bu konuyu neden açtığınızı gerçekten anlamadım... Fisfisfis
duyduğunuz hakaretleri yazmışsınız, herkes sevilmenin peşindeyken adam sizin sevmenizden "üzerime geliyorsun" palavrasıyla sıkıldığını söylemiş, "sümük gibi yapıştın, düş yakamdan" demiş "dönse de sıkmasam, ilk defa kaybettim" diyorsunuz hala... Siz onun için kayıp değilsiniz, benzer şeyler yaşayanlar teselli etmeye çalışmış. Lakin ben göz göre göre "ortada mı kaldım?" sözünüze bile "banane" diyen bir adam için umut görmüyorum... Ilişkiler ne laçka ne iğrenç oldu, birbirine ağıza alınmayacak hakaretleri edip sonra yine kol kola gezen aşıklar... Birbirlerine yaklaşınca hiç mi akıllarına gelmez sarf edilen sözler, bu mideler bu sözleri nasıl kaldırır, bunun adına "aşk" demesin kimse, anne babasının lafına alınıp "öf" diyen kızlar/erkekler birbirlerine hiç emeği geçmediği halde "aşk" adı altında demediklerini bırakmıyorlar yine de gönül koymuyorlar... Yakın arkadaşını, akrabasını bir hatasında tek kalemde silenler cinayete ağır tahrik sayılabilecek sözleri unutuveriyorlar... "benim de karşımda böyle her sözüme boyun eğen, hakaretlerimi yiyen olsa ben de gözünün yaşına bakmam!" diyeceğim görgüm müsaade etmez... Gel gör ki görgüsüz bol, dönsün efendim dönsün, "demediğini bırakmıştır" belki kalanları da saysın... :umursamaz: