Umarım zaman hem sizin için hemde diğer bekleyenler için hızlı geçer.

Sevgili dost, eminim asker beklemek çok zordur. Ama bu zorluk sadece bekleyene değil. Askerde ailesini sevdiklerini göremeyen bir adamdan bahsediyoruz. Kim bilir nasıl bir psikolojide. Biraz bencilce davranmışsınız. Elbette siz de hasret çekiyorsunuz özlem duyuyorsunuz. Lütfen empati yapın ve olabildiğince anlayışlı davranın. Umarım zaman hem sizin için hemde diğer bekleyenler için hızlı geçer.

Kapatınca mesaj attım zaten. Sana değildi tepkim, çok özlüyorum. Sen orada daha zordasın. Hissettirmem doğru değildi sanırım, özür dilerim dedim.

askerdeyken nişanlanan biri olarak yazayım; abartmayın allah aşkına ya.. biraz güçlü olun, önemli olan onun moralini toparlamak.. yeri gelir 15 gün konuşamazsın, özlersin tabi ama bu tip patlamaları telefonda yaşamayın.. siz ailenizin yanındasınız, en fazla yarım saat sonra toparlarsınız ama o tanımadığı bilmem kaç tane adamla beraber, dağıldı mı toparlayamaz.. güçlü durun, bu kadar kolay dağıtmayın kendinizi :)

askerdeyken nişanlanan biri olarak yazayım; abartmayın allah aşkına ya.. biraz güçlü olun, önemli olan onun moralini toparlamak.. yeri gelir 15 gün konuşamazsın, özlersin tabi ama bu tip patlamaları telefonda yaşamayın.. siz ailenizin yanındasınız, en fazla yarım saat sonra toparlarsınız ama o tanımadığı bilmem kaç tane adamla beraber, dağıldı mı toparlayamaz.. güçlü durun, bu kadar kolay dağıtmayın kendinizi :)

Haklısınız ama 3 aydır hiç görüşemedik bir de. Çok zor geldi. Allah affetsin. :( Zaten konuşamıyoruz ya bir de; kapatacam deyince çok üzüldüm. Bir anlık tepki verdim. Elbette ona değildi. O da biliyor ama ben yine de mesaj atıp anlattım, özür diledim. O da özür dileme, sadece anlayışlı olman yeterli benim için canımın içi dedi.

İyi düşünmen lazım açıkçası.Herkesin harcı degil beklemek.Eğitimde onlar da çok rahat olmuyorlar.Eşim de o Zaman'lar sessiz sessiz konuşurdu.

Şimdi evlendik görevlere gidiyor ve 3 aydır ben ne görüyorum ne sesini duyuyorum telefonu kapalı.Hamileliğimin en zor zamanları daha da kötü geçiyor şu sıra ama sabrediyorum.

İşte o Zaman'lardan başlıyor ilerde sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınız.Evliyken daha zor çünkü.

İyi düşünmen lazım açıkçası.Herkesin harcı degil beklemek.Eğitimde onlar da çok rahat olmuyorlar.Eşim de o Zaman'lar sessiz sessiz konuşurdu.

Şimdi evlendik görevlere gidiyor ve 3 aydır ben ne görüyorum ne sesini duyuyorum telefonu kapalı.Hamileliğimin en zor zamanları daha da kötü geçiyor şu sıra ama sabrediyorum.

İşte o Zaman'lardan başlıyor ilerde sıkıntı yaşayıp yaşamayacağınız.Evliyken daha zor çünkü.

Zorluklarını da düşünüyorum tabi ki ama zor diye de ondan ayrılmak, vazgeçmek çok kötü olur. Çünkü çok seviyorum. Eğer kaderimde yazılıysa, Allah o zaman da sabrını verir. Şu durumunda hele, yanında olmalıyım.

Kapatınca mesaj attım zaten. Sana değildi tepkim, çok özlüyorum. Sen orada daha zordasın. Hissettirmem doğru değildi sanırım, özür dilerim dedim.
Ne mutlu :) Emin olun o da anlamıştır zaten tepkinizin ona karşı olmadığını.Sabredin.Çok zor olsa da en zoru yaşayan o

Back
X