onu çok sıktım, herşeyi mahvettim

deniz astsubayı cnm istanbulda 1 aydır 1 ay daha orda istanbula gitmeden 1 gün önce tartıstık sarıldık dediki 1-2 güne eskisi gibi oluruz cnm dedi 1 ay oldu..düşündüm meslğe yeni çıktı paramı yada istanbulmu değiştirdi onu dicem ama beni bunlara satcak bi insan değildir o..tartısmayı büyüttüm çok kötü kelimeler kullandım sinirden onlara cok kızdı ve istemedğini söyledi...
aynen canım benim ilk kızdığında tel kırdığında bizim ortak arkadaşa gitmiş deimş çok üstüme geldi :( sonra başka bir arkdaşım konuştu bıraz raht bıraksın düzelir demiş ama duramdım tutmadım çenemi oda ağzına geleni ettii dedim sen böyle bir insan değildin dedim neval senin yüzünden bin kere söyledim gelme üstüme dedim diye :( ama elde değil canımm oda beni bırakcak bir insan değildi :(

bende bunu diyorum işde bırakamazdı beni neler neler derdi çünkü şimdi şaka gibi geliyo kaldıramıyorum bu ayrılığı kabullenemiyorum ben ama dedim ben pes etmicem diye etmicemde..elbet sonu var çünkü bu durumun..
aynı şeyleri ben hisediyorum işte öyle bağlıydık birbirimize :(

Kızlar hiç üzmeyin kendinizi..
Üniv yıllarında bizler de yaşadık bunları emin olun..
Arayıp sormayın bi süre..
Sizi merak edip zaten arayacaktır...

Kızlar hiç üzmeyin kendinizi..
Üniv yıllarında bizler de yaşadık bunları emin olun..
Arayıp sormayın bi süre..
Sizi merak edip zaten arayacaktır...
suan tek korkum beni gerçekten artık sevmiyor mu acaba onu merk ediyorum :( çünkü çok emin di biten birşey bitmiştir geri dönüşü olmaz artık bende diyordu hep :(

seni asla bırakmam derdi bana karım olacaksın derdi benim ilkim sensin sonumda sen olacksın derdi ayrılmadan birgün önce seni çok seviyorum aşkım demişti içinden gelerel artesi gün ise gittiii :(

ah be güzelim anlamıyorum ben sizi (bekaret) bukadar ayaklar altındamı ?sev diğin kişiyle niye beraber oluyosunuz .ne deyimki şimdi işte ayrıldın no lacak peki şimdi .nasıl yeni bir hayat kura caksın kendine başkasıyla evlendiğini düşün evlendiğin kişinin sana olan güveni ne olacak? yapmayın bunu ne olur .oku yorum hep aynı sorun (bekaret) kendinizi kocanıza saklayın .ne yapmayı düşünüyorsun canım yaa
?.

cevap veriyorsa demekki hala seviyor ama cok sIkilmis belli, sende uzak davran biraz canim uzak dur kendi haline birak..., hergün msj atma mesala birak oda atsin.. konustugunuz mesajlastiginiz zamanda olgun davran yani üstüne gitme mesala , ben arkadsalarla aksam disari cikcam falan derse iyi eylenceler gibi seyler yaz ki görsün anlasin degisikligi... eminim pisman olup ozaman geri dönecektir ama erkekler cok sIkintiya gelemiyor onlari sIKmamak lagzim yoksa kacarlar :)

cevap veriyorsa demekki hala seviyor ama cok sıkilmis belli, sende uzak davran biraz canim uzak dur kendi haline birak..., hergün msj atma mesala birak oda atsin.. Konustugunuz mesajlastiginiz zamanda olgun davran yani üstüne gitme mesala , ben arkadsalarla aksam disari cikcam falan derse iyi eylenceler gibi seyler yaz ki görsün anlasin degisikligi... Eminim pisman olup ozaman geri dönecektir ama erkekler cok sıkintiya gelemiyor onlari sıkmamak lagzim yoksa kacarlar :)
ah keşke bana bir dönse hiç sıkmaycağım ama bir dönseee :( ilk defa kaybettim onu :(

ah be güzelim anlamıyorum ben sizi (bekaret) bukadar ayaklar altındamı ?sev diğin kişiyle niye beraber oluyosunuz .ne deyimki şimdi işte ayrıldın no lacak peki şimdi .nasıl yeni bir hayat kura caksın kendine başkasıyla evlendiğini düşün evlendiğin kişinin sana olan güveni ne olacak? Yapmayın bunu ne olur .oku yorum hep aynı sorun (bekaret) kendinizi kocanıza saklayın .ne yapmayı düşünüyorsun canım yaa
?.
çok pişmanım desemde elden birşey gelmiyo artık :( çok fazla güvendimm ne bilim cahil bir kızda değil ama ilk ilişkimde değil yani o anlamda cahil değilim ama neden bund böyle oldum ki :(

öncelikle çok üzüldüm canım.benimde başıma böyle bir şey geldi.kendimden örnek vereyim ne demek istediğimi anlarsın.erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz ve hayatımdaki ilk erkek o idi.ilk olduğu içinmidir ya da uzakta olduğu için midir bilemiyorum artık sürekli konuşmak mesajlaşmak istiyorumdum o ise ben sevmem konuşmayı ben sevmem mesajlaşmayı diyip duruyordu neyse yanıma geldi faan herşey güzel memleketine döndü yine mesajlaşırken bitti dedi öncesindede ayrılıp barışıyorduk ama bu defa farklıydı bana sen çok acele ediyorsun diyordu ben ileriye yönelik şeyler düşündüğüm için gerçi kendisi öyle bişey demedi ama ben tahmin ediyorum.neyse önceden olsa arardım mesaj atarsım gururumu hiçe sayardım ama bu defa öyle yapmadım aradan bir süre geçti sonra mesaj atti napıyorsun merak ettim sadece diye bende normal normal cevap verdim neyse bu mesaj atıyor canım sıkıldı yanlış anlama falan diye:)bende atmaya başladım canım sıkıldı falan sen napıyorsun diye yeniden mesajlaşmaya başladık.birgün gece mesajlaşırken ben mutlumusun?diye sordum o da hayır dedi bende mutsuzum dedim ve öyle gelişti şuan beraberiz.görüşme imkanımız yok yazdığım gibi anca telde msnde.ama ben artık o msj atmadıktan aramadıktan sonra aramıyorum sormuyorum,bana diyorki sen böyle değildin çok değişmişsin neden msj atmıyorsun:)sana tavsiyem sabret canım arama sorma bence döner,dönmezsede hayırlısı bu imiş dersin senin durumunu çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok.Allah hepimizin yardımcısı olsun vede sevenlere terkedilenlere SABIR VERSİNNNNNN..

öncelikle çok üzüldüm canım.benimde başıma böyle bir şey geldi.kendimden örnek vereyim ne demek istediğimi anlarsın.erkek arkadaşımla farklı şehirlerde yaşıyoruz ve hayatımdaki ilk erkek o idi.ilk olduğu içinmidir ya da uzakta olduğu için midir bilemiyorum artık sürekli konuşmak mesajlaşmak istiyorumdum o ise ben sevmem konuşmayı ben sevmem mesajlaşmayı diyip duruyordu neyse yanıma geldi faan herşey güzel memleketine döndü yine mesajlaşırken bitti dedi öncesindede ayrılıp barışıyorduk ama bu defa farklıydı bana sen çok acele ediyorsun diyordu ben ileriye yönelik şeyler düşündüğüm için gerçi kendisi öyle bişey demedi ama ben tahmin ediyorum.neyse önceden olsa arardım mesaj atarsım gururumu hiçe sayardım ama bu defa öyle yapmadım aradan bir süre geçti sonra mesaj atti napıyorsun merak ettim sadece diye bende normal normal cevap verdim neyse bu mesaj atıyor canım sıkıldı yanlış anlama falan diye:)bende atmaya başladım canım sıkıldı falan sen napıyorsun diye yeniden mesajlaşmaya başladık.birgün gece mesajlaşırken ben mutlumusun?diye sordum o da hayır dedi bende mutsuzum dedim ve öyle gelişti şuan beraberiz.görüşme imkanımız yok yazdığım gibi anca telde msnde.ama ben artık o msj atmadıktan aramadıktan sonra aramıyorum sormuyorum,bana diyorki sen böyle değildin çok değişmişsin neden msj atmıyorsun:)sana tavsiyem sabret canım arama sorma bence döner,dönmezsede hayırlısı bu imiş dersin senin durumunu çok iyi anlıyorum ama yapacak bişey yok.allah hepimizin yardımcısı olsun vede sevenlere terkedilenlere sabır versinnnnnn..
çok sağol canım her geçn gün daha iyiye gidiyorum inşlhh allh hayıurlısını versin

beni her onu sıktığımda defalrca bana şans verdi şimdi bana inancı kalmdı sevgiside bitmiş zaten ama her mesımada hala cevap veriyo
artık mesaj atma kendi atarsa öylesine gibi cevaplar ver.ya biraz empati yap.sen olsan nasıl dönerdin.ilgisizlik herkesi geri döndürür bence

ah keşke bana bir dönse hiç sıkmaycağım ama bir dönseee :( ilk defa kaybettim onu :(

Bu konuyu neden açtığınızı gerçekten anlamadım... fisfisfis

Duyduğunuz hakaretleri yazmışsınız, herkes sevilmenin peşindeyken adam sizin sevmenizden "üzerime geliyorsun" palavrasıyla sıkıldığını söylemiş, "sümük gibi yapıştın, düş yakamdan" demiş "Dönse de sıkmasam, ilk defa kaybettim" diyorsunuz hala... Siz onun için kayıp değilsiniz, benzer şeyler yaşayanlar teselli etmeye çalışmış. Lakin ben göz göre göre "Ortada mı kaldım?" sözünüze bile "Banane" diyen bir adam için umut görmüyorum... İlişkiler ne laçka ne iğrenç oldu, birbirine ağıza alınmayacak hakaretleri edip sonra yine kol kola gezen aşıklar... Birbirlerine yaklaşınca hiç mi akıllarına gelmez sarf edilen sözler, bu mideler bu sözleri nasıl kaldırır, bunun adına "aşk" demesin kimse, anne babasının lafına alınıp "öf" diyen kızlar/erkekler birbirlerine hiç emeği geçmediği halde "aşk" adı altında demediklerini bırakmıyorlar yine de gönül koymuyorlar... Yakın arkadaşını, akrabasını bir hatasında tek kalemde silenler cinayete ağır tahrik sayılabilecek sözleri unutuveriyorlar... "Benim de karşımda böyle her sözüme boyun eğen, hakaretlerimi yiyen olsa ben de gözünün yaşına bakmam!" diyeceğim görgüm müsaade etmez... Gel gör ki görgüsüz bol, dönsün efendim dönsün, "demediğini bırakmıştır" belki kalanları da saysın... :umursamaz:

bu konuyu neden açtığınızı gerçekten anlamadım... Fisfisfis

duyduğunuz hakaretleri yazmışsınız, herkes sevilmenin peşindeyken adam sizin sevmenizden "üzerime geliyorsun" palavrasıyla sıkıldığını söylemiş, "sümük gibi yapıştın, düş yakamdan" demiş "dönse de sıkmasam, ilk defa kaybettim" diyorsunuz hala... Siz onun için kayıp değilsiniz, benzer şeyler yaşayanlar teselli etmeye çalışmış. Lakin ben göz göre göre "ortada mı kaldım?" sözünüze bile "banane" diyen bir adam için umut görmüyorum... Ilişkiler ne laçka ne iğrenç oldu, birbirine ağıza alınmayacak hakaretleri edip sonra yine kol kola gezen aşıklar... Birbirlerine yaklaşınca hiç mi akıllarına gelmez sarf edilen sözler, bu mideler bu sözleri nasıl kaldırır, bunun adına "aşk" demesin kimse, anne babasının lafına alınıp "öf" diyen kızlar/erkekler birbirlerine hiç emeği geçmediği halde "aşk" adı altında demediklerini bırakmıyorlar yine de gönül koymuyorlar... Yakın arkadaşını, akrabasını bir hatasında tek kalemde silenler cinayete ağır tahrik sayılabilecek sözleri unutuveriyorlar... "benim de karşımda böyle her sözüme boyun eğen, hakaretlerimi yiyen olsa ben de gözünün yaşına bakmam!" diyeceğim görgüm müsaade etmez... Gel gör ki görgüsüz bol, dönsün efendim dönsün, "demediğini bırakmıştır" belki kalanları da saysın... :umursamaz:
dün evet biraz daha dönsün düşüncesindeydim evet ama hergeçen gün söyledikleri dahada canımı yaktığı için sakın dönmesin diyorum birazda içimde ama işte yaşamanlar bir anda atılmıyo ki öyle de bir insan değildi ya ondan hep nedense düne kadr iyi şeyler geliyordu aklıma artık daha doğru düşünüyorum

bekaret :( dedim hüseyin orta mı kalcağım banane dedi :(
arkadaşım ben senin kız olduğuna inanmıyorum.bence ya sen muhabbet arayan bi erkeksin ya da hüseyin sensin kız seni terketti sende burdan ondan intikamını alıyosun. yoksa bekaret olayı burda isim vere vere konuşulacak kadar basit bişe değil.lütfen bi düşünün arkadaşlar nicki,nden direkt ismin belli mühendissin,hüseyin isminde ege kasabasında oturan ünvde okuyan biriyle sevgili olmuşsun birlikte olmuşsun vs. gerçekte böle bişi olsa böle tarif etmezdin.bi adres vermediğin kaldı.kanmayın kızlar erkek bu.

bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Back
X